dėkojam už sveikinimus
tai štai kokios gražuolės tos eglutės panašias mačiau, tik siūtas
na, kaip laikotės po švenčių visos? perisvalgę? dovanomis apsipylę?
pas mus neina praieti pro visokių naujų dėlionių detales
o virtuvėlė panų nelabai ir sužavėjo Dovilė išsiima kriauklę ir įlipa į spintelę
Labas visiems
Ačiū už gražius sveikinimus, mes taip pat prisidedam ateinantiems metams linkėdamos ramių vaikų ir paklusnių vyrų
Įmetu pora foto iš darželio šventės, čia kas FB nemato (Širšiuke, special tau )... tik kadangi namuose fotikas vienas, o fotomeninkės dvi, tad nuotraukų kokybė jau dieve padėk
Drąsos šį kartą merginai buvo su kaupu sureguliavo kam kada į vidurį stot, kokį eileraštį sakyt, seneliui tėvų paslaptis išplepėjo.... nu žodžiu
Ačiū už gražius sveikinimus, mes taip pat prisidedam ateinantiems metams linkėdamos ramių vaikų ir paklusnių vyrų
Įmetu pora foto iš darželio šventės, čia kas FB nemato (Širšiuke, special tau )... tik kadangi namuose fotikas vienas, o fotomeninkės dvi, tad nuotraukų kokybė jau dieve padėk
Drąsos šį kartą merginai buvo su kaupu sureguliavo kam kada į vidurį stot, kokį eileraštį sakyt, seneliui tėvų paslaptis išplepėjo.... nu žodžiu
va čia tai bent tikroviškas- senoviškas senis šaltis- su ilgu paltu, dailia barzda, veltiniais, o ne batais pirktais maximoje
ir pelytė labai simpatiška- tik čia pas jus žiūriu buvo teminis karnavalas- nykštukiai ir snieguolytės pagrinde
ir pelytė labai simpatiška- tik čia pas jus žiūriu buvo teminis karnavalas- nykštukiai ir snieguolytės pagrinde
sveikos
aciuuu labai daili pelyte
mano fotkes dar nesukeltos,veliau imesiu
nu ka,sedziu su tympom,nes kelniu normaliu jau neuzsegu
QUOTE(Agnė*** @ 2012 12 27, 22:22)
(Širšiuke, special tau )...
aciuuu labai daili pelyte
mano fotkes dar nesukeltos,veliau imesiu
nu ka,sedziu su tympom,nes kelniu normaliu jau neuzsegu
Sveikinimai praejusiu svenciu proga!
Lai naujieji metai dovanoja jums visiems tik dziugias akimirkas!
Lai naujieji metai dovanoja jums visiems tik dziugias akimirkas!
na va turiu visas nuotraukytes Karinos gimšiuko (ačiū Kodėlčiaus Rasai ir Sidrulkai ) tema buvo senis besmegenis, turėjau daug idėjų, bet neturėjau visiškai laiko prieš gimtadienį, nes jau Kalėdinis maratonas darbuose buvo prasidėjęs šventėm Kodėlčiuj, ir turėjom dvi valandas gimtadieniui, tad ir maisto daug nesiruošiau ( i ir iš to nedaug -puse parsinešiau namo ), tiesiog tik akcentai senio besmegenio buvo, na ir snaigės (kaip senis besmegenis be sniego ), snaiges mums Rasa sukabino virš stalo (šias paskolino Sidrulka-ačiū jai ) ir apie 10 pati nunėriau ir padėliojom ant stalo (šias gimtadienio svečiai išsinešė namo, kaip lauktuves ) na ir pagrindinis akcentas buvo tortas žinoma (jis pranoko visus mano lūkesčius ir grožiu ir skoniu žinoma )
keletas akimirkų iš Karinos gimtadienio
bendra gimtadienio nuotaika
jubiliatė-besmegenis Sagučiai, suknelė ir pėdkelnės su seniu besmegeniu)
tortas (idėją radau internete, kurią puikiai išpildė visų žinoma Vida )
visi mūsų gimtadieniai buvo žiemos tema, tik šis jau buvo ne apskritai žiema, o su tikslesne poteme kitas, jei neatsiras aiškaus dukrytės noro ir pageidavimų irgi bus žiemiškas (gal eglutės ar snaigės, o gal snieguoliškas koks )
Beje, su Naujaisiais jus visas
keletas akimirkų iš Karinos gimtadienio
bendra gimtadienio nuotaika
jubiliatė-besmegenis Sagučiai, suknelė ir pėdkelnės su seniu besmegeniu)
tortas (idėją radau internete, kurią puikiai išpildė visų žinoma Vida )
visi mūsų gimtadieniai buvo žiemos tema, tik šis jau buvo ne apskritai žiema, o su tikslesne poteme kitas, jei neatsiras aiškaus dukrytės noro ir pageidavimų irgi bus žiemiškas (gal eglutės ar snaigės, o gal snieguoliškas koks )
Beje, su Naujaisiais jus visas
Labukas
tai kur visos dingę
Agnytte, Amanda šiandien nepasakojo apie mergytę mamyčiukę? nuvedžiau į Kodėlčių pasižaisti su vaikais, kaip ir susitarėm, kad aš varau pas gydytoją, bet paskui pabūsiu su ja, tik atsisėdau į mašiną, o Ieva jau žiūriu nešasi pas Rasą verkiančią, tai ir nesusitariau jau su ja daugiau teko važiuoti abiem pas gyd, bet jau pasidarius gryna mamyčiukė šiais metais, man keista, nes anksčiau to nebuvo, tikimės greit išaugti šį periodą bet dabar dar bijau ir dėl darželio, visas mėnuo nebuvus, kaip pirmadienį pasiliks
tai kur visos dingę
Agnytte, Amanda šiandien nepasakojo apie mergytę mamyčiukę? nuvedžiau į Kodėlčių pasižaisti su vaikais, kaip ir susitarėm, kad aš varau pas gydytoją, bet paskui pabūsiu su ja, tik atsisėdau į mašiną, o Ieva jau žiūriu nešasi pas Rasą verkiančią, tai ir nesusitariau jau su ja daugiau teko važiuoti abiem pas gyd, bet jau pasidarius gryna mamyčiukė šiais metais, man keista, nes anksčiau to nebuvo, tikimės greit išaugti šį periodą bet dabar dar bijau ir dėl darželio, visas mėnuo nebuvus, kaip pirmadienį pasiliks
Labas visoms
Su naujais metais gyvatės čia kaip aš sakau - kiekvienuose namuose yra po gyvatę, pvz aš dažniausia barškuolė, kartais kobra, bet būk atsargus, kad netapčiau smaugliu
Smagu bent foto pamatyt kaip auga ir keičiasi vaikai
Palikus panas su tėveliu namuose, tam atostogos, lai pasidžiaugia nes kažkada kai aš atostogavau, tai liko nesupratęs, kodėl aš su jom tik savaitę namuose buvau, o kitą savaitę vedžiau į daržą, ir ką tuo metu veikiau
Beje, ir su praėjusiu gimtadieniu pirmąjį mūsų forumo 4-metinuką Eimantą
Su naujais metais gyvatės čia kaip aš sakau - kiekvienuose namuose yra po gyvatę, pvz aš dažniausia barškuolė, kartais kobra, bet būk atsargus, kad netapčiau smaugliu
Smagu bent foto pamatyt kaip auga ir keičiasi vaikai
Palikus panas su tėveliu namuose, tam atostogos, lai pasidžiaugia nes kažkada kai aš atostogavau, tai liko nesupratęs, kodėl aš su jom tik savaitę namuose buvau, o kitą savaitę vedžiau į daržą, ir ką tuo metu veikiau
Beje, ir su praėjusiu gimtadieniu pirmąjį mūsų forumo 4-metinuką Eimantą
Sveiki sveiki kas sveiki sirguliuojantiems sveikatytės
Visus su Naujais metais
Mes naujus metus pradėjom su ligom tikiuosi nebus visi toki metai.
Labai gražios visų nuotraukytės ir mes trupučiuką pasirodysim
Agne tas tavo išvardintas gyvatynas man nuotaiką pakėlė
Už šitą foto esam dėkingi Agnyttei
Visus su Naujais metais
Mes naujus metus pradėjom su ligom tikiuosi nebus visi toki metai.
Agne tas tavo išvardintas gyvatynas man nuotaiką pakėlė
Už šitą foto esam dėkingi Agnyttei
Labukas,
Tesa. super šventės
na ir tyluma pas mus atlydys buvo, tylėjom, tai dabar kai užsnigs, tai iki pavasario tylėsim
pasirodėm FB, rodomės ir čia... nieko ypatingo, bet vakariniai pasivaikščiojimai darželio teritorijoj prie namų
dabar laukiam savaitgalio kaime, gal pavyks išsitraukti didžiąsias roges ir MB patampys su mašina po mišką
QUOTE(Tesa. @ 2013 01 09, 14:06)
Tesa. super šventės
na ir tyluma pas mus atlydys buvo, tylėjom, tai dabar kai užsnigs, tai iki pavasario tylėsim
pasirodėm FB, rodomės ir čia... nieko ypatingo, bet vakariniai pasivaikščiojimai darželio teritorijoj prie namų
dabar laukiam savaitgalio kaime, gal pavyks išsitraukti didžiąsias roges ir MB patampys su mašina po mišką
Karinute, Rugilyte, Smiltute ir Eimantuka su praejusiai gimtadieniais
Visas su Naujais
aha, nekalbadieniai ir man jei neaptingsiu, tai veliau galesiu ir as kelias foto ymest, bet dar snd daug darbu laukia
Kaip jums smagu isejo sulipdyt besmegeni? Maniskis irgi prasesi laukan, norejo besmegeni lipdyt, bet MB sake, kad nelabai pavyko
Oi kaip jums fainai uzpavydejau ir as noreciau
Labai grazi svente Karinos o jau torto grazumas Kur uzsisakei?
Eurorasa kaip laikaisi? Gal jau pagausejo seimyna ar dar pukši?
Papildyta:
buna ir pas mus panasus persikunijimas
Taip taip ir dar reikejo darbu viena kita priduot
O kaip jus laikotes? Senai bematem jus
Visos foto grazios
Visas su Naujais
QUOTE(viola78 @ 2013 01 10, 21:18)
aha, nekalbadieniai ir man jei neaptingsiu, tai veliau galesiu ir as kelias foto ymest, bet dar snd daug darbu laukia
Kaip jums smagu isejo sulipdyt besmegeni? Maniskis irgi prasesi laukan, norejo besmegeni lipdyt, bet MB sake, kad nelabai pavyko
Oi kaip jums fainai uzpavydejau ir as noreciau
Labai grazi svente Karinos o jau torto grazumas Kur uzsisakei?
Eurorasa kaip laikaisi? Gal jau pagausejo seimyna ar dar pukši?
Papildyta:
QUOTE(Agnė*** @ 2013 01 08, 10:54)
Palikus panas su tėveliu namuose, tam atostogos, lai pasidžiaugia : nes kažkada kai aš atostogavau, tai liko nesupratęs, kodėl aš su jom tik savaitę namuose buvau, o kitą savaitę vedžiau į daržą, ir ką tuo metu veikiau
Palikus panas su tėveliu namuose, tam atostogos, lai pasidžiaugia : nes kažkada kai aš atostogavau, tai liko nesupratęs, kodėl aš su jom tik savaitę namuose buvau, o kitą savaitę vedžiau į daržą, ir ką tuo metu veikiau
buna ir pas mus panasus persikunijimas
Taip taip ir dar reikejo darbu viena kita priduot
QUOTE(Tesa. @ 2013 01 09, 13:06)
O kaip jus laikotes? Senai bematem jus
Visos foto grazios