Įkraunama...
Įkraunama...

Korėjiečių dizainerių stilingi drabužiai

QUOTE(florete @ 2013 04 15, 08:03)
Pirma karta susiduriau su tokia situacija, nelabai zinau ar gerai viska atlikau.Pirma atsidariau Mano uzsakymai, po to paspaudziau cancel order, pasisrinkau nutraukimo priezasti ir patvirtinau.Idomu per kiek laiko grazins pinigus? g.gif Ir ar teisingai viska padariau kad nutraukt uzsakyma?

Viską gerai padarei 4u.gif Pinigus grąžins į kreditinę maždaug per savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2013 04 15, 07:25)
Viską gerai padarei  4u.gif Pinigus grąžins į kreditinę maždaug per savaitę.

Aciu 4u.gif Teks laukti pinigeliu griztant..
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 04 13, 10:17)
Neblogos, galvojau apie ja, bet kai viena mama gavo be sagos ar be knopkes o toj vietoj skylute, ko neimanoma pataisyt tai kazkaip ka zinau biggrin.gif  nors kas nerizikuoja - negeria sampano biggrin.gif 

o jei kas turi ir viskas gerai su  jom galetu ismatavimais pasidalinti...

Ir idomu kokio storumo ji yra, nes uzsakant jauciu jau tik rudeniui reiktu nes jau silta tuoj bus (optimiste)  biggrin.gif

siandien gavom sia striukyte. labai grazi, nestora-pavasariui-rudeniui. nera mazinta. Emiau 3t, ant etiketes raso 1oo cm, mano trimeciui siek tiek didoka. kiek visko pirkaudau dar niekas nebuvo pamazinta.
Atsakyti
o ar www.aliexpress.com puslapyje galima atsiskaityti seb visa virtuon kortele?
Atsakyti

www.aliexpress.com puslapyje pardavėjas rašo siuntos reg.numerį. Kur galėčiau pasitikrinti kaip keliauja mano prekės? Kažkaip viena kažkur užstrigo g.gif
Atsakyti

QUOTE(Jofky @ 2013 04 17, 16:09)
www.aliexpress.com puslapyje pardavėjas rašo siuntos reg.numerį. Kur galėčiau pasitikrinti kaip keliauja mano prekės? Kažkaip viena kažkur užstrigo  g.gif

pvz cia smile.gif
Ten kai jau bus irasas , bus galiam paziuret detaliau, kada kas issiusta
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 04 17, 16:26)
pvz cia  smile.gif
Ten kai jau bus irasas , bus galiam paziuret detaliau, kada kas issiusta

Pardavėjas parašė jau seniai išsiųstas, bet niekaip nesulaukiu ir nei vienoj sistemoj mano siuntinio neranda doh.gif

Ar yra kur parašyta išsiuntimo data užsakyme?

Ir ką reiškia tas laiko skaičiavimas? g.gif
Please only click "Confirm Order Received" after you've received your order in satisfactory condition. If you did not receive your order, please "Open Dispute" before 16days 16hours 39minutes 40seconds .
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 04 17, 17:15)
Pardavėjas parašė jau seniai išsiųstas, bet niekaip nesulaukiu ir nei vienoj sistemoj mano siuntinio neranda  doh.gif 

Ar yra kur parašyta išsiuntimo data užsakyme?

Ir ką reiškia tas laiko skaičiavimas?  g.gif
Please only click "Confirm Order Received" after you've received your order in satisfactory condition. If you did not receive your order, please "Open Dispute" before 16days 16hours 39minutes 40seconds  .

"Confirm Order Received" NESPAUSKIT sito, iki kol negavot siuntinuko. Nes paspaudus ji, pinigai nueina pardavejui, ir jau bylos kelt negalesit. Ir dar cia raso, kad jei negavote siuntinuko, galite iskelt byla iki 16days 16hours 39minutes 40seconds .

Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 04 17, 17:22)
"Confirm Order Received"  NESPAUSKIT sito, iki kol negavot siuntinuko. Nes paspaudus ji, pinigai nueina pardavejui, ir jau bylos kelt negalesit. Ir dar cia raso, kad jei negavote siuntinuko, galite iskelt byla iki 16days 16hours 39minutes 40seconds .

Jeigu per 16 dienų negaunu, galiu skūstis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 04 17, 17:26)
Jeigu per 16 dienų negaunu, galiu skūstis?  g.gif

as kaip suprantu, iki to laiko, jeigu negaunate. Bet vat kada tiksliai jau kelt byla, nezinau, nesu susidurus su tuom..
Gal aliexpress temoj bus zinanciu g.gif
Atsakyti
As ir noriu pasidalinti patirtimi apie rubelius smile.gif

gavau siandien va toki setuka - neblogas, na turginis variantas, bet tikrai gana grazus. marskinukai plonuciai, gerai pasiuti, kelnes ir geros, be jokiu siulu, tik viduj blogai, jog viduj nesireguliuoja, apatiniai marskineliai ir geri. tik va, kelnes ir marskinukai virsutiniai kaip ir atitiktu (pirkau 90 cm), o apatiniai marskineliai gerokai padidinti, tai nesiot kartu neiseis. pradzioj kelnes ir virsutinius marskinelius, veliau manau gales kelnes ir apatinius marskinelius kartu detis.
user posted image

Dar gavau toki bliuzoniuka, pilka, tai ir visai nieko, taip pat turginis variantas, bet i darzeli labai gerai uz tokia kaina smile.gif mazinti, mano beveik 4 metuku, tai 120 puikiai tinka, gal siek tiek ir didokas, bet ant isaugimo pats tas. tikrai neskesta.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dowie @ 2013 04 16, 20:09)
siandien gavom sia striukyte. labai grazi, nestora-pavasariui-rudeniui. nera mazinta. Emiau 3t, ant etiketes raso 1oo cm, mano trimeciui siek tiek didoka. kiek visko pirkaudau dar niekas nebuvo pamazinta.

matyt nuo vaiko priklauso, mums pamazinti, kiek pirkau biggrin.gif
Gal nesunku butu ismatavimus parasyti 3t dydzio?
Atsakyti