Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgli šlapimo pūslė

QUOTE(lynkute @ 2007 01 10, 10:34)
o kiek laiko jau planuoji 2.gif ?ir kaip sekasi mirksiukas.gif nes as tai irgi labai noriu leliaus bet kai pabaigsiu savo vaistukus tada jau paziuresim kaip cia seksis.... g.gif  blush2.gif

kol kas planai dar tik galvoje ax.gif bet gal greitai persikels iš galvos ir kitur lotuliukas.gif

QUOTE(anaid79 @ 2007 01 10, 11:20)
Sveikos aš pagal čia aprašytus simptomus turiu dirglią šlapimo puslę, gal žinot, kas galėtų padėti?

Vajeee verysad.gif Jeigu tau problema atsirado po nėštumo tai gal tau gimda pasmuko? g.gif O dabar kaip supratau tu tik naktim dažnai keliesi o kaip dienomis? Nes naktim keltis nėštumo metu irgi atrodo irgi normalu g.gif Nu ir kadangi laukiesi tai nieko gudraus mes tau nepasiūlysim, nebent čia su mumis padiskutuot mirksiukas.gif juk tikrai geriau pasidaro kai pasikalbi su likimo draugėm 4u.gif
Nu yra tokie homeopatiniai vaistukai Plantago homacord bet gal tu pirmiau pasikonsultuok su savo ginekologe. Jinai tau nieko nesiūlė, nepatarė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmen: 11 sausio 2007 - 20:54
sveikutes ax.gif
anaid 79 na nesciai nelabai ka galima pasiulyt,ir man sitos bedos prasidejo po nesivystancio ir po abrazijos is pirmo dirgli zarna o dabar dirgli pusle verysad.gif doh.gif o gal tau po gimdymo susitvarkys viskas dabar paumejo nes esi nescia g.gif

karmen o nuo ko siti hemopatiniai vaistukai Plantago homacord? cia puslei ar tu vartojai? g.gif
Atsakyti
Sveikos, aš ir dienom dažnai šlapinuos verysad.gif , dažniausiai nueinu į tualetą, o po kelių minučių vėl noriu doh.gif . Dėl pasmukusios gmdos tai nežinau, o ar gydytoja tokio dalyko neturėjo pastebėt g.gif . Dėl dažno šlapinimosi, tai aš ginekologei nieko nesakiau, nes problema ta pati ir prieš nėštumą buvo, tai, manau, nieko ji man nepadės, bet dėl tu homeopatinių vaistukų gal užklausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anaid79 @ 2007 01 12, 14:07)
Sveikos, aš ir dienom dažnai šlapinuos  verysad.gif , dažniausiai nueinu į tualetą, o po kelių minučių vėl noriu  doh.gif . Dėl pasmukusios gmdos tai nežinau, o ar gydytoja tokio dalyko neturėjo pastebėt  g.gif . Dėl dažno šlapinimosi, tai aš ginekologei nieko nesakiau, nes  problema ta pati ir prieš nėštumą buvo, tai, manau, nieko ji man nepadės, bet dėl tu homeopatinių vaistukų gal užklausiu  smile.gif

as kaip namuose tai lyg ir normaliai viskas o kaip vaziuot ar eiti reikia viskas taip pusle uzspaudzia kad atrodo neislaikysiu g.gif
o dabar antra diena kai skauda inkstus gal koks uzdegimas reiks vel pas daktarus varyti jau atsibodo doh.gif blush2.gif atrodo kaip sumusti inkstai g.gif
as tai ir sakiau ginekologei bet ji sako cia tavo tyrimai geri nieko tokio vienu zodziu nekreipe demesio verysad.gif
siandie nei vieno karto nakty nebuvau i wc nesuprasi okai kada vos ne kas 2 val.einu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 01 12, 12:54)
karmen o nuo ko siti hemopatiniai vaistukai Plantago homacord? cia puslei ar tu vartojai? g.gif

taip nuo pūslės. aš juos gėriau, bet kadangi neturiu valios ir kantrybės bei laiko gerti periodiškai kasdien tam tikrom valandom tai gerdavau padrikai kada prisimindavau, užtat eilinį kartą kažkokio stebuklingo rezultato nepastebėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2007 01 12, 16:42)
taip nuo pūslės. aš juos gėriau, bet kadangi neturiu valios ir kantrybės bei laiko gerti periodiškai kasdien tam tikrom valandom tai gerdavau padrikai kada prisimindavau, užtat eilinį kartą kažkokio stebuklingo rezultato nepastebėjau  blush2.gif

g.gif nu žinai gemopatijoj reikia kantrybes ir tikslaus naudojimo kaip kam padeda o kaip kam gali gerti nors ir metus nepadeda.
tai va mergaites susirupinau kazkaip net baugu darosi inkstu skausmas stipreja atrodo kad melynes butu doh.gif kazkas yra g.gif o dabar dar iseigines doh.gif jau net imu visko prisigalvot varysiu pirmadieni pas savo gydytoja g.gif
sveikatytes jums mergaites gal praeis sis kosmaras wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, pasirodo ne as viena tokia myzniuke mastau.gif man jau taip labai senai verysad.gif nezinau visada daznai einu slapintis, o jei daugiau skysciu pavartoju tai begu ir begu, kaip ir pripratau prie to ax.gif gal tikrai psichologines problemos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina s. @ 2007 01 14, 22:06)
Sveikutes, pasirodo ne as viena tokia myzniuke  mastau.gif man jau taip labai senai  verysad.gif nezinau visada daznai einu slapintis, o jei daugiau skysciu pavartoju tai begu ir begu, kaip ir pripratau prie to  ax.gif  gal tikrai psichologines problemos  g.gif

sveikute taip cia musu nemazai yra tokiu turinciu tokia problemyte wub.gif blush2.gif
o cia tau gal po gimdymo tokios problemeles atsirado? g.gif nes taip buna nes man tai po operacijos na dar ir gal nuo daznu uzdegimu is moteriskos puses net tiksliai ir negaliu pasakyt ,bet zinau kad anksciau nieko panasaus nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas žino kiek yra norma ten nubėgt? man jau vėžį varo tie lakstymai, per dieną 10kartų tikrai bus doh.gif anksčiau kažkaip neerzino bet kai pažystamiems užtenka 2-3k. nueit, tai jau pavydu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 01 16, 15:53)
Sveikos 4u.gif gal kas žino kiek yra norma ten nubėgt? man jau vėžį varo tie lakstymai, per dieną 10kartų tikrai bus doh.gif anksčiau kažkaip neerzino bet kai pažystamiems užtenka 2-3k. nueit, tai jau pavydu blush2.gif

galbut reiketu su gydytoja pasikonsultuot, ir ramiau butu, nes priezasciu gali but ivairiu g.gif mane taip pat vargina sita problemele 4u.gif tai pilnai tave suprantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 01 16, 15:53)

norma yra iki 5 kartu.
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 01 17, 06:00)
norma yra iki 5 kartu.

Tai pas mane norma turbut visad buvo ne maziau 10 kartu per diena, o dar kai "sveikai" pageriu daugiau vandenelio tai tik reik pasirupint kad po to tureciau kur nubegt. Bet man kai buvo dirgliosios zarnos sindromas tai tuo paciu buvo ir dar dirglesne slapimo pusle, ir nieks nepadejo kaip ir jum. Tai pas mane tiks itarimas kad tai viena ir ta pati liga, o apie savo isgijima parasiau "dirgliosios zarnos sindromo" temoje.

Manau, kad daznas slapinimasis gali buti jautriu zmoniu "privilegija" kuomet tiesiog raumens, gaubiancio slapimo pusle tonusas yra didesnis (beja, maciau per tv jie cia JAV reklamuoja toki vaista, mazinanti slapimo pusles raumens tonusa). Bet visgi paprastas daznas slapinimasis labai skiriasi su tuo daznu ir labai nemaloniu slapinimusi esant dirgliosios zarnos sindromui...
O ar jum niekad nera buve taip kad kai jaudiniesi del ko nors (gal net pati to neisisaminindama) jau atrodo taip labai nori i tuoleta, o paskui uzsimirsti darydama kazka kita ir tas visas noras praeina. Tada pagalvoju - tai matai koks ten tas apgaulingas noras buvo, kad kai uzsimirsai tai dar gera valanda po visai nebenori...

Atsakyti