O man ir taip visai nieko
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 04, 23:19)
O man ir taip visai nieko
kaip bebutu, realiai ji grazesne , tai va uz prirodyma - itrauk mane i kompanija, nu blyn antri metai sau nenusiperku kaledines dovanos - o taip noriu
Sveikos,
Ar uzsakote is ebay.co.uk?
Radau atsakyma
Ar uzsakote is ebay.co.uk?
Radau atsakyma
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 04, 12:09)
Kt savaite. Geriausia, kad mums duotumet kontaktus ir mes susiskambinsim
Is UK paskutine gruodzio 16 diena, pirmoji po Naujuju metu - apie sausio 14-16
Is UK paskutine gruodzio 16 diena, pirmoji po Naujuju metu - apie sausio 14-16
aciu uz atsakyma
teks sekti tema, nes man gali viskas nespet ateit (is usa tarpininkes ), jei koki kita sekmadieni is LT butu, gal dar spetu. na matysim.
Blogiausiu atveju teks palaukti iki po Nauju
Kristina M., jusu Klaipedos lapkričio 20d. siuntos dezute yra pas mane
Laukiu jusu i svecius
Laukiu jusu i svecius
QUOTE(Zirafa09 @ 2012 12 05, 12:38)
Merginos, gal kuri Kaune važiuotumėte pasiimti siuntinio iš Šančių ir mano paimtumėte? Man tinka Šilainiai, Sargėnai, Kalniečiai ir panašiai.
Per velai prasot
Kauno tik keli siuntinukai liko
Ir turbut tu, kurie sios temos neskaito
Nes jau senai butu pasieme
Limcamca, norejau pasiteirauti/priminti be atsakymo...nes ne tiek svarbu, tesiog smalsu labiau.
jus man likutine suma permetet i paypala ~20svaru, gal maziau...
nes paypalas man nieko neparode, gal tiesiai ikrito i vyro saskaita, ty kortele...kurios netikrinu. (jei jau padarete grazinima, paieskosiu pinigeliu kur ikrito..)
jei nieko nedarete, tai speju is siu pinigeliu nuskaiciuokite sios siuntos balansa, ir likuti aisku jei toks bus ( ir jei jums nera jokio mokescio) grazinkite i paypala. aciu!
alisa v.
jus man likutine suma permetet i paypala ~20svaru, gal maziau...
nes paypalas man nieko neparode, gal tiesiai ikrito i vyro saskaita, ty kortele...kurios netikrinu. (jei jau padarete grazinima, paieskosiu pinigeliu kur ikrito..)
jei nieko nedarete, tai speju is siu pinigeliu nuskaiciuokite sios siuntos balansa, ir likuti aisku jei toks bus ( ir jei jums nera jokio mokescio) grazinkite i paypala. aciu!
alisa v.
Merginos, o dzordzas priima LT kortele? george turiu omeny, jei ka
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 04, 22:05)
PRIMENU, kad rytoj eteryje nedirbu
QUOTE(zaRAza @ 2012 12 05, 18:29)
Merginos, o dzordzas priima LT kortele? george turiu omeny, jei ka
Priima:)