QUOTE(Tesa. @ 2013 03 19, 09:34)
Pavydim pavydim baltai Agnyt***
Nu čia tai visiškai nesutinku
klausimas, kas veda ten tuos kursus, kad tokias nesąmones peza, tipo palik vaikus aiškintis tegul rauna plaukus, akis išsibado, sukandžioja iki mėlynių ar net kraujų, o tu paskui ateini jau tik aukos susirinkti, sutvarstyti ar net į ligoninę nuvežti, kas per briedas
Aš tai nepavydžiu
aš dar iki šiol nenoriu antro
kai atsiverčiu albumą, dar neatrodo, kad kažkada buvo lengviau ir visai norėčiau dar tokio angeliuko
užaugs Karina viena mūsų namuose, gal su broliu palaikys ryšius, kai užaugs
mano teta su dviem sūnumis taip konfliktus spręsdavo, uždarydavo duris ir jie aiškindavosi tarpusavyje, fenomenas tas, kad jiems nebeįdomu peštis ir vaidinti aukas, kai tas nieko nedomina
niekada ir nebuvo jokių traumų, jau abu vyrai, greit gal ir šeimas kurs
mano tetai tokia taktika pasiteisino, tai matomai taip paprastai ir būna, kad ir mokymuose Raselė taip moko
mes su broliu irgi mušdavomės kaip katė su šuniu, mama kišdavosi, aišku konfliktus tuo metu barniais nutraukdavo, bet vistik likdavo neišsiaiškinta iki galo, tad muštynių ir pykčių daugiau būdavo-nebuvo nei vienos dienos, kad būtume nesusipykę
na bet išaugom iš to amžiaus-dabar jau nesimušam
draugais patapom, kai aš išvažiavau į mokslus....
na tai kaip ryt dėl meeto?
šiandien aš kažkokia be nuotaikos ir keistai jaučiuosi, lyg liga kimba lyg kas, bet tikiuosi vakarykštė sauna padėjo-nesirgsim
Karina irgi vakar pasipirtino su mumis-pasijuto suaugusi, įdomu buvo stebėti
o ir išbuvo be problemų, aišku mes abi sėdėjom žemiau nei vyras
jau galima bus ir kaime vasarą surizikuoti su ją pasipirtinti, o tai dabar pirtinamės, kai ji užmiega, tai kartais gaunasi, jog tik 12 nakties į pirtį nueinam