Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios, 21 tema

as irgi pastebejau kad dingo, ir jos blogas neisileidzia paziurinet schmoll.gif tikekimes viskas gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 01 25, 16:18)
Nuo likimo nepabėgsi... Negausiu to brangesnio lanolino, ką tik gavau pranešimą kad tos prekės nebus mano laukiamam siuntiny, jau ir pinigėlius grąžino... verysad.gif  biggrin.gif
Žodžiu, jei kam reikia lanolino iš https://www.newdirec...dex.php?id=5348  tai galiu įsimest daugiau, sau noriu kilo, kitas išfasavimas  5 kg, manau daugoka... Galiu paimt pvz. du, vieną padalinimui.  4u.gif

as noreciau kazkiek blush2.gif
Atsakyti
as irgi paimciau lanolino ax.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau, kokio 100 g, pabandyti.
Atsakyti
Paskaitinejau sianakt www.theherbarie.com psl., tai galvoju is cia per tarpininke uzsisakyti, nes yra keletas emulsikliu, kaip Aroma Vitoje - Prolipid 141 ir SugarMulse (pagal inci toks pat kaip Montanov 68). Bent man is JAV butu paprasciau ir aiskiau uzsisakyti, negu is Aroma Vitos.
Dar noreciau:
VenaSilk INCI Name: Hydrolyzed Oat Flour
PlantaMulse Pastilles INCI Name: Polyglyceryl-3 Methyglucose Distearate
Viamerine 2500 INCI Name: Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides
UltraMaize INCI Name: Hydroxypropyl Starch Phosphate
Olive Oil PEG 7 Ester INCI Name: PEG -7 Olivate
http://swiftcraftymo...-oil-peg-7.html
Bloge giria sita esteri, labai patinka makiazo valiklis su juo.

Gal Coenzyme Q10 Pure Powder esat is Herbarie pirkusios? Nesusoka milteliai i kieta gumula su laiku? unsure.gif AZ Q10 "skiestas", milteliai butu naudingiau kremukuose g.gif

Merginos, ar kokiu "blogiuku" tarp situ mano noru nera? Gal ka turit? bandet? patiko? nepatiko? 4u.gif
Susimetus i krepseli, siuntimo kainos JAV nerodo, parasys, kai supakuota viskas bus. Ar uzsakinejot kada is ten? Nebus siuntimo kaina kosmine iki tarpininkes namu? Nes dar tarpininkei % dasides + siuntimas i LT g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 01 25, 17:18)
as irgi pastebejau kad dingo, ir jos blogas neisileidzia paziurinet  schmoll.gif  tikekimes viskas gerai  ax.gif

echm, ten tiek gerybiu buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Milteliai nesušoka, esterius naudojau, tik dar nedaug, va gal dar šiandien pritaikysiu... Miltelius užsandarinu panaudojusi - atkeliauja apjuosti lipnia juostele, tai aš ją vėl kas kart užklijuoju, pasigumulavo truputį, kaip iš AZ vitaminas C, gal žinot vaizdą, bet ne kietas gumulas. Aloe kai sušoko, tai tik peiliu ir grūstuve privekliau, gal dar kavamalė būtų padėjusi. Theherbarie paimkit Olivax, labai nekalta sudėtis, bandžiau ir patiko, Olivax LC turiu bet neišmėginau. Geros kainos gaunasi, geros prekės gerai supakuotos. GDL įdomus daiktas, pasiskaitykit. Rusijoj yra atrodo aromaškoj ar kitur, tik bus daug brangiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 25 sausio 2013 - 17:48
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 01 25, 18:18)
Nuo likimo nepabėgsi... Negausiu to brangesnio lanolino, ką tik gavau pranešimą kad tos prekės nebus mano laukiamam siuntiny, jau ir pinigėlius grąžino... verysad.gif  biggrin.gif
Žodžiu, jei kam reikia lanolino iš https://www.newdirec...dex.php?id=5348  tai galiu įsimest daugiau, sau noriu kilo, kitas išfasavimas  5 kg, manau daugoka... Galiu paimt pvz. du, vieną padalinimui.  4u.gif

Ir as labai noreciau lanolino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima44: 25 sausio 2013 - 17:52
Aš taip pat kokį 100 g. lanolino mielai priglausčiau.
Bet gal iš JAV siuntimas brangiau kainuoja + tarpininkas, nei iš Aromavitos.
Miros ea tamponėliai nuo slogos tai kažkoks stebuklas, tik reikia laiku (ligos pradžioje) pradėti gydytis.
Mano patirtis su raudonom vaikiškom panosėm: taukmedis geriau už ghee. Ir aš naudoju gryną taukmedį be vandeninės dalies, su jūsų minėtais priedais ir dar medetkų Co2, šaltalankių al.. Skystų al. kuo mažiau ir dažnai tepti, tepti...... doh.gif

Merginos, gal kas nors žinot, kuriam AZ ar AN Alavijų gelyje yra didesnė pačio alavijo koncentracija?

Šiandien gavau siuntinį iš AZ, tad dalinuosi įspūdžiais. AN Pelargonijų ea yra geresnis nei AZ (Geranium Bourbon). AN tok rožinis kvapas, o AZ toks labiau kaip mano Jeronimas ant palangės . Gal "Geranium Bio Egiptas" rožiškesnis kvapas? Prieš infekcijas tai tikriausiai AZ veiksmingesnis, bet odai tai manau, kad AN labiau tinką.
Kai vaikams suskauda ausį tai mano pirma super priemonė jeronimo lapas į ausį. Bet taip nepatogu su tuo lapu. Gal sakau koks mišinys sezamas (iš Ajurvedos žinau, kad ausims tinka) ir Palergonijų ea (juk tas pats augalas). Tik kokia koncentracija daryti ? 1a.š.-1 l ea ar nebus per stipru? O gal geriau ea su sobubolu skieti tam reikalui?

Taip pat buvau sužavėta AZ Bitkrėslių ea (( Tanacetum annuum). Koks nuostabus kvapas wub.gif . Nei iš tolo neprimena mūsų lietuviškų laukų bitkrėslių kvapo.
Pasidariau šiandien iš knygos "Naujoji Aromaterapija" 146 psl. recepto Jautrios odos priežiūros priemonę. Tam receptui Bitkrėslę ir pirkau. Ant odos priemonės dar nebandžiau, bet jau kvapas ir spalva tai superinė.

Bažnyčioje smilkoma Bosvelija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redazuka: 25 sausio 2013 - 18:20
Gerai, mergytės, nupirksiu daugiau, kai gausiu parašysiu ir pasidalinsim. Man ne bėda kiek liks, pas mane jis eina kibirais. biggrin.gif Paskui į AŽ rašykit, per savaitgalį nupirksiu. 4u.gif
Susimakalavau toniką-serumą su Olive PEG 7 esteriais - nu faina, ankčiau naudodavau sulfatinį ricinos aliejų - čia panašu, tik iš alyvuogių. Gal šitas mažiau dirgins akis (bet ir ricinos tonike kai būdavo mažai nejausdavau) 4u.gif ( Lotioncrafter tas pats vadinamas Olivem300 ).
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2013 01 25, 18:11)

Merginos, gal kas nors žinot, kuriam AZ ar AN Alavijų gelyje yra didesnė pačio alavijo koncentracija?

Kai vaikams suskauda ausį tai mano pirma super priemonė jeronimo lapas į ausį. Bet taip nepatogu su tuo lapu. Gal sakau koks mišinys sezamas (iš Ajurvedos žinau, kad ausims tinka) ir Palergonijų ea (juk tas pats augalas). Tik kokia koncentracija daryti ?  1a.š.-1 l ea ar nebus per stipru? O gal geriau ea su sobubolu skieti tam reikalui?

alavija as abu bandziusi is AN labiau patinka tai is ten ji tik ir perku dabar

nuo ausu skausmo fb Laime K. rase
Imkitės cinamosmų, tai pats švelniausias ir dažnai efektyviausias būdas įveikti ausų skausmą. Pakanka keliais lašais kas kelios val. patepti kaklą ir aplink ausis, šiltai aprišti. Jeigu tai mažam vaikiuikui (iki 3 m.), vertėtų cinamosmų aliejų bent 2 k. praskiesti baziniu aliejumi, nes grynas eterinis gali kartais dirginti jautrią odelę. Ausų skausmą gali kelti ir gerklės problemos - tonzilitas, angina, burksta gleivinės, darosi gleivės ir spaudžia jautrius ausies vidaus padargus. Cinamosmų aliejus pagerina nutekėjimą, skystina gleives, kartu nuima spazmus ir mažina skausmą. Pripažintas geras antivirusinis poveikis ir poveikis imuninei sistemai.
ir dar vienas zadu padaryi zuikiams ikeliu nes zinau kad fb neskaitot 4u.gif
Galiu pasiūlyti mišinuką, subalansuotą sausam, ilgai trunkančiam, nerviniam kosuliui: Levandinų Super ea 25 lašai, Vaistinių kiečių ea 15 lašų, Kiparisų ea 10 lašų, didramunių ea 6 lašai. Šį mišinį reikia per puse praskiesti su sezamų aliejumi (apie 2,5 ml). Po 6-8 šio mišinio lašus įtrinti į krūtinę ir nugarą 3 - 4 kartus per dieną. Turėtų pakakti maždaug 4 dienoms. Per tiek laiko turėtų ir kosulys nurimti ar kažkaip pasikeisti, tapti drėgnesnis, minkštesnis.
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 01 25, 19:19)
nuo ausu skausmo fb Laime K. rase
Imkitės cinamosmų, tai pats švelniausias ir dažnai efektyviausias būdas įveikti ausų skausmą. Pakanka keliais lašais kas kelios val. patepti kaklą ir aplink ausis, šiltai aprišti............................. Pripažintas geras antivirusinis poveikis ir poveikis imuninei sistemai.

4u.gif Kaip tik pagalvojau šitą nuododą duoti 4u.gif

Tik , manau, kad vaikams rekai gerokai skiesti - sau pačiai išbandžiau: pirmą kartą patepus buvo l. gerai, skausmas dingo, kai atsinaujinus skausmui po kelių valandų patepiau antrą kartą - degino nežmoniškai, vos su kažkokiu aliejum valydama įveikiau. Tada jau tepiau skiestą. Iš tiesų net nepastebėjau kada nustojo ausį skaudėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 25 sausio 2013 - 18:32