QUOTE(sanet @ 2013 03 19, 12:42)
Be to, as ne profesionalas toj srity, pati darau daug klaidu, todel negaliu kazka konkretaus pasakyt...
Aciu Ji ne tai kad lyg sveika lyg serga, ji niekaip nesveiksta....viena diena geriau, kita diena vel sveikit ir jus
Aciu Ji ne tai kad lyg sveika lyg serga, ji niekaip nesveiksta....viena diena geriau, kita diena vel sveikit ir jus
visos darom dayg klaidų, gaila, bet tik iš klaidų ir mokomės
va mano panelytė penktadienį pabėgo nuo manęs Maximoj, užteko nusisukti prie kasos vos kelioms sekundėms ir radom Rimi ir ji didžiuojasi tuo, kad ji jau didelė, gali viena eiti į gatvę-gal kad nieko blogo neatsitiko, taip ji mąsto, bet nesijaučia nieko blogo padarius o man tos 15-20minučių buvo tikras košmaras, galvojau, kad jau koks iškrypėlis nusivedė ir aš jos jau nebematysiu, paskui po viskam jau galvojau, kad gerai jog po mašina nepapuolė, na žodžiu kai radau ją, visa kračiausi, pykinti pradėjo, nors supratau, kad viskas jau pasibagė sekančią dieną Iki parduotuvėj, ji vėl nuo manęs pabėgo čia jos nauja pramoga dabar, tad į parduotuves viešas vietas su ja kol kas neisiu o man pamoka, kad nei sekundei negali palikti jos, kad ir kokia didele ji save įvardintų
Austytei daug daug sveikatytės o gal jūs pasidarykit (jau pamiršau kaip tiksliai vadinasi) kraujo testuką-apie 50lt kainuoja, nes ir vaikams gali būti ta bakterija organizme, kitiems šeimos nariams nebūtinai, tai jei turi, galit ilgai ilgai gydytis ir nepasveiksit, kol nepradėsit gerti atitinkamo antibiotiko o ką gydytojai sako?