labas
na oras tikrai saltas buvo,kai ta egle iziebe.o mes kadangi visi trys sergam,tai minciu nebuvo eit.tikiuosi vaikaim pageres per kelias dienas,nes darzely i sventes noriu nuvest Godai rubai suruosti-bus katyte,Gustas voras
QUOTE(Širšiukė @ 2012 12 10, 14:01)
labas
na oras tikrai saltas buvo,kai ta egle iziebe.o mes kadangi visi trys sergam,tai minciu nebuvo eit.tikiuosi vaikaim pageres per kelias dienas,nes darzely i sventes noriu nuvest Godai rubai suruosti-bus katyte,Gustas voras
Sveikatos visiems Justas irgi katineliu bus Tik neaisku kai riekes apsirengti tuo katinėliu Gali buti sunkus atvejis
QUOTE(Nesapnuok @ 2012 12 10, 16:55)
Sveikatos visiems Justas irgi katineliu bus Tik neaisku kai riekes apsirengti tuo katinėliu Gali buti sunkus atvejis
as Godai kostiuma faina radau.ant lankelio ausytes padariau,veiduka papiesiu.o mazgis kazin kaip bus-nesirengia kostiumo
QUOTE(Tesa. @ 2012 12 10, 13:03)
Viola, aš irgi nusprendžiau bet kurį kitą vakarą Arną nusivesti prie eglutės, nes namie dar tik po dviejų savaičių eglutė atsiras
mes gal per Adamkienės karavaną nueisim, jei nesirgsim, prie eglutės
o ir eglutę turbūt, bent jau kaime, pasipuošim šiam savaitgaliui, kad nuotraukose jau matytųsi kalėdinę dvasia
o mes daržely tai turbūt mano megzta suknyte puošimės, dar gal kokį auksiuką prisiųsiu apačioj, ant galvytės lankelį su auksiuku uždėsiu bus "sniegūročka"
QUOTE(viola78 @ 2012 12 09, 21:51)
tai 20d, ar jau pasikeitė? tą savaitę planuojam jau eiti tvarkingai į ndarželį, juk reikės ir daržely gimtadienį atšvęsti
ne,nesikeicia
Labas rytas geras rytas Paaaaaabudome ir kelkimės Užteks miegoti, kiek galima, jaunystę pramiegosit
Mes prie eglutės nebuvome, kažkaip tai pamiršome kabutėse, labai jau nenorėjau šalti tai tyliai namie sedėjau, o vaikai tik vakare prisiminė Bet užtatai sekmadienį su vaikais namus Kalėdomis kvepinom, gaminom kalėdų vainikus, ot buvo atrakcija
Čia vienas iš jų
Ką gis, geros dienos, gerų ir prasmingų darbų
Mes prie eglutės nebuvome, kažkaip tai pamiršome kabutėse, labai jau nenorėjau šalti tai tyliai namie sedėjau, o vaikai tik vakare prisiminė Bet užtatai sekmadienį su vaikais namus Kalėdomis kvepinom, gaminom kalėdų vainikus, ot buvo atrakcija
Čia vienas iš jų
Ką gis, geros dienos, gerų ir prasmingų darbų
sveikos,
mes ir nebuvome miesto eglės įžiebime, už tai vakar ją apžiūrėjome tyliai, ramiai... o sekmadienį pasigrožėjome gyvai Vilniuas egle Katedrso aikštėje
Neeri, nuostabūs Jūs su vaikais darbeliai ir spėji, mamyt viską- šaunuoliai
geros dienos visiems
svarbiausia, nesirkite ir sveiki sulaukite švenčių
mes ir nebuvome miesto eglės įžiebime, už tai vakar ją apžiūrėjome tyliai, ramiai... o sekmadienį pasigrožėjome gyvai Vilniuas egle Katedrso aikštėje
Neeri, nuostabūs Jūs su vaikais darbeliai ir spėji, mamyt viską- šaunuoliai
geros dienos visiems
svarbiausia, nesirkite ir sveiki sulaukite švenčių
Labas
Neeri gražus bendras darbelis
o aš šiemet pirksiu Maximoj o kiek žvakučių jau reik degti, dvi jau gal
Mes šiandien Kauno eglutes aplankysim, važiuojam į dramblių pasirodymą, tuo pačiu ir eglutės įtrauktos į darbų sąrašą
Pas mus jau snaigėm sninga namie
pirmą kartą nėriau, bet jau bent pralaužiau ledus
dabar planuose eglutes numegzti iki Kalėdų (taip tikiuosi sunaudoti visus siūlų likučius )
Mes šiandien Kauno eglutes aplankysim, važiuojam į dramblių pasirodymą, tuo pačiu ir eglutės įtrauktos į darbų sąrašą
dabar planuose eglutes numegzti iki Kalėdų (taip tikiuosi sunaudoti visus siūlų likučius )
QUOTE(viola78 @ 2012 12 11, 14:31)
Labas
na va, kokios nuotsabios ir taviškės snaigės- labai dailios- ypač ta didžioji
Labas rytas
Oho kiek čia darbštuolių Gražūs visų darbeliai
Mano vaikinui vakar vieną petį ir trupučiuką kaklo išbėrė raudonais smulkiais smulkiais spuogeliais atrodo kaip vientisa dėmė, kažin galėjo būti nuo šokolado, nes vakar ir sūrelį su šokoladiniu glajum valgė ir šiaip močiutė palepino ne vienu saldainiu Bet keista, kad tik vieną petį Gal kam taip buvę???
Oho kiek čia darbštuolių Gražūs visų darbeliai
Mano vaikinui vakar vieną petį ir trupučiuką kaklo išbėrė raudonais smulkiais smulkiais spuogeliais atrodo kaip vientisa dėmė, kažin galėjo būti nuo šokolado, nes vakar ir sūrelį su šokoladiniu glajum valgė ir šiaip močiutė palepino ne vienu saldainiu Bet keista, kad tik vieną petį Gal kam taip buvę???
Labas
Į darbščiųjų rankų būrelį papuoliau šaunuolės mamytės
Mano Luknė kelinta diena susisvaigus, kad darželyje per šventę bus "briedžiuku" nors jau paruošti pelytės rūbai, eilėraštį mokosi..... nžn kaip bus nesirengs gal tų rūbų, o per šventę pradės briedžiu baubt
Tesa, gal daugiau yra tik labai smulių ir sunkiai pastebimų, o tą vieną petį labiau pasitrynė
Į darbščiųjų rankų būrelį papuoliau šaunuolės mamytės
Mano Luknė kelinta diena susisvaigus, kad darželyje per šventę bus "briedžiuku" nors jau paruošti pelytės rūbai, eilėraštį mokosi..... nžn kaip bus nesirengs gal tų rūbų, o per šventę pradės briedžiu baubt
Tesa, gal daugiau yra tik labai smulių ir sunkiai pastebimų, o tą vieną petį labiau pasitrynė
QUOTE(Agnė*** @ 2012 12 13, 12:47)
Mano Luknė kelinta diena susisvaigus, kad darželyje per šventę bus "briedžiuku"
Turėsi pelytę transformuoti į briedžiuką
Duodu zyrteką, gal pagelbės, labai jau įdomus tas išbėrimas