Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios, 21 tema

Neringa, o tau micelinis valiklis nuvalo akių tušus? Aš kai kažką tokio turėjau man sunkiai valė. Ir dar vienas klausimas visoms - ar jums negraužia akių sulfatinis ricinos aliejus? Visokių variantų valymui bandžiau gamintis, ir man atrodo kad jis dirgina beveik kaip muilas, kai be jo tada man gerai. Aišku, mažas procentėlis nesijaučia, negraužia. 4u.gif

Pritarsiu Neringai dėl raukšlių. Nereikia laukt kol atsiras. Ir labai stiprių priemonių irgi nereikia. To AlgoBoost rekomenduoja naudoti 2-5 procentus, tai jaunesnei odai pakaks 2-3, arba net vos mažiau negu 2 jei kartu dar derinami kiti priešraukšliniai produktai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 01 11, 21:23)
Neringa, o tau micelinis valiklis nuvalo akių tušus? Aš kai kažką tokio turėjau man sunkiai valė. Ir dar vienas klausimas visoms - ar jums negraužia akių sulfatinis ricinos aliejus? Visokių variantų valymui bandžiau gamintis, ir man atrodo kad jis dirgina beveik kaip muilas, kai be jo tada man gerai. Aišku, mažas procentėlis nesijaučia, negraužia. 4u.gif

man griaužia doh.gif as kaip dabar nedirbanti doh.gif tai labai retai akis dazau -apskritai nemoku dazytis biggrin.gif aisku dar ir pritingiu blush2.gif tai tusui nuvalyti pasidarius kazka panasaus ,sitas lyg ir negriaužia akiu g.gif http://www.aroma-zon...uillante_jasmin man labai gerai tusa nuvalo ,bet puskei buvau nupylus tai jei sake kad nelabai g.gif bet aisku cia ir nuo tuso priklauso gal g.gif
Atsakyti
Aišku kad ir nuo tušo. Na bet vadinas tada man su tuo sulfatiniu aliejum nesivaidena... Dabar kur gaminuosi su polysorbatu nuvalo akis ir veidą ir negraužia. Naują pataisytą susimaišiau, bet tik vieną kartą valiau tai dėl tušo dar gerai nesupratau, maišydama išbandžiau du variantus, vieną akį vienaip, kitą dar kitaip... Labai gerai sutirštino GelMaker, man jis tikras gelbėtojas. Gavosi kreminis valiklis pagaliau lotuliukas.gif 4u.gif
Nebandžiau kaip tas AZ receptas. Nedaug ten Babassu, bet kai su juo turėjau priemonę man labai sausino veidą, nepatiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 01 11, 22:45)
Aišku kad ir nuo tušo. Na bet vadinas tada man su tuo sulfatiniu aliejum nesivaidena... Dabar kur gaminuosi su polysorbatu nuvalo akis ir veidą ir negraužia. Naują pataisytą susimaišiau, bet tik vieną kartą valiau tai dėl tušo dar gerai nesupratau, maišydama išbandžiau du variantus, vieną akį vienaip, kitą dar kitaip... Labai gerai sutirštino GelMaker, man jis tikras gelbėtojas. Gavosi kreminis valiklis pagaliau lotuliukas.gif  4u.gif
Nebandžiau kaip tas AZ receptas. Nedaug ten Babassu, bet kai su juo turėjau priemonę man labai sausino veidą, nepatiko. 4u.gif

as kazka reiskia nuskaicius del to polisorbato doh.gif kazkaip minti užsiliko kad veido priemonems jis nelabai tinkamas blush2.gif reikes pasiskaitineti per nauja ax.gif atidziau biggrin.gif
o su tuo kur babassu dedasi valikliu tik tusa valau ,visa veida su kitu valikliu
Atsakyti
skaitineju AZ receptus ir pastebejau toki dalyka kad i plauku balzamus dedasi Mousse de Babassu kad ir pvz sitame recepte, ka tai duoda ? gal kas zinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 01 12, 11:15)
skaitineju AZ receptus ir pastebejau toki dalyka kad i plauku balzamus dedasi Mousse de Babassu kad ir pvz sitame recepte, ka tai duoda ? gal kas zinot  g.gif

Kiek suprantu, tai cia sampunas - kondicionierius, tai Mousse de Babassu dedasi del plauku plovimo.
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 01 12, 09:15)
skaitineju AZ receptus ir pastebejau toki dalyka kad i plauku balzamus dedasi Mousse de Babassu kad ir pvz sitame recepte, ka tai duoda ? gal kas zinot  g.gif

kiek as supratau tai cia ne blazamas o sampumas g.gif na kartu sampunas su kondicionieriumi

kartu su Rima parasem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 12 sausio 2013 - 10:06
QUOTE(zydrem @ 2013 01 12, 11:05)
kiek as supratau tai cia ne blazamas o sampumas g.gif na kartu sampunas su kondicionieriumi
kartu su Rima parasem  biggrin.gif

Čia ne šampūnas, o nuplaunamas kondicionierius, putoklio tik 1%, rašo, kad naudoti po šampūno ant šlapių plaukų.
Tikriausiai naudoja, kad suminkštintų vandenį ( aprašyme parašyta, kad babasų putoklis turi kondicionuojanti efektą ir yra antistatikas) g.gif , bet toks procentas kartais būna ir nenuplaunamose priemonėse, kažkur esu mačiusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 12 sausio 2013 - 10:24
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 01 12, 10:20)
Čia ne šampūnas, o nuplaunamas kondicionierius, putoklio tik 1%, rašo, kad naudoti po šampūno ant šlapių plaukų.
Tikriausiai naudoja, kad suminkštintų vandenį ( aprašyme parašyta, kad babasų putoklis turi kondicionuojanti efektą ir yra antistatikas) g.gif , bet toks procentas kartais būna ir nenuplaunamose priemonėse, kažkur esu mačiusi  biggrin.gif

bet tam recepte yra ir Base moussante Douceur g.gif nežinau as ax.gif cia prancuzaite musu pakomentuos geriau

ai mes su Rima jauciu apie pirma recepta kallejom ax.gif o jus apie antra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 12 sausio 2013 - 10:38
QUOTE(zydrem @ 2013 01 12, 11:37)
bet tam recepte yra ir Base moussante Douceur  g.gif nežinau as ax.gif  cia prancuzaite musu pakomentuos geriau
ai mes su Rima jauciu apie pirma recepta kallejom  ax.gif o jus apie antra 4u.gif

Ten yra 2 receptai - pirmas šampūnas-kondicionierius, antras - kondicionierius su 1% atalių ( babasu) putoklio. Aš parašiau apie 2-ąjį, supratau, kad apie jį klausė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FEITH @ 2013 01 11, 17:07)
Sveikos,o sakykit ar ne per anksti butu naudoti kremuose Algo'boost Jeunesse http://www.aroma-zon...st-jeunesse.asp isidejus ji i krepseli esu,bet db kazkaip sudvejojau  g.gif man dar 27m.nesu labai jau rauksleta,bet smulkiu rauksleliu jau yra  smile.gif bijjau,kad veliau kai jau busiu kaip šarpejus,kad jau niekas nepades jei per anksti pradesiu tokias priemones naudoti smile.gif ar jis nera lb stiprus?  g.gif

Manau, kad neperanksti smile.gif Galima deti maziau % i krema. Dar sudeti pasiziurek anti-age aktyvu, daznai ten ir vanduo ir glicerinas ieina. Dar priklauso, kur jie pirkti, nes vienur geresni, tikresni, kitur - maisyti su vandeniu, glicerinu ir pan. Manau, nuo to poveikis irgi skiriasi, todel tu keliu lasu tikrai nereiktu bijoti smile.gif

QUOTE(neringa.jn @ 2013 01 11, 19:27)
Bzinis valiklio receptas:
10 proc aliejų
90 proc vandens sutirštinto ksantanu, guaru ar kita guma + kokie patinka priedai.
Jei norisi labai veiksmingi – 2-3 proc aliejų keisk sulfatiniu ricinos aliejumi.
Nors man labiausiai patinka miceliniai valikliai 4u.gif
Papildyta:

Micelinius valiklius vasara naudoju, kai veidas labiau prakaituoja, is kokio darzo parlekus dulkes nusivalau. O ziemai man "kailinuku" ant veido norisi biggrin.gif Vanduo musu prastas, megstu valiklius, kuriu nereiktu nuplauti ir kremo nuvalius nebesinoretu.
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 01 11, 21:23)

Man irgi grauzia doh.gif AZ raso, kad veido nuvalyti po micelinio nereikia, bet as vis tiek nuplaunu, nenoriu to sulfatinio ricinos al. ant veido palikti. Ir dar, kai purskiu ant vatos tamponelio, man visad kvepavimo takus dirgina unsure.gif nesuprantu kodel... purkstuvelis smulkiai purskia is Suvos, ar cia ricinos al. taip dirgina, gal jis kazkaip suputoja purskimo metu, nezinau....
Atsakyti
merginos as cia rasau nes gal ne visos sekat musu pirkimu tema blush2.gif
KN fb puslapi kur kalbama apie eterinius cia Ruta Aldonyte zada nupirkti formeles zvakutems gaminti ,apie jas aprasyta KN isleistoje knygoje,jei kuri norit registruokites nes zada jau pirmadieni pirkti ax.gif
Atsakyti