Sveikos kuri nors is jusu turi mikroskopa ir gal bandet jo pagalba ziuretmikrobine tarsa, emulsijos tipa?
As tai paskutiniu metu "atradau" gelsucre, man jis tokia nesamone ansciau atrode o daba ziuriu koks svelnus pienelis veidui gaunasi, tik kazkaip stabilaus, neissisluoksniuojancio padaryt neiseina
Kalbant apie emulsiklius, tas az naujasis irgi mane vilioja, bet favoritiniai mano oliviem veidukui ir em.v.2 kunui ar i riebesni veido krema, va em.v3 nelabai suzavejo
as dariau ne sezamo aliejuje bet irgi tirsta mase kaip vazelino panasiai ir sustingusi neskaidri
as persildziau ta nepavykusi kokosini kuno krema ir zinokit tas pats dabar 100% tikra kad kaltas alijosiaus gelis, ar tikrai jo turi buti 10ml? gelis is AZ, o gal jus alavijo ekstrakta dejot?
as persildziau ta nepavykusi kokosini kuno krema ir zinokit tas pats dabar 100% tikra kad kaltas alijosiaus gelis, ar tikrai jo turi buti 10ml? gelis is AZ, o gal jus alavijo ekstrakta dejot?
QUOTE(roalma @ 2013 01 02, 13:59)
labas
gal kas galit pasakyti ar mano propolio sitrauka sezame tokia ir turi buti
atvesusi gavosi tirsta ,neskaidri
aciu
gal kas galit pasakyti ar mano propolio sitrauka sezame tokia ir turi buti
atvesusi gavosi tirsta ,neskaidri
aciu
Darau migdolų aliejuje, atvėsęs irgi būna daug tirštesnis ir neskaidrus, labai stiprus pikio kvapas jaučiasi
Papildyta:
QUOTE(campa @ 2013 01 02, 12:05)
Sveikos kuri nors is jusu turi mikroskopa ir gal bandet jo pagalba ziuretmikrobine tarsa, emulsijos tipa?
As tai paskutiniu metu "atradau" gelsucre, man jis tokia nesamone ansciau atrode o daba ziuriu koks svelnus pienelis veidui gaunasi, tik kazkaip stabilaus, neissisluoksniuojancio padaryt neiseina
Kalbant apie emulsiklius, tas az naujasis irgi mane vilioja, bet favoritiniai mano oliviem veidukui ir em.v.2 kunui ar i riebesni veido krema, va em.v3 nelabai suzavejo
Kad būtų stabilu gelisucre labai daug reikia, tai gana brangiai išeina.
Bandžiau tą AZ naujieną, ne gryną, o su dariau su VE, viskas normaliai, bet ypatingo kitokio poveikio nepajutau
labas mamytes,kiek galiu tikruju levandu ae lasint i kremuka (15ml alieju,35hidrolato)
pagelbekit,noriu sivakar gamint,galvoju 5lasiuku gal uzteks
QUOTE(pokahonta @ 2013 01 03, 19:28)
labas mamytes,kiek galiu tikruju levandu ae lasint i kremuka (15ml alieju,35hidrolato)
uzteks
QUOTE(zydrem @ 2013 01 03, 22:27)
uzteks
dekui,kaip tik baigiau kremuka,beliks tik sulasint
QUOTE(pokahonta @ 2013 01 03, 20:36)
dekui,kaip tik baigiau kremuka,beliks tik sulasint
ir kaip gavosi
levandos is tu eteriniu kur galima grina tepti ant odos,aisku tai nereiskia kad jo galima belekiek i krema lasinti
pas jus turejo apie 50ml gautis as bent taip skaiciuoju i veido kremus 10ml-1l
gerai gavosi,kvapas superinis bet jauciu jau vien del kvapo jei daugiau deciau,tai perdaug intensyvus butu
Vakar ziuriu jau reik begt mazosios is darzelio pasiimt, o tonikas baiges. Reik greit pasidaryt. Be svarstykliu idejau truputi to, truputi to, nieko neuzsirasiau... Vakare ziuriu pats geriausias is visu kiek buvau pasidarius. O neatsimenu nei kiek ko dejau, nei ko dejau ko nedejau
Taip kazkada buvo su lupu balzamu irgi nieko neuzsirasiau, be svarstykliu dariau, o buvo pats geriausiass nei per minkstas, nei per kietas. Daugiau tokio nepavyko pasigamint. Tai po to sakiau visad rasysiuos kiek ko dedu, kai gaminu ir va pati kalta, kad nusizengiau
Taip kazkada buvo su lupu balzamu irgi nieko neuzsirasiau, be svarstykliu dariau, o buvo pats geriausiass nei per minkstas, nei per kietas. Daugiau tokio nepavyko pasigamint. Tai po to sakiau visad rasysiuos kiek ko dedu, kai gaminu ir va pati kalta, kad nusizengiau
gal kas bandet? kokius naudojimo budus zinot?kaip padaryti kad legviau teptusi?
QUOTE(Tomawru @ 2013 01 04, 10:04)
tai aisku kad bandem
cia musu dauguma pasidarom kremus
o taukmedi sumaisius su kokosu ar kitu skystu al,na kad ir migdolu,gaunasi labai fainas tepaliukas,tik reikia tepti ant dregno kuno ir labai nedaug kad isigertu geriau
reikia išsukti su sauksteliu iki purumo
goccia cia taip jau buna as ir kaip sau gaminu, dažniausiai eteriniu kokiu lasinu neuzsirasau arba megstu kazka pakeisti prideti ,jei gaunasi kremuko daugokai tai draugei ar puskei nukabinu pabandymui,paskui jos praso padaryk toki kaip praeita karta o as jau ir pamirsus ka dejus i ji
dabar stengiuosi uzsirasineti bet ir nevisada