Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios, 21 tema

as apie antra recepta kalbejau ax.gif aciu uz nuomones ir info 4u.gif
Atsakyti
sudominot tuo gelmaker emu ax.gif is kur perkat? gal kada kooperuosites pirkimui? prisideciau ir as smile.gif
Atsakyti
pirkom is cia ir as jau zinau ko noresiu daugiau sekanciu pirkimu ax.gif nesenai gavau prekes o jau apie kita pirkima galvoju biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, Žydrem, už žvakutes kad primeni ir pagelbėji 4u.gif
Joo, ta parduotuvė gera kur GelMaker pirkot. 4u.gif
Kartais paskaitau šitą puslapį(norėčiau daugiau bet nespėju... ax.gif ), naujienlaiškį užsiprenumeravau, gal kam kas irgi būtų įdomu. Kažkada gal dėjau nuorodą, ale priminsiu vėl:
http://www.cosmetics...tter 01-09-2013
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 12 sausio 2013 - 22:22
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 01 11, 22:23)
Neringa, o tau micelinis valiklis nuvalo akių tušus? Aš kai kažką tokio turėjau man sunkiai valė. Ir dar vienas klausimas visoms - ar jums negraužia akių sulfatinis ricinos aliejus? Visokių variantų valymui bandžiau gamintis, ir man atrodo kad jis dirgina beveik kaip muilas, kai be jo tada man gerai. Aišku, mažas procentėlis nesijaučia, negraužia. 4u.gif

Pritarsiu Neringai dėl raukšlių. Nereikia laukt kol atsiras. Ir labai stiprių priemonių irgi nereikia. To AlgoBoost rekomenduoja naudoti 2-5 procentus, tai jaunesnei odai pakaks 2-3, arba net vos mažiau negu 2 jei kartu dar derinami kiti priešraukšliniai produktai.  4u.gif

Nenaudoju vandeniui atsparaus tušo, gal todėl man lengvai nuvalo jį micelinis valiklis. Dedu 2-3 proc sulfatinio ricinos aliejaus, kokiu 5 proc šiaip kokio aliejaus, po 2 proc glicerino ir betaino, kartais dar kažkuom papildau pagal nuotaiką biggrin.gif
Stengiuosi kad į akis kuo mažiau patektų, bet toks procentas man negraužia, kažkada buvau pasidariusi elementarų, su 4 proc ir vandeniu – graužė.
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 01 12, 17:03)
merginos as cia rasau nes gal ne visos sekat musu pirkimu tema blush2.gif
KN fb puslapi kur kalbama apie eterinius cia Ruta Aldonyte zada nupirkti formeles zvakutems gaminti ,apie jas aprasyta KN isleistoje  knygoje,jei kuri norit registruokites nes zada jau pirmadieni pirkti ax.gif

Kokios tai zvakutes smile.gif Arba kokiam puslapyje naujoje knygoje apie tai rasoma? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2013 01 13, 00:38)
Kokios tai zvakutes  smile.gif Arba kokiam puslapyje naujoje knygoje apie tai rasoma? smile.gif

žvakutes-125,127,136,137,139154 puslapiai mirksiukas.gif
pati tik akim permetus nieko daugiau negaliu papasakoti ax.gif
Atsakyti
labas rytas, mano kuklūs pirmi bandymai blush2.gif

vonios bombos ax.gif
user posted image
šnypštė man jos jau bedarant, nors tikrai niekur vandens nebuvo pakliuvę g.gif

ir pieno plytelės kūnui prausti ax.gif

user posted image

rolleyes.gif
Atsakyti
tie snypstukai i vonia ir man kai kurie apsisnypsdavo bestovedami, kiti gavosi super ir ilgai isilaike, pastebejau su sviestais geriau buna man nei su aliejais ax.gif o plyteles labai smagios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 01 13, 10:55)
žvakutes-125,127,136,137,139154 puslapiai mirksiukas.gif
pati tik akim permetus nieko daugiau negaliu papasakoti ax.gif

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
šiaip ne taip sugebėjau pasijudinti, taigi balzamas kojoms, pagal šitą receptą, dėjau niaoli ir lemon eucalyptus EA ax.gif

user posted image
Atsakyti
bandziau pasidaryti ranku kremuka.Man egzema nepraeinanti,tai bandziau toki ale gydomaji g.gif dariau 30g.
medetku 3g
saltalankiu 3g
ersketuogiu 3g
mango sv.3g.
biciu vasko 2g
olive protection 2g.
distiliuoto vandens.13g.
glicerino 3l.
vit e 3l
pantenolio 3l.
arbatmedzio et.al 1l.
kremo gavosi tik 26g. unsure.gif o kai supyliau visus aliejus,sviesta dar karta pasveriau bendra mase atemus indelio svori gavosi maziau ant 2g.tai net nzn ar reikia dar dapilti tu alieju ar kaip... g.gif bet nepyliau daugiau,dar vandens turbut nugaravo,tai ir gavosi turbut maziau to kremo.Ir nesuprantu kaip jus mylit tuos et.al.na as tik arbatmedi ir levanda isbandzius,bet man jie schmoll.gif gerai,kad tik viena laseli dejau,nes kitaip nzn kaip cia butu.ana krema kur rankom dariua ismeciau,nes negaliu to kvapo levandu pernesti,na aisku jo ir padauginta praeita karta buvo blush2.gif na man kazkaip norisi normalesnio malonesnio kvapo smile.gif o kaip tie aromatiniai ekstraktai visokie ar kosmetikos naturalus kvapai?ar nesuprastintu jie labai kremo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FEITH: 13 sausio 2013 - 14:26