Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2012 12 07, 16:01)
Kad gauti kt savaite, jau turit buti siandien nusipirkusi  mirksiukas.gif

Niu kodėl, nebūtinai biggrin.gif Žiūrint kur ir ką pirksi, be to visada reikalui esant galima pasirinkti express delivery 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2012 12 07, 17:21)
Niu kodėl, nebūtinai  biggrin.gif Žiūrint kur ir ką pirksi, be to visada reikalui esant galima pasirinkti express delivery 4u.gif

Tai aišku,pvz per ebay perkant jeigu pardavėjai greitai išsiųs tikrai spės į kalėdinę siuntą. 4u.gif
Atsakyti
Linut ar mano Tesco pristate g.gif g.gif kazkas man cia neaisku g.gif

Del siuntinuko ax.gif vyrai gali ir nakti uzlekti ir palikti biggrin.gif jeigu tik jiems taip patogu biggrin.gif vyras sake isileis biggrin.gif kad sutaupyti visu brangu sventini laika thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 07, 16:01)
Kad gauti kt savaite, jau turit buti siandien nusipirkusi  mirksiukas.gif

Tikiuosi, kad nenusipirksiu nieko, laikausi is paskutiniu biggrin.gif Ta uzrodyta parduotuve M and Co vilioja labai smile.gif
Atsakyti
Rasiau del sportdirect,bet negavau jokio atsakymo ax.gif
Atsakyti
Lina ar yra mano kokios prekes su sia siunta? nes dar negavau skaiciuku, tai nezinau ar dar laukti? aciu 4u.gif Julija.T smile.gif
Atsakyti

labai reikia ismatavimu situ kelnyciu 5 ir 6 m. gal kas pagelbes 4u.gif
user posted image
Atsakyti
mergaites,perku pirma karta.jei priimciau kauno silainiu siuntinukus ir kitu mergaiciu(jei bus tokiu),ar uzvestu visus juos man?ar kazkurioje vietoje silainiuose reiktu visus paiimti?
Atsakyti
QUOTE(ingridziukas34 @ 2012 12 07, 20:37)
mergaites,perku pirma karta.jei priimciau kauno silainiu siuntinukus ir kitu mergaiciu(jei bus tokiu),ar uzvestu visus juos man?ar kazkurioje vietoje silainiuose reiktu visus paiimti?

Kooperacija susidaro surinkus 10 kg, o tada jau tikrai atveža į namus drinks_cheers.gif
Priimkit Šilainius, aš prisiglausiu prie jūsų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astukasas: 07 gruodžio 2012 - 19:43
QUOTE(me2za @ 2012 12 07, 17:21)
Niu kodėl, nebūtinai  biggrin.gif Žiūrint kur ir ką pirksi, be to visada reikalui esant galima pasirinkti express delivery 4u.gif

Nebukit tikra, juk Kaledos. Siuntos veluoja 4-5 dienas.

QUOTE(bbiitute @ 2012 12 07, 17:34)
Linut ar mano Tesco pristate  g.gif  g.gif  kazkas man cia neaisku  g.gif

Del siuntinuko  ax.gif  vyrai gali ir nakti uzlekti ir palikti  biggrin.gif  jeigu tik jiems taip patogu  biggrin.gif  vyras sake isileis biggrin.gif  kad sutaupyti visu brangu sventini laika  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Pristate paveluotai, todel i siunta nespejo.

PRELIMINARIAI: KAUNAS bus veziojamas pirmadieni, VILNIUS - antradieni!!!
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 07, 22:25)
Pristate paveluotai, todel i siunta nespejo.

!

Tai ir gerai kad nespejo thumbup.gif thumbup.gif as ir planavausi kitai siuntai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 07 gruodžio 2012 - 20:26
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 07, 20:25)

PRELIMINARIAI: KAUNAS bus veziojamas pirmadieni, VILNIUS - antradieni!!!

thumbup.gif Galima ramiai savaitgaliaut biggrin.gif
Atsakyti