Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios, 21 tema

QUOTE(MUMMY112 @ 2013 01 21, 10:59)
Neee ax.gif Naudoju švarias priemones blush2.gif  Kremus darau pati, o va plaukams niekaip neišeina.Neužtenka drėgmės..Nutariau nebešviesinti, gal nebebus tokie sausi, nes vos vos laikaus prie įprastinių chemiukų negrįžusi .Bandysiu į Aubrey Organics balzamą kelis lašus silikono dėti, rašo, kad galima ir į pagamintas priemones lašinti g.gif

man tai labai patiko is Agnes/Ramutes uzrodyto blogo http://swiftcraftymonkey.blogspot.ca/
kietas kondecionierius thumbup.gif http://dl.dropbox.co...rialthingie.pdf
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 01 19, 23:01)
Ir ne toks jau pigus tas lanolinas, už aliejus brangesnis (pvz. 500g lanolino iš UK parduotuvės 24 svarai, beveik šimtas litų be VAT ir atsiuntimo!).

cia pigiau, 1 kg £24 + pvm ir atsiuntimas https://www.newdirec...h....x=62&s.y=1 lanolinas gelsvas ir su kvapu, bet gaminiuose jo nesijaucia.

beje sita parduotuve normaliai reaguoja i skundus - nebe pirma karta pirkau sojos lecitino 100g, bet induke buvo tik 56 g - po savaites ir poros emailu atsiunte dar viena 100g induka, sikart pilna
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2013 01 21, 09:59)
Neee ax.gif Naudoju švarias priemones blush2.gif  Kremus darau pati, o va plaukams niekaip neišeina.Neužtenka drėgmės..Nutariau nebešviesinti, gal nebebus tokie sausi, nes vos vos laikaus prie įprastinių chemiukų negrįžusi .Bandysiu į Aubrey Organics balzamą kelis lašus silikono dėti, rašo, kad galima ir į pagamintas priemones lašinti g.gif

as tai toki parasyma suprantu kad galima deti ir gaminant (ar tai i vandens dali ar i aliejaus ) ir jau pagaminus kazka g.gif na kaip eterinius ,ar kitus priedus pravėsus sulasini g.gif
pataisykit merginos jei klystu blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, BlueFire, niekad ir šitos nepirkau. Nepasitikrinau... doh.gif 4u.gif Einu žiūrėt ką dar gero turi biggrin.gif

Sausiems plaukams - ne tik silikonu pildyčiau. Nukopinau Aubrey vieno drėkinančio kondicionieriaus INCI:
Aqua, decyl glucoside, sodium cocoyl hydrolyzed soy protein, aloe barbadensis leaf juice*, oryza sativa extract*, glucose, xanthan gum, lonicera caprifolium extract, citric acid, glycerin, rosa rubiginosa seed oil*, prunus amygdalus dulcis oil*, citrus grandis (grapefruit) extract, glucose oxidase, lactoperoxidase, panax ginseng root extract, angelica archangelica extract, chrysanthemum sinense flower extract, magnolia biondii flower extract, alcohol denat. (38b, lavender*), macadamia ternifolia seed oil*, glyceryl linoleate, glyceryl linolenate, foeniculum vulgare (fennel) fruit extract, humulus lupulus extract, melissa officinalis leaf extract, chamomilla recutita (matricaria) extract, tocopheryl acetate, hamamelis virginiana water, ascorbic acid, equisetum hyemale extract, tussilago farfara leaf extract, glycine soja oil, daucus carota sativa root extract, beta-carotene, tocopherol.

Aš pabandyčiau pridėt BTMS arba kondicionuojančio emulsiklio, arba abiejų. Ištirpinti šaukštelyje kondicionieriaus ar keliuoe lašuose skvalano, kaprilio, silikono, susimaišyt nedaug, išbandyti ir bus matyt. Aliejų ten sočiai, o kas iš tiesų kondicionuioja nelabai randu. Todėl ir nepatinka plaukams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 01 21, 14:43)
Ačiū, BlueFire, niekad ir šitos nepirkau. Nepasitikrinau... doh.gif  4u.gif Einu žiūrėt ką dar gero turi  biggrin.gif

Sausiems plaukams - ne tik silikonu pildyčiau. Nukopinau Aubrey vieno drėkinančio kondicionieriaus INCI:
Aqua, decyl glucoside, sodium cocoyl hydrolyzed soy protein, aloe barbadensis leaf juice*, oryza sativa extract*, glucose, xanthan gum, lonicera caprifolium extract, citric acid, glycerin, rosa rubiginosa seed oil*, prunus amygdalus dulcis oil*, citrus grandis (grapefruit) extract, glucose oxidase, lactoperoxidase, panax ginseng root extract, angelica archangelica extract, chrysanthemum sinense flower extract, magnolia biondii flower extract, alcohol denat. (38b, lavender*), macadamia ternifolia seed oil*, glyceryl linoleate, glyceryl linolenate, foeniculum vulgare (fennel) fruit extract, humulus lupulus extract, melissa officinalis leaf extract, chamomilla recutita (matricaria) extract, tocopheryl acetate, hamamelis virginiana water, ascorbic acid, equisetum hyemale extract, tussilago farfara leaf extract, glycine soja oil, daucus carota sativa root extract, beta-carotene, tocopherol.

Aš pabandyčiau pridėt BTMS arba kondicionuojančio emulsiklio, arba abiejų. Ištirpinti šaukštelyje kondicionieriaus ar keliuoe lašuose skvalano, kaprilio, silikono, susimaišyt nedaug, išbandyti ir bus matyt. Aliejų ten sočiai, o kas iš tiesų kondicionuioja nelabai randu. Todėl ir nepatinka plaukams.  4u.gif

faktas, kad ne hamamelio vanduo saraso gale blink.gif oj nesusilaikiau tusciai nepakomentavus.. bet tai kiek visko lasais prideda vien tam, kad etiketej galetu parasyt, net juokas neima. Turiu galvoj ne tik si gamini ir ne tik si gamintoja..
Atsakyti
QUOTE(BlueFire @ 2013 01 21, 13:30)
cia pigiau, 1 kg £24 + pvm ir atsiuntimas https://www.newdirec...h....x=62&s.y=1 lanolinas gelsvas ir su kvapu, bet gaminiuose jo nesijaucia.

beje sita parduotuve normaliai reaguoja i skundus - nebe pirma karta pirkau sojos lecitino 100g, bet induke buvo tik 56 g - po savaites ir poros emailu atsiunte dar viena 100g induka, sikart pilna

O kiek kainuoja pristatymas? Nes as del idomumo susimeciau krepseli, rodo prekiu kaina be pristatymo ir praso kreditines duomenu sekanciam zingsniui.. Kad nuskaiciuotu nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
Kiek suprantu pristatymą skaičiuoja nuo atstumo ir siuntinio svorio. Turėtų parodyti kai suvesi dar nenuskaičiavus pinigėliu, na bet nepirkusi nežinau. Ir man ten norai auga, buteliukų reiktų, nors dabar jau ir Suvoj pasirinkimas didėja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 01 21, 18:45)
Kiek suprantu pristatymą skaičiuoja nuo atstumo ir siuntinio svorio. Turėtų parodyti kai suvesi dar nenuskaičiavus pinigėliu, na bet nepirkusi nežinau. Ir man ten norai auga, buteliukų reiktų, nors dabar jau ir Suvoj pasirinkimas didėja.  4u.gif

Suva tai grazu ziuret kaip pildosi, man atrodo viena is lanksciausiu parduotuviu, stipriai prisitaikanti prie SM poreikio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2013 01 21, 18:08)
Suva tai grazu ziuret kaip pildosi, man atrodo viena is lanksciausiu parduotuviu, stipriai prisitaikanti prie SM poreikio biggrin.gif

einu ziuret kaip suva pildosi, sugundet smile.gif)))) o su tais pirkimais negundykit, jetus kaip niezti nagai, vajej kaip cia rankas uzsirist unsure.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2013 01 21, 18:08)

tik i kitus miestus siuntimas ten pas juos brangokas g.gif ar kazkas pasikeite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2013 01 21, 10:59)

Aš vis dar šviesinu, tai bene vienintelė chemija likusi mano gyvenime, dar nagų lakas:)
Plaukus atgaivinau, pradėjusi plauti savo muilu - šampūnu, naudodama savo kaukes ir nenuplaunamas priemones flirt.gif
Į kaukes visada dedu kokosilikono, šviesintų plaukų tikrai neapsunkina.Bet labiausia kreipiu dėmesį į nenuplaunamas priemones.
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2013 01 21, 19:30)
.Bet labiausia kreipiu dėmesį į nenuplaunamas priemones.

as dabar pora pasidarius nu bet doh.gif

sitas ir sitas

gal laikui begant galit pasidalinti isbandytais receptais blush2.gif na bent mazdaug pocentais ko kiek blush2.gif
Atsakyti