Vaikui panosiuką galima dar pabandyt patepti ghee sviestu (galit nors nedaug pasigaminti), ar tuo švariu Lansinoh lanolinu - jis ilgam uždeda kvėpuojančią plėvelę, oda nebemirks, mažiau nusitrins.
Tai taip, apie emulsiklius nepasako visos tiesos; bet cet. glukosidų dar turiu, ir UK yra pirkti jei bus kam noro didesniais kiekiais; jų HLB 11, tai manau bus apie 60-70, gal net daugiau proc., reikia paskaičiuoti, iš išlydyt kartu su OP. O tada pabandysiu ištirpint vandenyje. Mišinys gali tirpti, tai jau bus kitas daiktas negu du atskiri.
Dėl tarpininkės parašysiu į AŽ. Taip, beveik viską nusiperku JAV, nes ypač emulsikliai (jie juk ilgai negenda, kur kieti, birūs), birūs milteliai didesniais kiekiais labiau apsimoka, ir man toks kompleksas yra, nemėgstu kai kas nors baigiasi reikalingiausiu momentu... Aromavita man patiko kad neplėšikauja labai už atsiuntimą, greitai dirba, tikrai labai geranoriški ir tvarkingi.
Aha, vadinasi ne saldusis gintaro variantas KN. Bet vis tiek jo noriu, gal dar labiau...
Man patinka visi kvapai, ir tie kur kitiems smirdi. Gana daug išuosčius ir nemažai turiu - kuri klausėt kas kvepia, pirma bent trumpai apibūdink kokie kvapai TAU patinka, bent kelis mėgstamų kvepalų pavadinimus parašyk, tada bus galima apytikriai bandyt patarti. Nors geriausia kad pati KN pasiuostytum, ir net užsirašytum kurie patiko iškart; buvau liudininkė kaip KN atėjo moteris švytinčiomis iš susižavėjimo akimis, anksčiau buvusi kitam KN salone, ir ieškojo nusipirkti to ją sužavėjusio kvapo - nerado. Nemokėjo apibūdinti tiksliau kaip "nenusakomo grožio kvapas, gėlinis, bet ne per saldus", ji nutarė kad to kvapo nėra prie pavyzdžių. Įmanoma aišku, bet vargiai, nes įvykis buvo Šaltinių gatvėje, o ten nebent daugiau visko gali būti...
Kiekvienam labiausiai patinka kiti, tai ir nepuola merginos siūlyti. Daug kam patinka citrusai - ypač mandarinai, raudonieji, super kvepia kvapieji Yuzu (Citrus junos Siebold ex Tanaka), kremuose gerai su kokiom gėlėm paderinti, nors truputėlį (nes daug citrusų gali didint jautrumą saulei). Dar labai naudoju paprastą ekologišką citrinų eterinį aliejų - ir dėl kvapo, ir dėl poveikio odai, tik irgi reikia saikingai lašint.