Įkraunama...
Įkraunama...

Korėjiečių dizainerių stilingi drabužiai

QUOTE(mazaaudrute @ 2012 12 05, 15:22)
bet gerai atrodo - best selling ir tik vienas orderis per 6 menesius (ir tas pats tikriausiai Jusu) biggrin.gif

Best selling as labiau supratau,tipo kaip "geras dilas". o jei ir mano vienos sis uzsakymas-tai liux nedaug LT bus tokiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indreta @ 2012 12 05, 12:28)
Sveiki, gundausi as taip pat ju drabuzeliais savo bernuzeliui, tik nelabai suprantu su dydziais,  raso tarkit 4t ir 4, o aprasymuose vel skirtingai, tai kaip kazin suprasti, man reikia vaikui 116 ugiui, ir dar klausimelis, kokiu mazdaug kursu nuskaito nuo saskaitos
4u.gif

120 cm sunaiteliui perku 130-140 cm ugio rubus...Kelnes dazniausiai pamazintos.... tongue.gif
99 cm panelytei 110 cm 4u.gif
Vaikai mano smulkoki... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2012 12 05, 03:02)
nebandei pirkti? smile.gif

hehe pabandziau siryt ir stai ka raso... We are sorry, but due to legal restrictions, AliExpress is unable to provide escrow services to residents located in Washington State. cool.gif
Tai pinigu laidymo nebus lotuliukas.gif
Pabandyk gal tau ir iseis, jusu valstija gal leidzia...
Atsakyti
Man tai leido rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 12 05, 18:21)
Man tai leido  rolleyes.gif

Bet turbut ne Washingtono valstijoje gyvenat biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

As irgi pati nusprendziau parsisust uz 74 pinigus, ir kitaicai gift parasyt turejo, o gavau laiska is muitines sad.gif

Ppardavejai ne visada paraso ir ne visada gali rodyt mazesne suma, nes ten pas juos tada problemos vidines kazkokios ir panasiai su saskaitom.

Taip kad norejau pataupyt, o gausis 4k brangiau +puse dienos aiskintis ir lakstyt po muitines sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2012 12 06, 01:02)
As irgi pati nusprendziau parsisust uz 74 pinigus, ir kitaicai gift parasyt turejo, o gavau laiska is muitines sad.gif

Ppardavejai ne visada paraso ir ne visada gali rodyt mazesne suma, nes ten pas juos tada problemos vidines kazkokios ir panasiai su saskaitom.

Taip kad norejau pataupyt, o gausis 4k brangiau +puse dienos aiskintis ir lakstyt po muitines sad.gif

Už 74 dolerius siuntėtės? g.gif
O ką ten aiškintis ir lakstyt? g.gif Tai ten dokumentus pirkimo reikia pateikti, ir pagal sumokėtą sumą paskaičiuoja mokesčius? Juos susimoki pašte atsiimant siuntinuką, ane? Ar kažkokių dar papildomų procedūrų būna? g.gif Pasakykit ir mums, kad žinotume ateičiai, jeigu kartais prireiktų blush2.gif
Atsakyti
Mano sesuo gyvena UK pirko vyrui kazkoki megztini tai megztinis 30 svaru kainavo ir dar 15 svaru muitai kazkokie doh.gif sako siaubas kazkoks niekur nebuvo parasyta ( o gal nepastebejo nezinau ) . Vienu zodziu pasake megztinis dvigubai brangesnis isejo doh.gif
Atsakyti
uz kokia suma vienu metu galima siustis kad neikliutum muitinei?
bet pvz galima padaryti 3 siuntinukus, tarkim 1dieni,2dieni,3dieni ir tada neikliusi kaip suprantu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2012 12 05, 18:26)
hehe pabandziau siryt ir stai ka raso... We are sorry, but due to legal restrictions, AliExpress is unable to provide escrow services to residents located in Washington State.  cool.gif
Tai pinigu laidymo nebus lotuliukas.gif
Pabandyk gal tau ir iseis, jusu valstija gal leidzia...

nu va, o ten paypal galima atsiskaityt? Pabandziau palyginti kai kuriu rubu kainas ebay ir ten, tai ebay radau dar pigiau (cia jei po 1 vnt perkant), bet ko noreciau ebay nerandu.
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2012 12 06, 16:57)
nu va, o ten paypal galima atsiskaityt? Pabandziau palyginti kai kuriu rubu kainas ebay ir ten, tai  ebay radau dar pigiau (cia jei po 1 vnt perkant), bet ko noreciau ebay nerandu.

Gal galite nuoroda is ebay imesti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2012 12 06, 15:17)
uz kokia suma vienu metu galima siustis kad neikliutum muitinei?
bet pvz galima padaryti 3 siuntinukus, tarkim 1dieni,2dieni,3dieni ir tada neikliusi kaip suprantu? blush2.gif

Iki 75 lt nebus muito mirksiukas.gif
Galima daryt ir 5 siuntinukus tą pačią dieną. Perkant iš skirtingų pardavėjų, jie atskirai siųs mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(evelinki @ 2012 12 06, 15:57)
nu va, o ten paypal galima atsiskaityt? Pabandziau palyginti kai kuriu rubu kainas ebay ir ten, tai  ebay radau dar pigiau (cia jei po 1 vnt perkant), bet ko noreciau ebay nerandu.

Manau paypal negalima. schmoll.gif
Kaip kas taip. Aš pvz kepuriukus siunčiausi iš ebay, nes ten buvo šiek tiek pigiau. mirksiukas.gif Bet ten tikrai nėra visų prekių cool.gif
Atsakyti