Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

O man ir taip visai nieko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 04, 23:19)
O man ir taip visai nieko  wub.gif

kaip bebutu, realiai ji grazesne rolleyes.gif , tai va uz prirodyma - itrauk mane i kompanija, nu blyn antri metai sau nenusiperku kaledines dovanos - o taip noriu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ar uzsakote is ebay.co.uk?

Radau atsakyma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vainiukė: 05 gruodžio 2012 - 00:31
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 04, 12:09)
Kt savaite. Geriausia, kad mums duotumet kontaktus ir mes susiskambinsim  mirksiukas.gif
Is UK paskutine gruodzio 16 diena, pirmoji po Naujuju metu - apie sausio 14-16  4u.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
teks sekti tema, nes man gali viskas nespet ateit (is usa tarpininkes doh.gif biggrin.gif ), jei koki kita sekmadieni is LT butu, gal dar spetu. na matysim.
Blogiausiu atveju teks palaukti iki po Nauju smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kristina M., jusu Klaipedos lapkričio 20d. siuntos dezute yra pas mane 4u.gif
Laukiu jusu i svecius 4u.gif

Atsakyti
Merginos, gal kuri Kaune važiuotumėte pasiimti siuntinio iš Šančių ir mano paimtumėte? Man tinka Šilainiai, Sargėnai, Kalniečiai ir panašiai.
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2012 12 05, 12:38)
Merginos, gal kuri Kaune važiuotumėte pasiimti siuntinio iš Šančių ir mano paimtumėte? Man tinka Šilainiai, Sargėnai, Kalniečiai ir panašiai.

Per velai prasot
Kauno tik keli siuntinukai liko

Ir turbut tu, kurie sios temos neskaito
Nes jau senai butu pasieme mirksiukas.gif
Atsakyti
Limcamca, norejau pasiteirauti/priminti be atsakymo...nes ne tiek svarbu, tesiog smalsu labiau.

jus man likutine suma permetet i paypala ~20svaru, gal maziau...
nes paypalas man nieko neparode, gal tiesiai ikrito i vyro saskaita, ty kortele...kurios netikrinu. (jei jau padarete grazinima, paieskosiu pinigeliu kur ikrito..)

jei nieko nedarete, tai speju is siu pinigeliu nuskaiciuokite sios siuntos balansa, ir likuti aisku jei toks bus ( ir jei jums nera jokio mokescio) grazinkite i paypala. aciu!

alisa v.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 05 gruodžio 2012 - 15:26
Merginos, o dzordzas priima LT kortele? george turiu omeny, jei ka bigsmile.gif
Atsakyti
Limcamca Man labai svarbu, kad pastatytumete, rasiau emaila siandien, bet negavau 271113572361 iki 14svaru. Ar imanoma dar siandien, nes greit baigsis aukcionas????
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 04, 22:05)
PRIMENU, kad rytoj eteryje nedirbu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 12 05, 18:29)
Merginos, o dzordzas priima LT kortele? george turiu omeny, jei ka bigsmile.gif

Priima:)
Atsakyti