Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgli šlapimo pūslė

QUOTE(lynkute @ 2006 05 14, 09:50)
mano panasi situacija irgi kur eini ar vaziuoji ieskau wc doh.gif atrodo kad apsimysi blush2.gif  doh.gif bet jeigu ilgiau pabunu ilgiau susilaikius lyg ir praveina tas nezmoniskas noras g.gif  blush2.gif ir su tustinimusi taipat doh.gif yra noras sikt ,bet tik toks jausmas o kai nueini nieko, baigiu isprotet doh.gif

na, žinai su tuo antruoju variantu, tai aš manau, kad tai kažkokios psichologinės bėdos g.gif Nes kiek save pažįst, tai kol būnu namie- viskas ok. bet jei tenka išvažiuoti į miestą, ir žinau, kad nebus arti WC, o jei dar koks stresiukas laukia, tai tiesiog užspazmuoja pilvą, atrodo, jau taip noriu į Wc, kad doh.gif
eisiu pas psichologus, nes kitų priežasčių nematau. Būtų fiziologinis koks sutrikimas, tai tas pats darytūsi ir namie, o dabar...
Galėčiau su kažkokia klaustrofobija net palyginti... nes būna tas pats, jei tenka ilgiau pasėdėti automobilyje kažko laukiant ir žinant, kad negali išeiti š jo unsure.gif net delnai išprakaituoja, atrodo ir vidurius paleido ir t.t.
Ką manai? g.gif
Atsakyti
tai kad as geriu antidepresantus ir nerima mazinancius vaistus ir nieko schmoll.gif nepadeda cia tiesiog sutrikimas kazkoks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 14 gegužės 2006 - 20:40
QUOTE(brashke77 @ 2006 05 14, 21:28)
Galėčiau su kažkokia klaustrofobija net palyginti... nes būna tas pats, jei tenka ilgiau pasėdėti automobilyje kažko laukiant ir žinant, kad negali išeiti š jo unsure.gif net delnai išprakaituoja, atrodo ir vidurius paleido ir t.t.
Ką manai? g.gif

Va va bigsmile.gif atrodo kad čia apie mane rašo ax.gif tikrai man taip ir būna tokiose situacijose kaip automobilyje - vos ne panika prasideda - prakaituoja delnai, išmuša karštis, pradeda širdis greičiau plakti ir užsinoriu į WC doh.gif
Aš bandžiau vaikščiot pas vieną psichologę prieš kokius 3 metus nes irgi manau kad tai gali būti psichologinė problema. Viskas baigėsi tuo, kad jinai pradėjo kaltinti mano tėvus, kad gal per mažai dėmesio skyrė, gal per valdingi buvo ir neleisdavo man būti savarankiškai ir t.t. žodžiu viskas baigėsi tuo kad aš kiekvieną kartą grįžusi namo pradėdavau juos kaltinti, mes pradėjom žiauriai pyktis. Tada aš ir nustojau pas ją vaikščiot, nes kažkaip problema nesisprendė o tik buvo ieškoma kaltų. Gal aš kažko nesupratau. Bet man pasirodė viskas beprasmiška. Be to lankytis pas ją reikėjo min 2 kartus per savaitę o babkės visgi nemažos. Atvirai pasakius tai man buvo gaila babkių.
Paskui po kurio laiko mama nuvedė mane pas tokį vyrą psichoterapeutą, jis dirba Užupyje. Pas jį pabuvau tik vieną kartą, visko išklausinėjo nuodugniai iki tokių dalykų ar jaučiu orgazmą su vyru blink.gif kažkaip jaučiausi ten labai nejaukiai schmoll.gif Seansas pasibaigė tuo kad jisai man išrašė 2-jų rūšių labai stiprius antidepresantus. Kol aš juos gėriau tuos 2 mėn tai praktiškai vaikščiojau kaip kosmose ir buvau nedarbinga, mieguista, skaudėdavo galvą. Dabar jau nepamenu ar buvo geriau nuo jų ar ne unsure.gif
Prieš keletą mėnesių paskaitinėjau tokį puslapiuką http://www.agora-fobija.lt/
Ten lygtais radau sau diagnozę su visais atitinkančiais simptomais, reikėjo kreiptis į psichologą kuris tuos simptomus gydo. Paskambinau aš į tą Antakalnio kažkokį psichoterapijos centrą, man pasakė kad 1 vizitas pas tą gydytoją kainuoja 200 Lt ohmy.gif ir man irgi pradėjo ten šnekėt kad gydytojas paskirs vaistus ir t.t. ir pan. Aš įsivaizduoju, kad jeigu problema psichologinė tai jos vaistais nepagydysi - reikia kad psichologas dirbtų su tavim kažkurį laiką ir teiktų psichologinę pagalbą o ne išrašytų krūvą receptų ir kai juos baigi gerti vėl viskas iš naujo prasideda. Oi niznaju niznaju...kažkaip skeptiškai vertinu aš tokius psichologų darbus. Man tai panašu į norą užsikalt babkių o ne padėt žmogui.
lynkute žinai aš pagalvojau, kad tau gali būti tas pastovaus noro šikti jausmas nuo tų antidepresantų. Gal tavo žarnynas jautresnis ir taip reaguoja į stipresnius vaistus g.gif Gal tu paklausk juos išrašiusio gydytojo.
Atsakyti
kad as pakol negeriau man tokia problema jau buvo ,sikimas ir tie ,o myzimas tai prasidejo 4 dienos gal doh.gif tai ir nezinau nuo ko doh.gif bet zinau kad kazkoks uzdegimas blush2.gif o antidepresantus geriu 4 menesius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 14 gegužės 2006 - 21:52
Aš irgi galima sakyti per panašias kančias perėjus... nuo pat vailystės kamavo pūslės bėdos: šlapindavausi į lovą, kelionėse su manim būdavo kančia, tekdavo sysioti net miesto centruose po krūmais ir pan., nes negalėdavau iškentėti, o jei dar tekdavo sėdėti ar stovėti vietoje - tai iš viso buvo košmaras doh.gif mano didžiausia problema ta, kad visi normalūs žmonės užsinori po biški, jaučia tai, o aš prieš minutę dar visiškai nenorėdavau, o po minuitės jau taip smarkiai, kad jei nėra tualeto pašonėje, tai padėk Dieve... nuo mokyklos iki namų man būdavo 7 minutės kelio, išeidavau normali, nieko nenorinti, o prie namų jau taip užsinorėdavau, kad užlipus per laiptinę iki durų su didžiausiais vargais išsiimdavau raktą, trypdavau, šokdavau prie durų kol atrakindavau, kol plėšdavau nuo savęs paltą, kelnes (žiemą) ir griūdama lėkdavau į wc verysad.gif
man labai pagerėjo ir tokios baisios problemos nebekankina nuo tada kai pasidariau išsamius savo organizmo tyrimus ir tiesiog pradėjau gerti vitaminus, maisto papildus, kurių man trūksta. Dabar galiu jau ir pakentėti ir taip toliau, nors aišku, stebuklo čia jau nepadarysi, problemos kaip ranka nenuimsi, bet gyvenimas tapo lengvesnis šiuo atžvilgiu smile.gif
Atsakyti
Gal galėtum pasakyti kokius tyrimus konkrečiai darė? Kokie daktarai, urologai?Aš jau visokius būdus bandžiau ir tradicinius ir netradicinius doh.gif Buvau ir Santariškėse pas urologę ir natūralios medicinos centruose.... Šiaip santariškėse tik liepė šlapimo tyrimą atsinešti ir ten vietoj pažiūrėjo echoskopu ir nieko nerado. Gal galėtum tiksliau pasakyt dėl kokių vitaminų trūkumo tokia bėda atsirado? Ką tu vartojai kad tau pagerėjo? Labai būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
ir man butu idomu nes mano biski kitoki simptomai blush2.gif
Atsakyti
Aš nesidariau spec. tyrimų dėl pūslės, tiesiog viso organizmo, nes ir be pūslės turiu kitų problemų, pvz.: dėl astmos vaikystėje gyvenau ant antibiotikų ir pan. ...
mama per Alternatyvios Medicinos Centrą susirado daktarę, kuri važinėja į Rusiją į Dr. Skalny (pripažinto pasaulyje gydytojo) klinikas. Jis daro tyrimus iš kraujo, seilių, plaukų ir nagų. Kadangi patogiausia esant atstumui persiųsti plaukus, tai man iškirpo pieštuko storio plaukų maždaug nuo pakaušio iš kelių vietų, kad nesimatytų ir nusiuntė, po poros savaičių atėjo atsakymas kokių mikroelementų, vitaminų man trūksta. Gydymas geras tuo, kad tu ne vaistus į save kiši, o vitaminus tongue.gif man tikrai labai pagerėjo, sugėrus tą kursą, būčiau gal ir visai jau sveika, bet išaiškėjo mano problema, kad blogai dirba plonasis žarnynas ir dalis gerų medžiagų, patenkančių į organizmą tiesiog man nepasisavina verysad.gif čia jau nelabai ką ir padarysi, turiu susitaikyti su tuo, kad būsiu silpnesnė už kitus ir tiek verysad.gif
tuos tyrimus po to norėjom su mama kaip ir patikrinti ir važiavome į Kauną tirtis Folio (jeigu neklystu) metodu. Ten su tokiu geležiniu aparačiuku, jį prideda prie rankų ir kojų ir taip patikrina organizmo veiklą, atsakymai gavosi tokie patys kaip ir iš plaukų. Tik tiek kad ten ko trūksta nepasako, o tik kokie organai blogai dirba.
Iš palukų pasidarė tyrimus visa mano šeima ir keli pažįstami, labai patenkinti, jaučiasi žymiai geriau gerdami vitaminus, kurių reikia būtent jiems, o ne šiaip kokius patys išsirenka iš vaistinės.
Pvz.: jūs tikrai nežinote, kad jums gali trūkti kobalto ar cinko ar kokio chromo, tik tyrimai gali tą parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
VICI matau kad turi du vaikučius ax.gif kaip tavo bėdos (ne)įtakojo nėštumą? pati labai noriu pastot bet bijau kad tada jau visai pradėsiu tikrąją ta žodžio prasme varyt į kelnes doh.gif
O tu nebandei nešiot įklotų, kad nereiktų tupinėt visur ir kad saugiau jaustumeisi? Aš kartais nešioju kai reikia važiuot ar eit į tokias vietas kur su WC bus problematiška - taip saugiau jaučiuosi, jeigu įvyktų "avarija" blush2.gif Tiktai labai nepatogu su jais ir be to vasarą per tuos karščius tai ten prišunta ir t.t. unsure.gif Kvaila, bet pagaunu save žiūrint į kitų moteriškių užpakalius kurios su stringais ir joms pavydžiu blush2.gif doh.gif cray.gif
Atsakyti
Va va man tokios pat bėdos neseniai buvo. Kas 5min lakstydavau į WC,bet išlašėdavo tik keli lašiukai doh.gif Šiaip pas mane ta problema iškyla vos tik sušalu kojas,tai kiekvieną kartą geriu meškauogių arbatą,labai neskani,bet labai veiksminga smile.gif "Pagijau" per 3dienas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Goote: 22 liepos 2006 - 23:43
QUOTE(Nadja @ 2006 07 22, 23:26)
VICI matau kad turi du vaikučius  ax.gif kaip tavo bėdos (ne)įtakojo nėštumą? pati labai noriu pastot bet bijau kad tada jau visai pradėsiu tikrąją ta žodžio prasme varyt į kelnes doh.gif
O tu nebandei nešiot įklotų, kad nereiktų tupinėt visur ir kad saugiau jaustumeisi? Aš kartais nešioju kai reikia važiuot ar eit į tokias vietas kur su WC bus problematiška - taip saugiau jaučiuosi, jeigu įvyktų "avarija" blush2.gif Tiktai labai nepatogu su jais ir be to vasarą per tuos karščius tai ten prišunta ir t.t. unsure.gif Kvaila, bet pagaunu save žiūrint į kitų moteriškių užpakalius kurios su stringais ir joms pavydžiu blush2.gif doh.gif cray.gif

oj blush2.gif labai atsiprašau, kad taip pagalvojai blush2.gif tai ne vaikučiai blush2.gif tiesiog vaikučių dar neplanuoju, o šuniukus dievinu, taigi čia yra vardai buvusio ir esamo šuniuko blush2.gif
kviečiu į parašą pažiūrėti nuotraukėlių 4u.gif smile.gif

o dėl tų kažkokių įklotų, tai matai, aš niekada to nelaikiau susirgimu, tiesiog vargdavau ir viskas, užteko ir be to ligų ir niekada nei aš, nei tėvai apie tą pūslę nesusimąstydavom, maždaug bloga pūslė ir tiek unsure.gif
įsivaizduoju, kaip nori stringų ar dar ko nors, kokia tai yra nepatogi ir didelė problema, todėl kartoju, gal verta pasidaryti viso organizmo tyrimus, gal ta šlapimo problema bus dar su kuom nors susijusi ir gydant tik ją nebūtų rezultatų unsure.gif
bet kokiu atveju visoms iš šio skyrelio linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif Nu ir nusipezėjau aš čia blush2.gif Atsiprašau VICI 4u.gif
Žiūrėjau nuotraukas - labai jau mielas gyvūnėlis wub.gif Aš turiu labradorą rolleyes.gif
Atsakyti