QUOTE(eurorasa @ 2013 01 11, 02:56)
Lb grazios visu foto, bet kokie visi dideli.. pasikeite.. o Smilte visia neauga atrodo
oi puksiu dar snd fotosesija nestukes apturejau,tai db jau sakiau psio galiu gimdyt,kad ir sianakt
tiesa, gal zinot kokiu graziu mergaitisku vardu?
tai ymesk ir tu kokia foto, paziuresim ar paaugus
Vau, tai kada mestelk fotkiu, y albumeli gali, jei cia nenori
Kas del vardu-Teja ir man patiko, net galvojau duot, bet pagalvojau, kad galesiu sutrumpint ir as db savo fėja daznai vadinu Tėja
. Paskui, jei butu gimusi liepa, butu buvus Liepa...bet kad toli grazu mums iki tos liepos buvo
Galu gale liko du variantai Darija ir Austeja, bet kazkodel ggimdymo metu as ja pavadinau Austeja....nedrysau jau keisti, nors dar kelias savaites dvejojau, bet ir likau prie sio varduko
Kaip tau Saulėja? As visai neperseniai šį vardą išgirdau...jaučiu, kad buciau šį varianta pasirinkus
Bet jau cia tavo sirdele turi rinktis
Nepamirsk prisiduot kai supuosi savo grozybe, aisku, kada laiko turesi
tai tautybe aire bus?
QUOTE(Tesa. @ 2013 01 11, 08:49)
Nu žinok ne kaip mes laikomės, visa šeima sergam ir niekaip neišsikapstom, Arnas jau bus mėnesis kaip šlapiai kosti, bet gyd., nieko neranda, kraujas idealus, plaučiuose nieko negirdi, o aš nieko jau nesuprantu, geriam Husticum kažkokius vaistus, ale nieko jie ten nepadeda. Aš pati sinusitą apturėjau, žodžiu mums čia nelinksma visai
Vajeee, glebys balionciku jusu seimynai
QUOTE(Nesapnuok @ 2013 01 11, 09:47)
Paisrodom ir mes
O už lango vėl žiema žiemužė! Su Justo labai ilgai iki darželio ryte ėjo, visas pusnis pakeliui išbraidė
aha, sita maza zoguti vora ir as jau maciau
fainuolis
QUOTE(sidrulka @ 2013 01 11, 10:15)
va, kaip visos linskmai ir su vaizdine medžiaga išlindo iš po Naujų metų
na, o aš vakar grįžau po poros nakvynių KMUk pagaliau pašalino akmenuką iš tulžies latako, tai gal jau manęs daugiau nebekamuos tie aršesni už sąrėmius priepuoliai, bet tai dabar jaučiu pastovų skaudenimą inkste.... ir ten matyt užsiuto akemukai..... reikės dar eiti žiūrėtis ir dėl jų..... ,,akmenuota" aš, kaip mano draugė išsireiškė visa bėda, kad neprisiverčiu gerti skysčių daugiua nei noriu....
linkiu, kad tuom ir baigtusi tavo ligos
O skysciu reikia daug gerti, ysipilk ta reikiama kieki y kazka ir pabandyk ji isgert, tai labiau geriasi, nei priejus ir ysipylus