QUOTE(Vuniščia @ 2012 12 08, 22:53)
Man didelė antipatija tam s III
NU svarbu patinka
Papildyta:
Kas moka fotkint su veidrodžiu, moka ir su mobiliaku, kuriame yra galimybės. Sau, šeimai, albumui ar šiaip. Kas nemoka fotkint, tada tikrai ne kaip atrodo nuotraukos, bet ne tik su mobiliuoju, taip pat ir su veidrodžiu ir t.t.
O šiaip muilinę labai neblogą turėjau, vaikas sudaužė, nebenoriu taisyt už kelis šimtus litų, tiesiog nebeapsimoka. Teęgul tik gerina tas kameras telefonuose.
O kodel antipatija s III? Naudojaisi? Nepatiko?
Man kai v parnese, nesidziaugiau, nes sakiau kitas tel. bus tik apple 5
tai v supyko. Tai sakau ok, pameginsiu, pirmas dvi dienas nepatiko, ejau ratais aplink savo obuoliukus, o dbr, obuoliukai bare guli ir net nekyla noras ju pajungti
O su telefu fotkint nemoku isvis, net nera noro ismokti turbut
QUOTE(Yvette @ 2012 12 08, 22:55)
Kristalines, ta mobilografija tai labiau for fun. Kaip lomo.
Bet facebooke tarkim labai dažnai matau foto su iphonais darytas. na juk irgi mobilografija, o paplitusi tai nerealiai. Tuoj į mus su veidrodinukais kaip į ateivius ims žiūrėt
Vuniščia, aš nikoniuko gerą muilinę turiu. Nerealiai fotkina kartais. Sūnui pirkom, bet naudojasi tie, kam reikia ar kas pasiima. Visiem patariu, tikrai.
Nu jo, i FB daug kas kelia foto is telefonu tiesiai
Gyvenimas tai atsakomybės prisiėmimas arba jos vengimas; tai įsipareigojimai arba jų šalinimasis. Mums lemta nuolatos rinktis. Žmogų galima puikiai įvertinti pagal tai, ką jis renkasi. [B.A.Williamsas]