QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 14, 11:16)
labas rytas,
atsikėliau visa pikta kaip širšė,su skaudančia galva, dar paštą gavau su išsiliejusiu produktu
, tai išvis muštis norisi
bandysiu gaminti šį serumą plaukų galiukams, bet sakykit, kaip apskaičiuoti jo išeigą?
plauku galiukams
kokosu aliejus - 1.5 arbatinio sauksto
taukmedzio aliejus - 1.5 arbatinio sauksto
olyvogiu aliejus - 10 ml
migdolu aliejus - 10 ml
vaskas - 1 arbatinis saukstas
Ylang ylang - 14 lasiuku
čia turbūt apie 30ml gaunasi? tai jei aš noriu 50ml (toks indelis
), vadinasi iš 1.5 dauginti, ar teisingai mąstau?
QUOTE(zydrem @ 2013 01 14, 11:35)
mano plaukai iki juosmens ir as laaabai ilgai 20ml naudoju
cia kazkada alioniuko idetas receptas beveik pagal ji ir darau
* kokoso aliejus 2.5ml
* sviestmedzio 2.5ml
* alyvuogiu 3ml
* migdolu 3ml
* biciu vaskas 1.5ml
* Ylang-Ylang 5 lasai
ha ha lygiai toks pats tik sumazintas
o jum su biciu vasku ner per sunkus plaukams?
as esu su BTMS pasidarius, be vandenines dalies, tai slapius plaukus su laseliu perbraukiu, galiukams daugiau, nu jegu jega, jokio sulipimo, neapsunkina
30 ml kietas balzamas:
5 g BTMS
6 g juoduju ricinu aliejus
5,3 g aloe vera maceratas saulegrazu aliejuje
3,9 g kameliju aceratas saulegrazu al.
2 g avokadu al
6,6 g makadamiju al
3 l morku et.al
10 l citrinu et al
crazygirlfriend, pabandykit bergamote, sako gerai esant niurioms nuotaikoms, ypac rekomenduotinas mamytems pagimdzius leliuka ir besikabinant pogimdyminei depresijai
as bergamote pilu kur netingiu, ypac kai dabar saulutes ner ir ner ko bijot del jo fototoksiskumo
Papildyta:
zinot ka pamasciau... kaip patikrinti tarsa, sugedima kremuku. Kadangi esu dirbus laboratorijoj, tai nekarta esu ir dariusi mitybines agarizuotas terpes mikrobiologiniams tyrimams. Pasiieskosiu recepto, parasysiu ir manau bus galima padaryti si ta idomaus
nes taskuoto vabaliuko imestoje nuorodoje maciau parduoda kitus mikrobiologinei tarsai, kaip supratau ten lazdele su terpe, kur paemi savo meginuka kremo, padazai i terpe ir lauki kol isaugs... kadangi darom kremus, manau galim ir toki pasigamint, ania?
pasizadu dar pasirodyt su receptu