QUOTE(Agnytte @ 2013 01 10, 23:56)
As maciau kai tu atvaziavai ir islekei,bet nepastebejau kad su Karina tik nustebau kai uz kokia 20min atvaziavau Amandos pasiimti Karinos nebuvo,net pagalvojau kad trumpokai mergaite pasizaide
Bandyk rytoj vesti,gal apsipras
tai va, kad nespėjau nė išvažiuoti, kai teko vėl eiti į derybas, bet nesusiderėjau
bet ir gerai, nes nebūčiau spėjus iki pirmos, eilė pas gydytoją didelė buvo, iš klinikos išėjom tik po pusės dviejų
o šiandien mergina daržely, einam jau šią savaitę, po penkių savaičių pertraukos, labai sunkus periodas su baisiniais klyksmais
nu pasidarius totali mamyčiukė, niekas nepadeda, jokie aiškinimai, susitarimai, na žodžiu reikia išlaukti...
Sveikinam ir mes Eimantuką su gimtadieniu
ale jau seniai ir bematėm Eimantuką
QUOTE(eurorasa @ 2013 01 11, 03:56)
o Smilte visia neauga atrodo
cia jau musu aplinkoj ir ne vieni sake,kad lb smulkute ir mazute,nors mes su vyru atrodo ne tokie jau nykstukai..
oi puksiu dar
visai nepergyvenk, kad Smiltė mažesnė už kitus, vaikai juk tam tikrais periodais auga, dabar gal periodas, kai smegenys intensyviai vystosi, atkreipk dėmesį, gal šiuo periodu labai daug perliukų pateikė, gal greitai viską įsisavina, paskui kai augs organizmas, protinė smegenų veikla ne taip intensyviai vystysis
aš labai matau tokius periodus ant Karinos, tad ir nesuku galvos, čia jau mes nepareguliuosim labai, jei gydytojai nieko nesako, telpa į normas vaikas, viskas tvarkoj
jau nedaug ir beliko puškuoti tau žiūriu
o mažoji gi dieną neturi progos pasireikšti, sesė valdo pasaulį, tai atsigriebia naktim, kai sesė miega
dėl vardo, tai pažiūrėsi vaikui į akis ir vardas pats ateis iš jau galvotų ir apgalvotų, aš irgi turėjau pora variantų, gimė Karina, paėmiau ant rankų ir vienas vardas atkrito, nors jis man nuo vaikystės labai patiko, na bet neįsivaizduoju Karinos kitu vardu dabar
Enrika, nei šis nei tas būtų-netinka
Papildyta:
QUOTE(Tesa. @ 2013 01 11, 09:49)
Labas rytas
Oho kaip smagiai jūs čia
ir aš jau baltai užpavydėjau, mes matyt jau iki pavasario į lauką neišlysim
Nu žinok ne kaip mes laikomės, visa šeima sergam ir niekaip neišsikapstom, Arnas jau bus mėnesis kaip šlapiai kosti, bet gyd., nieko neranda, kraujas idealus, plaučiuose nieko negirdi, o aš nieko jau nesuprantu, geriam Husticum kažkokius vaistus, ale nieko jie ten nepadeda. Aš pati sinusitą apturėjau, žodžiu mums čia nelinksma visai
nepavydėk, šiandien jau užsikosėjo važiuojant į darželį, tai kažin kaip čia mums tas savaitgalis
Lįskit iš ligų greičiau
nors mūsų šeimyna irgi šiemet silpnai, dabar sveikiausia kol kas Karina-laukiam laukiam pavasario
o tu Arnučiui padaryk mikroplazmos tyrimą, gal čia bėda
vyro seserei rado, tai vargšė metus laiko nesuprato kas darosi, vis kosti-serga, silpnai jaučiasi, rado mikroplazmą G, dabar geria antibus (klacidas tik veikia, pasirodo), jau geręja, akyse šviesėja
vyras irgi panašiai, niekaip neišsisveikdavo iki galo, pasisakė gyd dėl tyrimo, tai tas iškart be tyrimų Klacido išrašė, sutaupė 50lt
jau gerėja ir vyrui, nes kokius du mėnesius gyvent nesinorėjo jam, taip blogai buvo...
QUOTE(Nesapnuok @ 2013 01 11, 10:47)
sveikos gyvos,
pagaliau pabudom Naujais metais:)
O už lango vėl žiema žiemužė! Su Justo labai ilgai iki darželio ryte ėjo, visas pusnis pakeliui išbraidė
o kodėl Justas toks rimtas rimtas? kaip išaugęs
KArina vakar irgi pusnis darže braidė-braidė, kol neįtikinau, kad varom namo kombinezoną regtis ir į lauką, pasidūkti normaliai, o taip tai gali ir suledėt kol visos pusnys bus išbraidytos
ot džiaugsmo dabar vaikam
nors ir man visai smagu buvo su sniegu pažaisti
pradedu vaikėti
Papildyta:
QUOTE(Agnė*** @ 2013 01 11, 11:18)
Sanet, gal klystu, bet žiūriu į tave, ir matau ten save prieš kokius 3 metus
pervargusią, neišsimiegojusią
neįsisirkit
aš irgi pagalvojau apie tą patį