Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios, 21 tema

QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 01 24, 15:34)

Kai ilgiau panaudosi, turėtum priprasti. aš dabar pro kosmetikos ar higienos skyrius kai einu, tai man smirda sintetiniai kvapai

drinks_cheers.gif man lygiai tas pats. Cia musu "profesine" liga bus biggrin.gif
Atsakyti
as ir ta liga sergu, tie sintetiniai tokie astrus dazniausiai buna doh.gif ir nekbekvepia visai jau smile.gif kas ten per emulsiklis, as jau pradedu jo noret biggrin.gif man vis kazko naujo norisi isbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 01 24, 15:52)
as ir ta liga sergu, tie sintetiniai tokie astrus dazniausiai buna  doh.gif  ir nekbekvepia visai jau smile.gif kas ten per emulsiklis, as jau pradedu jo noret  biggrin.gif  man vis kazko naujo norisi isbandyt  ax.gif

INCI: Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lecithin, Lauryl Alcohol, Myristyl Alcohol, Cetyl Alcohol; lamelarinėms emulsijoms, atsisiuntėm iš Aroma vita
Labai lengvučiai kremai išeina, tikriausiai vasarai bus puikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 01 24, 15:52)
kas ten per emulsiklis, as jau pradedu jo noret  biggrin.gif  man vis kazko naujo norisi isbandyt  ax.gif

Is aroma-vita. Dar JAV esu macius ivairiu prolipidu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 24 sausio 2013 - 15:00
QUOTE(mairux @ 2013 01 24, 15:10)
Ačiū, per daug, matyt, aliejų pridedu, oda labai riebėti pradėjo, tokį kremą galima vakarais tepti. Bandžiau daryti gelį iš alavijo gelio, bet nelabai maloniai traukia. Tokį geriau prieš kremą tepti.
Kremus darau tik mamai, tai baisiai patenkinta. Praėjo visokie paraudimai, bėrimai ir absoliučiai visi mano kremai jai tinka. Man tai per riebu, tai traukia, o jai viskas gerai.

Gali būti, kad neprisitaikai emulsiklio. Man dabar du atradimai - prolipid 141 ir olive - emuls, abu iš Aroma vita, tas antras - tirpus vandenyje, galima daryti emulsijas tik su 2-5%aliejų, forume yra pavyzdžiai visai be aliejinės dalies ( kol kas nelabai suprantu, kam to reikia)
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 01 24, 16:02)
Gali būti, kad neprisitaikai emulsiklio. Man dabar  du atradimai - prolipid 141 ir olive - emuls, abu iš Aroma vita, tas antras - tirpus vandenyje, galima daryti emulsijas tik su 2-5%aliejų, forume yra pavyzdžiai visai be aliejinės dalies ( kol kas nelabai suprantu, kam to reikia)

O sito as net nepamenu blush2.gif kai turesiu laiko reiks pasistudijuot is naujo ukrainieciu psl. Jauciu kad kai darysiu is ten uzsakyma uosviene issigas gavus deze biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 24 sausio 2013 - 15:09
kai uzsakinesite kas nors is aroma vitos priglauskit ir mane ax.gif
Atsakyti
Gutka gal pirkimu temoj kas pasiskelbs kai darys. As tai negreit dar darysiu (kai MB gaus atostogas, kad nereiketu pinigu pervedinet is LT ir siustis, o pas juos sunku su atostogom) kol kas turiu prolipida ir labai juo patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 01 24, 16:02)
Gali būti, kad neprisitaikai emulsiklio. Man dabar  du atradimai - prolipid 141 ir olive - emuls, abu iš Aroma vita, tas antras - tirpus vandenyje, galima daryti emulsijas tik su 2-5%aliejų, forume yra pavyzdžiai visai be aliejinės dalies ( kol kas nelabai suprantu, kam to reikia)

Vakar žiūrinėjau jų puslapį, tik nei karto nesu užsakinėjusi iš užsienio, bet kaip suprantu, nieko ten sudėtingo nėra.
Be aliejaus gal labai riebiai odai arba kažkas į serumus panašaus. Aš ruošiuos dukrai iš Oliviem1000 daryti be aliejaus, pridėti priedų nuo spuogų, o tai ji vis šaukia, kad mano kremai jai labai odą riebina.
Atsakyti
O čia toj Aroma Vitoj rimtai kainos USD doleriais? Nes truputį klaikios sumelės, su AZ lyginant...
Atsakyti
ukrainos grivniom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2013 01 24, 16:37)
O čia toj Aroma Vitoj rimtai kainos USD doleriais? Nes truputį klaikios sumelės, su AZ lyginant...

Ukrainos grivinomis, dalinat iš 3 - maždaug litais išeina
Papildyta:
QUOTE(mairux @ 2013 01 24, 16:18)
Vakar žiūrinėjau jų puslapį, tik nei karto nesu užsakinėjusi iš užsienio, bet kaip suprantu, nieko ten sudėtingo nėra.
Be aliejaus gal labai riebiai odai arba kažkas į serumus panašaus. Aš ruošiuos dukrai iš Oliviem1000 daryti be aliejaus, pridėti priedų nuo spuogų, o tai ji vis šaukia, kad mano kremai jai labai odą riebina.

Aišku, kad nieko stebuklingo, bet įdomu, kad tirpinamas vandeninėje dalyje ir ( bent man)lengvesnis kremas negu su Olivem1000 biggrin.gif
Atsakyti