Sveikutės. Na, ALINOS atveju tai manau, kad jai pūslės uždegimas kartojasi, nes jai padeda spanguolės, tuo tarpu man spanguolės visiškai neveikia. O su INANITY, tai žiūriu, mūsų situacijos visai vienodos
Tai parašysiu apie ką žadėjau. Taigi jeigu manysim, kad mūsų pūslės problemos susiję su sutrikusia mikroflora (apie ką aš anksčiau rašiau), tai iškyla problema, kaip ją atstatyti. Jau minėjau, kad tos įprastos gerosios bakterijos per silpnos. Perskaičiau, kad prieš kelerius metus du Kanados gydytojai, iš kurių vienas urologas, ėmėsi tyrinėti būtent tokią problemą. Žodžiu, jie ilgai ieškojo tokių gerųjų bakterijų rūšių, kurios taip pat būtų labai kovingos bei atsparios ir sugebėtų gyventi makštyje. Taigi jie sukūrė preparatą "Urex - Cap - 5", kuriame labai daug tų naujų superbakterijų. Inete radau pora puslapių (www.vitacost.com; www.betterlife.com), kuriuose, be kitų maisto papildų, prekiauja ir tomis bakterijomis. Tik tie puslapiai amerikiečių, o pas juos tas pats preparatas vadinasi "Fem - Dophilus". Kaina 15 dolerių. Tik juos reikia užsisakinėt inetu ir iš karto sumokėt kortele (Amerikoj taip įprasta). Siunčia jie ir į kitas šalis, tik tarptautinė siunta į Lietuvą kainuoja 65 dolerius. Bet aš tai dariau kitaip - kadangi mano tėvai gyvena Amerikoj, tai aš susitariau su mama, kad ji užsisakytų ir paskui man atsiųstų. Tik bėda ta, kad mama sako, jog tos internetinės parduotuvės kartais apgaudinėja žmones - siūlo tikrus ir gerus produktus, bet paskui nieko neatsiunčia, o tik pinigus nuo kortelės nuskaičiuoja
Taigi dabar laukiu, ar mamai atsiųs. Apie tas bakterijas aš sužinojau iš rusų forumo merginų (bet yra daug informacijos ir anglų k.), žinokit, man net akys iššoko, kiek rusų portaluose yra merginų, besikankinančių su lygiai tokiais pat simptomais. Skaitant jų laiškus man dažnai atrodė, kad kažkas paėmė mano ligos istoriją ir išvertė į rusų kalbą
Supratau tik viena, kad vaikščiot pas gydytojus tiesiog beprasmiška. Jos ten perėjo visus Rusijos "urologijos švesuolius, profesorius" ir nė vienai jie nieko nepadėjo, tai ką jau kalbėti apie mūsų Lietuvėlę.
Bet skaitant man tiesiog daug kas paaiškėjo ir nebesijaučiu dabar tokia ufonautė, nes dar visai neseniai galvojau, kad tik aš viena pasaulyje su tokiom nenormaliom problemom
Supratau, kad pasveikti gali tik PADĖTI koks geras homeopatas, bet ir pačiai reikia įdėti labai daug pastangų, ypač kreipti dėmesį į sveiką mitybą, nes jokia piliulė nepadės, jei nuolat kimšim visokį šlamštą, kur visokiausių E daugiau nei pačio maisto. Žinoma, ne visom, kurios turi problemų su šlapimo pūsle, tinka sutrikusios mikrofloros teorija ir ne visas išgelbės tos superbakterijos. Pirma reikia įsitikinti, ar nėra LPL, ar vyras neserga kokiu lėtiniu prostatitu ir nuolat neužkrečia, pagaliau skaičiau, kad net oralinis seksas gali būti tokių problemų priežastis, nes burnoje yra labai daug visokiausių bakterijų. Bet jeigu viskas daug kartų ištirta ir nėra jokių kitų priežasčių, kaip mano atveju, tai man ta teorija daug ką paaiškina. O tai, kad šlapimo pasėlis jokių bakterijų nerodo, tai aš jau dabar nebesistebiu. Vienas ginekologas man sakė, kad tie pasėliai, tai tas pats, kas "šakėm per vandenį" - rezultatas priklauso nuo to, kur užgriebė, o kur ne. Kartais gali ištraukti visai nekaltą bakteriją ir ją atkakliai gydyti, o tikroji priežastis lieka neaiški. Aš buvau atlikus tokį eksperimentą: tą pačią dieną nunešiau šlapimo, kad padarytų pasėlį, ir taip pat paprašiau, kad paimtų iš uretros tepinėlį ir taip pat padarytų pasėlį. Ir ką jūs manot, šlapimo pasėlis buvo visiškai švarus, o tame iš uretros mėginyje priaugo visas daržas bakterijų, o juk abu tyrimai paimti tą pačią dieną
Taigi įsitikinau, kad tie šlapimo tyrimai rodo tik pūslės uždegimą, o jei yra lėtinis uretritas, tai nieko jie ir nerodo
O ir kokia gi ten pas moteris ta uretra - manu, jei tik būtų labai ūmus uždegimas, tai tada gal ir būtų padidėjęs liaukocitų kiekis šlapime.
Dabar aš neseniai pradėjau vartoti homeopatinius žirniukus "Agaricus 6", kuriuos vienam rusų forume rekomendavo kažkoks homeopatas merginai, kurios ligos simptomai buvo lygiai tokie patys kaip mano. Tie žirniukai tekainuoja 3 Lt su centais, be to, homeopatija, manau, tikrai nekenkia. Taigi ir aš nutariau pamėginti. Žinot, vakar buvo rekordas, nes neskaudėjo visą dieną. Na, labai bijau prisišnekėt, nes gal čia tik sutapimas, bet labai tikiuosi, kad čia nuo tų žirniukų
O mergytėms, kurių pūslytė tiesiog dirgli ir kurios tiesiog dažnai šlapinasi be jokių skausmų, tai mano patarimai, manau, visai netinka, nes čia visai kitokios priežastys. O INANITY, jei pamėginsi tuos vaistukus, tai parašyk, kaip tau sekėsi, o aš parašysiu, kaip baigėsi man tas reikalas su superbakterijomis