QUOTE(brashke77 @ 2006 05 14, 21:28)
Galėčiau su kažkokia klaustrofobija net palyginti... nes būna tas pats, jei tenka ilgiau pasėdėti automobilyje kažko laukiant ir žinant, kad negali išeiti š jo
net delnai išprakaituoja, atrodo ir vidurius paleido ir t.t.
Ką manai?
Va va
atrodo kad čia apie mane rašo
tikrai man taip ir būna tokiose situacijose kaip automobilyje - vos ne panika prasideda - prakaituoja delnai, išmuša karštis, pradeda širdis greičiau plakti ir užsinoriu į WC
Aš bandžiau vaikščiot pas vieną psichologę prieš kokius 3 metus nes irgi manau kad tai gali būti psichologinė problema. Viskas baigėsi tuo, kad jinai pradėjo kaltinti mano tėvus, kad gal per mažai dėmesio skyrė, gal per valdingi buvo ir neleisdavo man būti savarankiškai ir t.t. žodžiu viskas baigėsi tuo kad aš kiekvieną kartą grįžusi namo pradėdavau juos kaltinti, mes pradėjom žiauriai pyktis. Tada aš ir nustojau pas ją vaikščiot, nes kažkaip problema nesisprendė o tik buvo ieškoma kaltų. Gal aš kažko nesupratau. Bet man pasirodė viskas beprasmiška. Be to lankytis pas ją reikėjo min 2 kartus per savaitę o babkės visgi nemažos. Atvirai pasakius tai man buvo gaila babkių.
Paskui po kurio laiko mama nuvedė mane pas tokį vyrą psichoterapeutą, jis dirba Užupyje. Pas jį pabuvau tik vieną kartą, visko išklausinėjo nuodugniai iki tokių dalykų ar jaučiu orgazmą su vyru
kažkaip jaučiausi ten labai nejaukiai
Seansas pasibaigė tuo kad jisai man išrašė 2-jų rūšių labai stiprius antidepresantus. Kol aš juos gėriau tuos 2 mėn tai praktiškai vaikščiojau kaip kosmose ir buvau nedarbinga, mieguista, skaudėdavo galvą. Dabar jau nepamenu ar buvo geriau nuo jų ar ne
Prieš keletą mėnesių paskaitinėjau tokį puslapiuką
http://www.agora-fobija.lt/
Ten lygtais radau sau diagnozę su visais atitinkančiais simptomais, reikėjo kreiptis į psichologą kuris tuos simptomus gydo. Paskambinau aš į tą Antakalnio kažkokį psichoterapijos centrą, man pasakė kad 1 vizitas pas tą gydytoją kainuoja 200 Lt
ir man irgi pradėjo ten šnekėt kad gydytojas paskirs vaistus ir t.t. ir pan. Aš įsivaizduoju, kad jeigu problema psichologinė tai jos vaistais nepagydysi - reikia kad psichologas dirbtų su tavim kažkurį laiką ir teiktų psichologinę pagalbą o ne išrašytų krūvą receptų ir kai juos baigi gerti vėl viskas iš naujo prasideda. Oi niznaju niznaju...kažkaip skeptiškai vertinu aš tokius psichologų darbus. Man tai panašu į norą užsikalt babkių o ne padėt žmogui.
lynkute žinai aš pagalvojau, kad tau gali būti tas pastovaus noro šikti jausmas nuo tų antidepresantų. Gal tavo žarnynas jautresnis ir taip reaguoja į stipresnius vaistus
Gal tu paklausk juos išrašiusio gydytojo.