Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Murčikas @ 2012 12 05, 20:16)

aciukas.
Atsakyti
Linute, ar į šitą siuntą papuls vakar gautas siuntinys? Ar tikėtina, kad rytoj gauti siuntiniai galėtų spėti į ją? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2012 12 06, 12:20)
Linute, ar į šitą siuntą papuls vakar gautas siuntinys? Ar tikėtina, kad rytoj gauti siuntiniai galėtų spėti į ją?
4u.gif

schmoll.gif Siunta jau Vokietijoje 4u.gif
Nespejo ir paskutiniai maisto uzsakymai, nes velavo Tesco beveik 3 valandas wacko.gif

Sekancios siuntos isvykimo data nera aiski, bet spes iki Kaledu! Apsipirkimui Kaledoms, praktiskai turite likusia visa sia savaite 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pageidaujantys saskaitu, kreipkites i emaila!

Laba ax.gif
Papildyta:
Taip pat kvieciame pradeti kooperuotis. Kad pagrindiniai taskai butu maziau apkrauti, skelbiame, kad uz siunta:

Kooperacija priimantis moka 1.10gbp/kg
Kooperacijoje prisijunges 1.30gbp/kg

4u.gif 4u.gif 4u.gif

newyear.gif newyear.gif newyear.gif Kaledineje siuntoje esantys siuntinukai, ras nuolaidu cekius Tukio paslaugoms!!! ax.gif ax.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Papildyta:
QUOTE(LOCKETS @ 2012 12 05, 01:50)

Jeigu ka, lietuviskas telefonas: 69848292, gali susiderinti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(looo @ 2012 12 05, 16:24)
Limcamca, norejau pasiteirauti/priminti be atsakymo...nes ne tiek svarbu, tesiog smalsu labiau.

Ok, susiziuresiu ir parasysiu emailu 4u.gif 4u.gif

berods pagrindine info paskelbta, jeigu ka, as emaile 4u.gif
Atsakyti
Nagi, kas priims Kauną, kažkur arčiau Šilainių?
Paimčiau aš, bet vieta netoli Romainių kapinių manau nelabai tinkama visoms būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 06, 11:49)
Nagi, kas priims Kauną, kažkur arčiau Šilainių?
Paimčiau aš, bet vieta netoli Romainių kapinių manau nelabai tinkama visoms būtų  blush2.gif

Jei man kas būtų, tiktų, kiek jau ten tuo keliuku pavažiavus, geriau nei visai į kitą rajoną. Bet jaučiu, kad paskutiniai daiktukai mano jau keliauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 12 06, 12:52)
Jei man kas būtų, tiktų, kiek jau ten tuo keliuku pavažiavus, geriau nei visai į kitą rajoną. Bet jaučiu, kad paskutiniai daiktukai mano jau keliauja g.gif

Dar ne visi 4u.gif
Atsakyti
Kooperacija Kalėdinei siuntai

KAUNAS, Savanorių pr. netoli MC.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen

Atsakyti

1. Daimen

KAUNAS, Dainava
1. Milda Z.
Atsakyti
Limcamca, parašiau laiškutį emaile 4u.gif
Atsakyti

1. Daimen

KAUNAS, Dainava
1. Milda Z.

VILNIUS ( Bajoru Kalvos, Santariskės)
1. Kadanta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadanta: 06 gruodžio 2012 - 12:49
Na, pirma karta pirkau Asos. Viskas pavyko lyg ir sklandziai. Gal pasakysite, per kiek laiko panasiai pristato? g.gif Ar dar turiu kazkokio antro laisko sulaukt su patvirtinimu, kad viskas ok. ax.gif Ai, ir dar... Apakinta groziu nebepasiteiravau, kaip kokybe doh.gif Tikiuosi, tai nebus vienkartiniai rubai ax.gif Pirkau tik vaikiskus...
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 12 06, 13:46)
Na, pirma karta pirkau Asos. Viskas pavyko lyg ir sklandziai. Gal pasakysite, per kiek laiko panasiai pristato? g.gif Ar dar turiu kazkokio antro laisko sulaukt su patvirtinimu, kad viskas ok. ax.gif Ai, ir dar... Apakinta groziu nebepasiteiravau, kaip kokybe doh.gif Tikiuosi, tai nebus vienkartiniai rubai ax.gif Pirkau tik vaikiskus...

Nepasakysiu, nes siuo metu viskas veluoja 4-5 dienas. Kurjeriai net naktimis dirba 4u.gif
Vaikisku nezinau, suaugusiuju gan populiari parduotuve. Na, madinga tokia. Kokybe sakyciau tokia pat, kaip River Island, Topshop ir pan.

y]SUPER PASIULYMAS LANCOME
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 06 gruodžio 2012 - 12:55