Labukas
Na aš pritariu Agnei man irgi šiurpoka gimdymo istorija ir kaip gaila mergytės, visa iškankinta gimė ir ta mintis, kad daktarai dar svarstė ar leist gimdyti ar ne, kai jau širdutės ritmas ne normose buvo tai iš vis man nesuvokiama ir dar tas dalykas, kad jau vaikelis pernešiotas savaitę laiko ir be vandenų dar parą laiko norėjo laikyti tai man net akys ratais sukasi
Na bet svarbu, kad viskas ok, o tau eurorasa tai tikrai reikia kokių papildų pavartoti, nes nualinsi dar labiau savo organizmą.
O mes šį savaitgalį šturmavom stintų šventę Palangoj, ką galiu pasakyti, kad pas mus LT nelabai jau žmonės moka šventes suorganizuoti, pastato palapinių su maistu ir pindikliuškom, padaro ale mugę ir visa šventė
na dar dainorėlį kokį pastato ant scenos, o visa kita nusišvilpt. Šventės aš ten nelabai ir mačiau tik tūkstantines minias žmonių, rėdus palapinių ir dar vieną kitą dainorėlį girdėjau.
Tai tik tiek džiaugiuosi, kad išlindom iš namų, kad labai geras oras buvo pasivaikščioti prie jūros ir kad dvi dienas valgyt man nereikėjo daryti