QUOTE(Agnė*** @ 2013 02 16, 21:08)
Eurorasa, man tai gana šiurpoka tavo gimdymo istorija
bet svarbu laiminga pabaiga
kažkaip įsivaizduoju, kad pas mus be vandenų vaisius kelias valandas gali būt, o ne paras
Pačiai viskas susidėję bus, ir kraujo nusėdimas ir pervargimas, papildų būtinai reikia
ir poilsio
o tėveliam ten atostogų duoda?
na kaip sake,tai vaikas ne zuvis-gali gyvent ir be vandens
nusipirkau cia tokiu pregnacare vitaminu maitinamcioms,blogiau nebus
QUOTE(Tesa. @ 2013 02 18, 09:53)
Labukas
Na aš pritariu Agnei man irgi šiurpoka gimdymo istorija ir kaip gaila mergytės, visa iškankinta gimė ir ta mintis, kad daktarai dar svarstė ar leist gimdyti ar ne, kai jau širdutės ritmas ne normose buvo tai iš vis man nesuvokiama ir dar tas dalykas, kad jau vaikelis pernešiotas savaitę laiko ir be vandenų dar parą laiko norėjo laikyti tai man net akys ratais sukasi
Na bet svarbu, kad viskas ok, o tau eurorasa tai tikrai reikia kokių papildų pavartoti, nes nualinsi dar labiau savo organizmą.
na as tai jau nesistebiu cia pagyvenus, nes jie cia visur ir visi tokie atsipute.. nieko neskuba daryt, jei dar galima palaukt... man tai cia tokie flegmatiski zmones.. ir kaip patys sake jie tik uz gimdyma,kuris prasideda naturaliai.. na ta prasme jei nera dideles skubos,tai ir negreitina, laukia kol pats gimdymas prasides.. viskas savo eiga..
QUOTE(sanet @ 2013 02 19, 11:03)
Laba
Eurorasa laikykis
imk kokiu papildu, kad sustipretum, o tai dukrelem reik stiprios mamos
Skaiciau tavo istorija ir siurpuliukai bego, taip ilgai laikyt be vandenu
dar morfijus... man nekaip skamba
o ir su gimdymu nesiderina
Na, bet svarbu viskas ok, tik susitvarkykit savo miegelius ir dziaukites
kas del morfijaus tai ir man lb keista buvo kai isgirdau,kad jie siulo tik dujas ir morfiju.. nes norejau epidiuro,tai sake,kad pas juos jo nenaudoja.. kaip suprantu morfijus mazesne blogybe nei epidiuras.. nlb gilinausi, emiau ka siule, nes kai lb skauda nlb galvoji.. bet db truputi pasidomejus apie morfijaus poveiki gimdant, tai yra sakoma,kad morfijus slopina vaisiaus kvepavima,sukelia mieguistuma,bet tai nepakenkia ir lb greit praeina.. db manau, kad tik del morfijaus ir gime mergyte pamelusi ir mieganti... na db blaivia gaolva galvojant,tai neimciau daugiau as to morfijaus, pagimdziau pirma kart be jokiu vaistu,buciau pagimdzius ir db.. bet nepaneigsi, skaudejo tikrai maziau.. na bet svarbu viskas gerai db.
QUOTE(Agnytte @ 2013 02 19, 16:32)
bet tu klausyk tokia sakyciau saltu nervu visai
Man su nubegusiais vandenim butu sake eit miegot ar dar i miesta pasivaiksciot,tai nezinau ar be raminanciu apsieiciua,kojos linkstu is itampos :
O tau iki klinikos artimiausios toli? nepavyktu nueiti pasidaryt elementaraus kraujo tyrimo? tada zinotum ar tiesiog ervargus esi ar dar didesnes bedos prisideja. Nes Amanda tai mane buvo ziauriai iskamavus,ejau atsimenu darytis tyrimu pora men po gimdymo nes irgi siaubingai blogai jauciausi, tai kraujas buvo idealus.
ai cia gal ne salti nervai, bet pasitikejimas protingesniais uz save... na juk gydytojai geriau ismano, jei sake,kad nera jokio pavojaus, tai as ir pasitikejau.. o ir pati vis tikejausi,kad tuoj tuoj prasides tie saremiai.. bet taip iir nesulaukiau.. lb nenorejau tu skatinamu, nes buvau prisiskaicius,kad su jais gimdymas tampa dvigubai skausmingesnis...
o iki klinikos netoli, tik prisiruost reiktu..
niu va snd mano naujagimiui jau 3sav, kurios ziauriai greit prabego.. o auga pupule,kaip ant mieliu.. nzn kiek paaugo, bet jau visas stalcius isaugtu sliauztu
su smilte vien men laukiau kol priaugs sliauztus, kad nekabotu kaip maisai, o cia nespeju atmetinet isaugtu
padariau klaida, kad prisipirkau begales "newborn" dydzio drabuzeliu, is kuriu daug buvo mazu nuo pat pirmos dienos.tai kruva sliauztu ne nepasimatuotu... va taip ir buna kai neklausai mamos
ta sake tik nepirk daug, nes greit isaugs(bet nesake,kad isaugs dar negimus), o as praeit negalejau pro tuos grozius... niu tikejausi kad gims mazuliuke, kaip smiltuke... db sakiau reiks trecios dukreles, nu negi veltui busiu pirkus