Neeri,i vakar dienos tema
http://grynas.delfi....i.d?id=60141847
Labukas,
Mes siandien jau gryzom su Vilte is gydytojos, sake, kad plauciai svarus, pasakiau kokius vaistus geriam nuo kosulio, sake ir toliau gert ir plius influcido dar liepe gert..
Mes siandien jau gryzom su Vilte is gydytojos, sake, kad plauciai svarus, pasakiau kokius vaistus geriam nuo kosulio, sake ir toliau gert ir plius influcido dar liepe gert..
o mes vis žiemai ruošiamės
Papildyta:
aushra20, vis matau, kad skaitinėji karts nuo karto tai junkis, nebūk tyli skaitytoja
Papildyta:
aushra20, vis matau, kad skaitinėji karts nuo karto tai junkis, nebūk tyli skaitytoja
QUOTE(viola78 @ 2012 12 05, 16:22)
labai grazi bet neatrodo labai silta kokie siulai?
QUOTE(Širšiukė @ 2012 12 05, 15:31)
labai grazi bet neatrodo labai silta kokie siulai?
Ačiū
pusvilnė, bet mums ir nereikia labai šiltos, nes ir pernai ploną turėjom ir nesušalom, nes visada lauke su kapišonu, o kai spaudžia šaltukas virš 20, arba nėra kapišono, turim kitą storą
QUOTE(viola78 @ 2012 12 05, 15:22)
o mes vis žiemai ruošiamės
Labai grazu
QUOTE(mergyte_ @ 2012 11 28, 16:39)
eurorasa mes ir kovojam su ciulpimu .
maniske tai nakti ciunkuoja su visais skudurais ar pleistrais tik tiek,kad reik atpratint kazkaip, bet zala jau padaryta jau zandikalulis deformuotas,sukandimas baisus.. didziausias plysys.. jau kai sneka tai priekine lupa atsikisus prisiciulpe.. ir piktumas ima ir nervas,bet kad nepajegiau kovot.. gal kada su kokiom plokstelem issitiesinsim..
QUOTE(sanet @ 2012 11 29, 17:47)
sausio 20d. bet jau taip po naujako ir laukt galiu pradet
QUOTE(Tesa. @ 2012 12 04, 10:00)
Nes maniškis tai Kalėdų seneliui jau laišką parašė, kad nori dviratuko, tai dviratuką ir gaus
QUOTE(viola78 @ 2012 12 04, 10:08)
Maniškės gimtadieniui dviratukas laukia, beliko tik supakuoti tiksliau kokį gražų "bantiką" užrišti ir balionų pririšti
as ir dviratuka pirksiu,bet gimtadieniui.. o va ka kaledu senelis atnes dar nzn.. atrodo viska turi ka nori.. virtuvele turi,vezmlelius lelems jau kelis turi, leliu namus ir turi,daktaro rinkini turi, kompa ir turi ir siaip begales zaisliuku turi.. nzn gal kokia lele sustresne reik nupirkt... koki baby born mandresni.. ale paskui galvoju reiks 3 vaikais man paciai rupintis
arba toki dar nusiziurejus motca http://www.ebay.co.u...=item4d011b1653 tik draugu mergaite turi,tai ji prisibijo jo.. bet galvoju jei savo turetu tai gal apsiprastu ir vazinetu..? tik dar vienas griozdas namie
QUOTE(sidrulka @ 2012 12 04, 11:20)
na, va kurjesi atvežė dar dovanėlių.... tai belieka dbr tik arbatos iš sanet ir vieni marškinėliai sūnėnui su užrašu ir bus viskas.... beliks tik supakuoti...
o dviratuko ir mums riekės, bet sakėm pirksim link vasaros... o kokius megrinos pirkot? įmeskit kokių nuorodėlių
o dviratuko ir mums riekės, bet sakėm pirksim link vasaros... o kokius megrinos pirkot? įmeskit kokių nuorodėlių
mes tai toki nusiziurejom http://www.ebay.co.u...=item4843c19b69
QUOTE(Tesa. @ 2012 12 04, 11:34)
o jum nebus perdidelis 16 ismieros? as tai galvoju ar 12 ar 14 pirkt? 12 gal ir greit isaugs, bet pradziai manau, bus lengviau ir paprasciau su mazesniu 16 ismieros tai jau tikrai mums per daug stambus
QUOTE(viola78 @ 2012 12 04, 20:48)
aha, gali būti, daržely "kompiuteriu" žaidžia (čia aš apie klaviatūrą su pele ) auklėtoja kartais matau atsineša, namie irgi kompiuteris, tai ir vaikas savo tokio pačio nori
mes tai toki turim http://www.toysago.c...pink-2017-p.asp kartais pazaidzia, pasikartoja skaicius abecele, bet ten esantys zaidimai dar ne jai.. dar priaugt turi.. nepasakyciau kad lb megstamas zaislas..
QUOTE(sidrulka @ 2012 12 05, 00:36)
lb grazus darbeliai
QUOTE(viola78 @ 2012 12 05, 15:22)
mama auksaranke... as net kojiniu neprisiruosiu vaikui numegst.. per trumpos dienos man, o naktim pamiegot norisi
QUOTE(eurorasa @ 2012 12 06, 12:25)
maniske tai nakti ciunkuoja su visais skudurais ar pleistrais tik tiek,kad reik atpratint kazkaip, bet zala jau padaryta jau zandikalulis deformuotas,sukandimas baisus.. didziausias plysys.. jau kai sneka tai priekine lupa atsikisus prisiciulpe.. ir piktumas ima ir nervas,bet kad nepajegiau kovot.. gal kada su kokiom plokstelem issitiesinsim..
as ir dviratuka pirksiu,bet gimtadieniui.. o va ka kaledu senelis atnes dar nzn.. atrodo viska turi ka nori.. virtuvele turi,vezmlelius lelems jau kelis turi, leliu namus ir turi,daktaro rinkini turi, kompa ir turi ir siaip begales zaisliuku turi.. nzn gal kokia lele sustresne reik nupirkt... koki baby born mandresni.. ale paskui galvoju reiks 3 vaikais man paciai rupintis
mes tai toki turim http://www.toysago.c...pink-2017-p.asp kartais pazaidzia, pasikartoja skaicius abecele, bet ten esantys zaidimai dar ne jai.. dar priaugt turi.. nepasakyciau kad lb megstamas zaislas..
mama auksaranke... as net kojiniu neprisiruosiu vaikui numegst.. per trumpos dienos man, o naktim pamiegot norisi
dabar atitaiso ir suaugusiems, bet ar norės labai nešioti vaikystėj nors dabar jau mados reikalas ir tarp paauglių plokštelės
o mes jau antra savaitė be buteliuko gyvenam, pagaliau nukando galutinai buteliuko čiulptuką Karina bet va be buteliuko pieno nebegeria, vienas būdas pieno įsiūlyti, tai dribsniai iš puoduko atsisako griežtai gerti-neskanu jai įdedam ir medaus, kad saldu būtų, bet negeria ir viskas
aš vis pasižiūriu į virtuvėles, bet neperku, nes ir taip per žaislus nėra kur kojos dėti vakar ateinu, noriu atsisėsti ant sofos, o ten nė pelė netilptų o varkytis nenori, taip ir nepriprašiau bent man vietos padaryti, kad galėčiau atsisėsti, tad kokie metai minimaliai žaislų perkam, tiksliau tik tiek kiek gauna iš kitų kokiom progom, ir nepirksiu, kol neišmoks tvarkytis tad ir Kalėdoms labai minimaliai, tik daktaro rinkinukas ir viskas, užteks kiek per gimtadienį ir Kalėdas gaus dovanų iš kitų
Kompiuterį irgi bandysim nušnekinti ir pirksim arba atiduosiu savo, kai bus penkerių, esu panašų dovanojusi krikštasūniui, bet įdomus žaislas buvo neilgai, tad mano manymu nevertas, bent jau ekraną didesnį darytų, o ne tokį juokingą...
tu nesijaudnk, aš dar irgi neesu nė vienų kojinių ar pirštinių numezgus, ir greitu laiku nesiruošiu, ne mano čia, nors jau gundausi skandinaviško tipo megzti, o gal tiksliau ieškotis kas numegztų jos kaip kojinės-šlepetės ir mezgimo principas kitoks nei su 5virbalais vargti
Labukas
Nebus per didelis tikrai galvojom su vyru ar 14 ar 16 pirkti, bet tas mūsų Arnas kai tįsta tokiais tempais ir jėgos kaip meškinas turi, tai jam pats tas bus
sidrulka, oho angelų komanda gražūs darbai.
Viola, kaip visada auksarankė graži kepurytė.
QUOTE(eurorasa @ 2012 12 06, 11:25)
o jum nebus perdidelis 16 ismieros? as tai galvoju ar 12 ar 14 pirkt? 12 gal ir greit isaugs, bet pradziai manau, bus lengviau ir paprasciau su mazesniu 16 ismieros tai jau tikrai mums per daug stambus
Nebus per didelis tikrai galvojom su vyru ar 14 ar 16 pirkti, bet tas mūsų Arnas kai tįsta tokiais tempais ir jėgos kaip meškinas turi, tai jam pats tas bus
Laba diena,
Gal kam prireiks zuikucio arba pelytes kostiumo, radau akcija vienam tinklapi
http://masinis.lt/vi...ventems-2/3050/
http://masinis.lt/vi...ventems-2/3050/
QUOTE(Tesa. @ 2012 12 06, 16:20)
Labukas
As manau kad nebus per didelis tikrai. Justui ant gimtadienio pirkom 16 dydzio. pradzioj sunkiau buvo, bet paskui jau viskas ok. Dabar jau namie varineja po visus kambarius
QUOTE(antoniene @ 2012 12 06, 17:31)
Man kaip ir reikia zuikio, bet kad čia tas zuikis rožinis, o gaila
QUOTE(Nesapnuok @ 2012 12 06, 17:52)
As manau kad nebus per didelis tikrai. Justui ant gimtadienio pirkom 16 dydzio. pradzioj sunkiau buvo, bet paskui jau viskas ok. Dabar jau namie varineja po visus kambarius
Na va jeigu Justukas laksto tai ir Arnys lakstys