QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 12 07, 20:39)
Gali bet kokį naminį kondicionierių su BTMS, ar kombinuotą su kondicionuojančiu emulsikliu, naudoti po labai mažai (iš tiesų gaunasi daug ekonomiškiau negu maitinti kondicionieriumi kanalizaciją) ir nenuskalauti, tik ant plaukų šaknų nereikia tepti. Pasiieškok, čia labai daug informacijos, ir AZ yra skyrius plaukų priežiūrai. Kol kas nieko tokio nesu pasigaminusi (aliejinio), tik kondicionierių.
http://swiftcraftymo.../hair-care.html
Kad neapsunkintų, naudoja silikonus, kaprilį, skvalaną, hidrolizuotus (vandenyje tirpius) aliejus - AZ yra ricinos, bet būna tokio ir jojobos, ir dar kitokių, tik visokiuos užsieniuos...
Čia receptų yra plaukams
http://www.theherbar...-Formulary.html
Jei turi kokį pirktinį aliejinį - pasistudijuok sudėti ir žinosi ko reikia... Ne vien aliejai ten, arba hidrinti aliejai. Ar pavadinimą parašyk, rasim iš ko pagamintas
Aciu
as visada ir stengiuosi naudoti nenuplaunamus kondicionierius. Man labai patogu budavo naudoti tuos aliejinius serumus, ir tiko mano plaukams ,del to laaabai noreciau kaska atrasti ir pasigaminti
Va vieno dr. Organic firmos aliejuko sudetis:
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Alcohol denat, Argania spinosa (Argan) oil, Citrus aurantium dulcis, Eugenia caryophyllus (Clove) leaf oil, Pelargonium graveolens (Geranium) oil, Citrus limon peel oil, Pogostemon cablin (Patchouli) oil, Cinnamomum zeylanicum (Cinnamon) leaf oil, Aniba rosaeodora (Rosewood) oil, Mentha arvensis herb oil, Citrus nobilis (Mandarin) peel oil, Vanilla planifolia (Vanilla) fruit extract, Mentha spicata herb oil, Plukenetia volubilis seed oil, Moringa oleifera seed oil, Aleurites moluccana seed oil, Limonene, Eugenol, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral, Benzyl benzoate.
QUOTE(goccia @ 2012 12 08, 08:39)
O jus naudojat savo gamybos sampunus ir kondicionierius? Mano irgi ilgi plaukai. Ypac ziema veldavosi, elektrindavosi, bet pradejus naudot sava kondicionieriu visa tai pamirsau. Jokiu aliejuku galams nereikia. Jau pusmeti nekirpti ir nesisakoja. Prisitaikykit sampunu ir kondiconeriu indridietus pagal savo poreikius ir situacija turetu pageret
Savo gamybos tik kondicionieriu naudoju, iki sampunu dar nedaejau
Aciu uz patarima, reikes ir sampuna savo gamintis