Neringa, o tau micelinis valiklis nuvalo akių tušus? Aš kai kažką tokio turėjau man sunkiai valė. Ir dar vienas klausimas visoms - ar jums negraužia akių sulfatinis ricinos aliejus? Visokių variantų valymui bandžiau gamintis, ir man atrodo kad jis dirgina beveik kaip muilas, kai be jo tada man gerai. Aišku, mažas procentėlis nesijaučia, negraužia.
Pritarsiu Neringai dėl raukšlių. Nereikia laukt kol atsiras. Ir labai stiprių priemonių irgi nereikia. To AlgoBoost rekomenduoja naudoti 2-5 procentus, tai jaunesnei odai pakaks 2-3, arba net vos mažiau negu 2 jei kartu dar derinami kiti priešraukšliniai produktai.
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 01 11, 21:23)
Neringa, o tau micelinis valiklis nuvalo akių tušus? Aš kai kažką tokio turėjau man sunkiai valė. Ir dar vienas klausimas visoms - ar jums negraužia akių sulfatinis ricinos aliejus? Visokių variantų valymui bandžiau gamintis, ir man atrodo kad jis dirgina beveik kaip muilas, kai be jo tada man gerai. Aišku, mažas procentėlis nesijaučia, negraužia.
man griaužia as kaip dabar nedirbanti tai labai retai akis dazau -apskritai nemoku dazytis aisku dar ir pritingiu tai tusui nuvalyti pasidarius kazka panasaus ,sitas lyg ir negriaužia akiu http://www.aroma-zon...uillante_jasmin man labai gerai tusa nuvalo ,bet puskei buvau nupylus tai jei sake kad nelabai bet aisku cia ir nuo tuso priklauso gal
Aišku kad ir nuo tušo. Na bet vadinas tada man su tuo sulfatiniu aliejum nesivaidena... Dabar kur gaminuosi su polysorbatu nuvalo akis ir veidą ir negraužia. Naują pataisytą susimaišiau, bet tik vieną kartą valiau tai dėl tušo dar gerai nesupratau, maišydama išbandžiau du variantus, vieną akį vienaip, kitą dar kitaip... Labai gerai sutirštino GelMaker, man jis tikras gelbėtojas. Gavosi kreminis valiklis pagaliau
Nebandžiau kaip tas AZ receptas. Nedaug ten Babassu, bet kai su juo turėjau priemonę man labai sausino veidą, nepatiko.
Nebandžiau kaip tas AZ receptas. Nedaug ten Babassu, bet kai su juo turėjau priemonę man labai sausino veidą, nepatiko.
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 01 11, 22:45)
Aišku kad ir nuo tušo. Na bet vadinas tada man su tuo sulfatiniu aliejum nesivaidena... Dabar kur gaminuosi su polysorbatu nuvalo akis ir veidą ir negraužia. Naują pataisytą susimaišiau, bet tik vieną kartą valiau tai dėl tušo dar gerai nesupratau, maišydama išbandžiau du variantus, vieną akį vienaip, kitą dar kitaip... Labai gerai sutirštino GelMaker, man jis tikras gelbėtojas. Gavosi kreminis valiklis pagaliau
as kazka reiskia nuskaicius del to polisorbato kazkaip minti užsiliko kad veido priemonems jis nelabai tinkamas reikes pasiskaitineti per nauja atidziau
o su tuo kur babassu dedasi valikliu tik tusa valau ,visa veida su kitu valikliu
skaitineju AZ receptus ir pastebejau toki dalyka kad i plauku balzamus dedasi Mousse de Babassu kad ir pvz sitame recepte, ka tai duoda ? gal kas zinot
QUOTE(Gutka @ 2013 01 12, 11:15)
skaitineju AZ receptus ir pastebejau toki dalyka kad i plauku balzamus dedasi Mousse de Babassu kad ir pvz sitame recepte, ka tai duoda ? gal kas zinot
Kiek suprantu, tai cia sampunas - kondicionierius, tai Mousse de Babassu dedasi del plauku plovimo.
QUOTE(Gutka @ 2013 01 12, 09:15)
kiek as supratau tai cia ne blazamas o sampumas na kartu sampunas su kondicionieriumi
kartu su Rima parasem
QUOTE(zydrem @ 2013 01 12, 11:05)
kiek as supratau tai cia ne blazamas o sampumas na kartu sampunas su kondicionieriumi
kartu su Rima parasem
kartu su Rima parasem
Čia ne šampūnas, o nuplaunamas kondicionierius, putoklio tik 1%, rašo, kad naudoti po šampūno ant šlapių plaukų.
Tikriausiai naudoja, kad suminkštintų vandenį ( aprašyme parašyta, kad babasų putoklis turi kondicionuojanti efektą ir yra antistatikas) , bet toks procentas kartais būna ir nenuplaunamose priemonėse, kažkur esu mačiusi
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 01 12, 10:20)
Čia ne šampūnas, o nuplaunamas kondicionierius, putoklio tik 1%, rašo, kad naudoti po šampūno ant šlapių plaukų.
Tikriausiai naudoja, kad suminkštintų vandenį ( aprašyme parašyta, kad babasų putoklis turi kondicionuojanti efektą ir yra antistatikas) , bet toks procentas kartais būna ir nenuplaunamose priemonėse, kažkur esu mačiusi
bet tam recepte yra ir Base moussante Douceur nežinau as cia prancuzaite musu pakomentuos geriau
ai mes su Rima jauciu apie pirma recepta kallejom o jus apie antra
QUOTE(zydrem @ 2013 01 12, 11:37)
bet tam recepte yra ir Base moussante Douceur nežinau as cia prancuzaite musu pakomentuos geriau
Ten yra 2 receptai - pirmas šampūnas-kondicionierius, antras - kondicionierius su 1% atalių ( babasu) putoklio. Aš parašiau apie 2-ąjį, supratau, kad apie jį klausė
QUOTE(FEITH @ 2013 01 11, 17:07)
Sveikos,o sakykit ar ne per anksti butu naudoti kremuose Algo'boost Jeunesse http://www.aroma-zon...st-jeunesse.asp isidejus ji i krepseli esu,bet db kazkaip sudvejojau man dar 27m.nesu labai jau rauksleta,bet smulkiu rauksleliu jau yra bijjau,kad veliau kai jau busiu kaip šarpejus,kad jau niekas nepades jei per anksti pradesiu tokias priemones naudoti ar jis nera lb stiprus?
Manau, kad neperanksti Galima deti maziau % i krema. Dar sudeti pasiziurek anti-age aktyvu, daznai ten ir vanduo ir glicerinas ieina. Dar priklauso, kur jie pirkti, nes vienur geresni, tikresni, kitur - maisyti su vandeniu, glicerinu ir pan. Manau, nuo to poveikis irgi skiriasi, todel tu keliu lasu tikrai nereiktu bijoti
QUOTE(neringa.jn @ 2013 01 11, 19:27)
Bzinis valiklio receptas:
10 proc aliejų
90 proc vandens sutirštinto ksantanu, guaru ar kita guma + kokie patinka priedai.
Jei norisi labai veiksmingi 2-3 proc aliejų keisk sulfatiniu ricinos aliejumi.
Nors man labiausiai patinka miceliniai valikliai
Papildyta:
10 proc aliejų
90 proc vandens sutirštinto ksantanu, guaru ar kita guma + kokie patinka priedai.
Jei norisi labai veiksmingi 2-3 proc aliejų keisk sulfatiniu ricinos aliejumi.
Nors man labiausiai patinka miceliniai valikliai
Papildyta:
Micelinius valiklius vasara naudoju, kai veidas labiau prakaituoja, is kokio darzo parlekus dulkes nusivalau. O ziemai man "kailinuku" ant veido norisi Vanduo musu prastas, megstu valiklius, kuriu nereiktu nuplauti ir kremo nuvalius nebesinoretu.
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 01 11, 21:23)
Man irgi grauzia AZ raso, kad veido nuvalyti po micelinio nereikia, bet as vis tiek nuplaunu, nenoriu to sulfatinio ricinos al. ant veido palikti. Ir dar, kai purskiu ant vatos tamponelio, man visad kvepavimo takus dirgina nesuprantu kodel... purkstuvelis smulkiai purskia is Suvos, ar cia ricinos al. taip dirgina, gal jis kazkaip suputoja purskimo metu, nezinau....