Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolietės ir joms prijaučiančios

Sidrulka fainos nuotraukytės thumbup.gif
o man ta su miltais (iš pradžių tai pagalvojau, kad su kokiu jogurtu ar grietine ištepliota biggrin.gif ) priminė mano merginos išdaigas smile.gif

numiręs mūsų forumas ax.gif
mes visą laiką leidžiam sodyboj, į miestą atvažiuojam tik į darbus ir darželį, gal ir gerai tie remontai vasarą, kai turi kur pasidėti, žiemą būtų sunkiau smile.gif o ir KArinai patinka kaime thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 06 18, 10:30)
Sidrulka fainos nuotraukytės thumbup.gif
o man ta su miltais (iš pradžių tai pagalvojau, kad su kokiu jogurtu ar grietine ištepliota biggrin.gif ) priminė mano merginos išdaigas smile.gif

numiręs mūsų forumas ax.gif
mes visą laiką leidžiam sodyboj, į miestą atvažiuojam tik į darbus ir darželį, gal ir gerai tie remontai vasarą, kai turi kur pasidėti, žiemą būtų sunkiau smile.gif o ir KArinai patinka kaime thumbup.gif

sveikos, tai kad ten ne miltai, o cukrus biggrin.gif .... dabar viso to pasekmė- pilna virtuvė skruzdėlių, kurių neina atsiginti net su jokiais nuodais doh.gif doh.gif doh.gif

smagaus jums buvimo sodyboj 4u.gif

o mes kai gyvenam tarp miesto ir kaimo biggrin.gif , tai man ir namuose labai gerai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 18 birželio 2013 - 09:55
Labas

Sidrulka, linksmai gyvenat smile.gif

O mes lauko vaikai, tik iš darželio tiesiai į lauką ir bent iki 9 taip, su piktumais dar einam namo, kažkaip nesuprantama, kad šviesį dar reikia eit miegot smile.gif

Sveikinam visus keturmečius, kažkaip įtariu nemažai praleidom blush2.gif pasirodykit kaip atrodot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2013 06 18, 11:01)
Labas

Sidrulka, linksmai gyvenat  smile.gif

O mes lauko vaikai, tik iš darželio tiesiai į lauką ir bent iki 9 taip, su piktumais dar einam namo, kažkaip nesuprantama, kad šviesį dar reikia eit miegot  smile.gif

Sveikinam visus keturmečius, kažkaip įtariu nemažai praleidom  blush2.gif  pasirodykit kaip atrodot  4u.gif

aha, linskmai, o tėveliai braukia prakaitą nuo kaktos ir vis pildo savo kantrybės taurę biggrin.gif na, bet ir pati žinai, tuos smagumus su pametinukėm... iš šono tai visiems labia gražu ir smagu atrodo biggrin.gif na, bet ir mums patiesm smagu ir gražu thumbup.gif nepaisant ne kurių nuovargio minučių..... ax.gif

mes su lauku ir panašiai.... persirengia, net pavalgyt ne visada valgo ir ... iki 10 h lauke... paskui dar ir vėlyvą vakarienę valgome balkone... kai pasakom Rugilei, kad vakarieniausim balkone, tai būna džiaugsmo šūksniai ,,Yes yes" smile.gif

oi, oi, čia tik ką diskutavom apie leliukus, o jau keturmečiai... thumbup.gif doh.gif biggrin.gif 4u.gif per greitai auga tie vaikai.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 18 birželio 2013 - 10:07
QUOTE(sidrulka @ 2013 06 18, 10:54)
sveikos, tai kad ten ne miltai, o cukrus  biggrin.gif .... dabar viso to pasekmė- pilna virtuvė skruzdėlių, kurių neina atsiginti net su jokiais nuodais doh.gif  doh.gif  doh.gif

gerai, kad pas mus sodyboj tik gabalinis cukrus ir tas ant šaldytuvo, bet užtat akmenų ir smėlio pilnos lovos būna doh.gif smile.gif na ir gėlių iš pievų mamai priskintų ir primerktų stiklinėse wub.gif
man irgi mieste gerai, dabar neturim galimybės parko aplankyti, o norisi vėl pavaikštinėti vakare, ir į šventę nevažiavom, nes penktadienį buto durys užsikirto, spyna savo garantinį atlaikė ir sulūžo doh.gif doh.gif doh.gif naują įsistatėm tik šiandien, tad nori nenori buvom izoliuoti nuo civilizacijos...

QUOTE(sidrulka @ 2013 06 18, 11:07)
aha, linskmai, o tėveliai braukia prakaitą nuo kaktos ir vis pildo savo kantrybės taurę  biggrin.gif 

nereikia kartais ir pametinukų, ir vieni augdami vaikai iškrečia išdaigų ir kantrybės su jais reikia smile.gif bet apsisuki ir vėl myli savo angeliuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 06 18, 11:48)
nereikia kartais ir pametinukų, ir vieni augdami vaikai iškrečia išdaigų ir kantrybės su jais reikia smile.gif bet apsisuki ir vėl myli savo angeliuką smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif

vaikai, ne būtų vaikai, kad neiškrėstų išdaigų.... kas iš to, kad buvau tyli, rami , bailė vaiksytėje... tokia ir užaugau..... sunku dabrtiniame gyvenime būti ramiu, sąžiningu žmogumi blush2.gif
o tos išdaigos kartais net ir mielos.... kad tik be kokių nors susižalojimų (tfu tfu tfu) 4u.gif

o miesto šventėje buvome gerą pusvalandį- kol mergins išsidūko ant batuto, pasisupo ant karuselės.... nes tą dieną jau buvome smagiai pasivaikščioję Rumšiškėse biggrin.gif o mūsų tėvelis labai nemėgsta didelių žmonių susibūrimų... tai nuėjome tik dėl mergaičių pramogų... dar išeinant nuo aikštės Rugilė užsimanė burbulų šautuvuko, o pardavėja jau krovėsi daiktus.... tai dar padarėm bizniuko ir Rugilei didžiulio džiaugsmo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 18 birželio 2013 - 10:59
Labukas smile.gif

Na ir aš prisėdu kelis sakinius brūkštelt smile.gif

sidrulka aš tai būčiau pusę plaukų sau nusirovus jei tokį variantą būčiau radus virtuvėj wacko.gif laugh.gif Jūsų foto mielos mirksiukas.gif

Mano vaikinas šiandien bebūnant lauke man uždavė klausimą biggrin.gif mama kur musės pimpaliukas? lotuliukas.gif Sakau ten pat kaip ir pas tave, tas atsistojo rodo į savo klyną, sako čia?, na taip sakau biggrin.gif prie jo nesijuokiau, bet paskui tai nesusilaikiau lotuliukas.gif

Miesto šventėje tai tik mano vaikinas su močiute buvo, tėveliai Nemuno saloj su piratais lakstė biggrin.gif

Aha tikrai keturmetinukai galėtų pasirodyti bigsmile.gif labai smagu būtų pamatyti, visus ūgtelėjusius smile.gif
Atsakyti
Laba diena

Sidrulka nuotraukytes thumbup.gif

Kai turesiu daugiau laiko ykelsiu kelias foto is sanatorijos, bet prisiminimai is jos nekoki unsure.gif pirmaja savaite Austeja susirgo tridiene karstine(aisku is pradziu nesupratau, kol neisbere), antrosios savaites gale-penktadieni, vaziavau su ja y druskininku ligonine...veme, viduriavo...sulasino lasines ir vaziavau tiesiai y mrj ligonine...rotas...

Gal kuri zinot kas daro kokybiskai uzdaromas smelio dezes? Sanatorijoj maciau, kad yra poreikis smeliui biggrin.gif

Beje, del tokiu isdaigu perdaug irgi nepykciau ax.gif pati, kiek zinau, irgi visko pridarydavau, o barimasisi ir pykimas vaikus tik vercia uzsidaryt savyje...
Atsakyti
sanet, už ne kokią patirtį 4u.gif 4u.gif 4u.gif išvažiavot pasigydyti, bet pasirodo tik susirgot bjauriom ligom doh.gif 4u.gif
o kad sanatorijose galima susirgti bjauriom užkrečiamom ligom, nenuostabu, juk dauguma vaikų sergančių, tad mane perspėjo, jog su sveiku vaiku, atsargiai reikia tokiose vietose... o mes va negavom siuntimo su Karina doh.gif doh.gif doh.gif šeimos gydytoja turi kažkokį sunkų ligonį, kuris sunaudoja visas klinikos lėšas skirtas ligonių kasų, tad tokiems ligoniukams kaip Karina reikia kreiptis į ligonių kasas, gal duotų ten, o gal ir ne doh.gif na niekaip nesuprantu medicinos sistemos schmoll.gif tik tiek džiaugiuosi, jog nuo balandžio nesirgom rimtai, t.y. susitvarkom be gydytojų įsikišimų, gal kaimo oras padeda, gal pasigrūdinimai vandenyje, ledai g.gif tik bijau artėjančio šaltojo sezono, kad vėl nebūtų sirgimų maratonai unsure.gif
na ką smagiai leidžiam laiką kaime, turbūt ir negrįšim vasarai į butą thumbup.gif kažkaip pirma vasara tokia, bet visai patinka, ir visa laimė, jog kol kas dar jokie statybos darbai nepradėti, nors rugpjūčiui planuojam namo šiltinimą, va tada bus problema, na bet kai bus tuomet ir spręsim smile.gif
Atsakyti
Sveikos

Zadu uzsakinet is sios vokieciu parduotuves kur raimundux prirode (jei viskas pavyks ir tt biggrin.gif ) gal jungtumetes kuri? Noreciau kuo daugiau surinkt, kad siuntimas pigiau atsieitu ax.gif

http://www.unserekle...e401139c6a08568

Viska smulkiau parsaysiu, jei pavyks kortele prisiregistruot ax.gif

QUOTE(viola78 @ 2013 07 01, 10:43)
sanet, už ne kokią patirtį 4u.gif  4u.gif  4u.gif išvažiavot pasigydyti, bet pasirodo tik susirgot bjauriom ligom

Aciu

Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2013 07 02, 14:17)

o man neatidaro ax.gif
Atsakyti
http://www.unserekle...t=erneut suchen

pabandyk db

Papildyta:
o cia sm tema apie ta pard
http://www.supermama...?...=870960&st=
Atsakyti