Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios, 21 tema

QUOTE(Ramiele @ 2012 12 27, 22:55)
Sveikos merginos, radau sios firmos eteriniu alieju ir nezinau ar galima cia rast kazko ekologisko? smile.gif  http://noliktava.elp...pages/index.php

nesuprantu ar as nemoku ieskoti ar ten nieko nera doh.gif

ir dar nesuprantu kam sukti galva del nežinomu pardaveju blush2.gif nesusigundau akcijom ,po vieno apsipirkimo,nors tikejausi tikrai kokybiška gauti preke doh.gif
kodel aromanatural,KN netaiko kažkokiu ispardavimu per grupinius ir t.t. ,tik pastovus klientas gali koki tai procenta nuolaidos gauti smile.gif
Atsakyti
Aš irgi latvišką parduotuvę radau. Klausiau, gal kas čia apsipirkinėjo, bet jokių komentarų nesulaukiau. Šiaip tai net nebūčiau susidomėjusi, bet ten visko daug yra, kainos žemesnės, nei Lietuvoj, kai ko netgi AZ nėra pirkti, tai gal kas parašys atsiliepimų apie tą parduotuvę?
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2012 12 27, 23:34)
Aš irgi latvišką parduotuvę radau. Klausiau, gal kas čia apsipirkinėjo, bet jokių komentarų nesulaukiau. Šiaip tai net nebūčiau susidomėjusi, bet ten visko daug yra, kainos žemesnės, nei Lietuvoj, kai ko netgi AZ nėra pirkti, tai gal kas parašys atsiliepimų apie tą parduotuvę?

tai matyt niekas neapsipirkinėjo, kad neparašė smile.gif
o aplamai į Lietuvą siunčia? Nes mano LV žinios tik leido suprasti, kad į Latviją siunčia, o apie LT nieko neradau... bet gal tiesiog nemoku ieškoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 12 28, 00:45)
tai matyt niekas neapsipirkinėjo, kad neparašė smile.gif
o aplamai į Lietuvą siunčia? Nes mano LV žinios tik leido suprasti, kad į Latviją siunčia, o apie LT nieko neradau... bet gal tiesiog nemoku ieškoti g.gif

Radau, kad siunčia ir į Lietuvą.
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2012 12 28, 09:33)
Radau, kad siunčia ir į Lietuvą.

apie priemonių pirkimus tikslingiau būtų rašyti šioje temoje
http://www.supermama...howtopic=860925
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 12 27, 23:13)
nesuprantu ar as nemoku ieskoti ar ten nieko nera doh.gif

ir dar nesuprantu kam sukti galva del nežinomu pardaveju  blush2.gif nesusigundau akcijom ,po vieno apsipirkimo,nors tikejausi tikrai kokybiška gauti preke doh.gif
kodel aromanatural,KN netaiko kažkokiu ispardavimu per grupinius ir t.t. ,tik pastovus klientas gali koki tai procenta nuolaidos gauti  smile.gif

Tai greiciausiai nieko nera, nes ir as neradau smile.gif aciu kad paziurejot
Atsakyti
merginos pasakykit man toki dalyka, pavyzdziui darausi kremo 100ml. ir palieku aktyvams 5%. Ir jei man ju gaunasi daugiau nei 5%, kas tada, negerai ar vis tik kremui nieko tokio ? g.gif ar geriau perskaiciuot per nauja, nes gali but nestabilus ar dar kazkas, kad butu lygiai 100% galutinis rezultatas? biskuti pasiklydau su tais % ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2012 12 28, 15:28)
merginos pasakykit man toki dalyka, pavyzdziui darausi kremo 100ml. ir palieku aktyvams 5%. Ir jei man ju gaunasi daugiau nei 5%, kas tada, negerai ar vis tik kremui nieko tokio ?  g.gif ar geriau perskaiciuot per nauja, nes gali but nestabilus ar dar kazkas, kad butu lygiai 100% galutinis rezultatas? biskuti pasiklydau su tais %  ax.gif

Jie tik keli % tiesiogonėje emulsijoje a/v, tai nieko neatsitiks biggrin.gif . Jei emulsija v/a , tai gali iširti arba atsisikirti
Ir dar - ml ir g skirsis skaičiavimas %
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 28 gruodžio 2012 - 14:47
Ar į lūpų blizgius dedama cinko oksido ar titano dioksido, ar biški nusišneku? Dariau lūpų blizgesį iš augalinio lanolino, dėjau žėručio, radono oksido, bet man tokia be ryšio rausva spalva gaunas. Gal kokį gerą receptuką turit?
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2012 12 28, 16:16)
dėjau žėručio, radono oksido, bet man tokia be ryšio rausva spalva gaunas. Gal kokį gerą receptuką turit?

kas tai per medžiaga? unsure.gif
Radonas ar raudonas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2012 12 29, 20:13)
kas tai per medžiaga?  unsure.gif
Radonas ar raudonas?  ax.gif

Raudonas
Atsakyti
ar būna ant įgyjamų sudedamųjų dalių iš ko tie oksidai ir visa kita padaryti? ax.gif
Svarstau ar verta bandyti pačiai, patirti gamybos džiaugsmą, ax.gif
Atsakyti