Tai as dabar ir naudoju pirma hidrolata, paskui krema, o kokoso al.tai tik jei kremas nepadeda sausoms vietoms. Pas mane ale oda misri, bet salia nosies issauseja ziemos metu kai kurios vietos ir nepadeda niekas. Bet aciu labai uz argumentus. Tik maniskiui sunkoka dbr paaiskinti, kad negalima tepti veido tuo kokosu aliejumi, nes jis skirtas tik sausoms vietoms. Bet jis pabande, jam tinka ir dbr atkalbek, kad mandras. Nu uzsispyrimas nezmoniskas. Ismesiu ir viskas.
QUOTE(Liurda @ 2012 12 10, 12:49)
Patiko ir man sis sampunas Putoklius kaitinau vandenineje fazeje, o sujungus dar ilgokai reikejo maisyti, kol istirpo ir gavosi sampuno konsistencija. Pries naudojima suplakdavau, konsistencija sampuno ir isliko, su saukstu kabinti nereikejo, viskas graziai is buteliuko bego.
Bet as jo nebedarau, nes lyg Alioniukas rase, kad siame recepte putokliai ir BTMS nedera Cia gal vasara buvo kalbeta apie emulsikliu nesuderinamuma
Bet as jo nebedarau, nes lyg Alioniukas rase, kad siame recepte putokliai ir BTMS nedera Cia gal vasara buvo kalbeta apie emulsikliu nesuderinamuma
Labai idomu butu kad Alioniukas pakomentuotu dar karteli kas ten ir kaip nes plaukam labai super, idomu kas ten nesiderina
QUOTE(g_u_c_c_i @ 2012 12 10, 13:28)
Tai as dabar ir naudoju pirma hidrolata, paskui krema, o kokoso al.tai tik jei kremas nepadeda sausoms vietoms. Pas mane ale oda misri, bet salia nosies issauseja ziemos metu kai kurios vietos ir nepadeda niekas. Bet aciu labai uz argumentus. Tik maniskiui sunkoka dbr paaiskinti, kad negalima tepti veido tuo kokosu aliejumi, nes jis skirtas tik sausoms vietoms. Bet jis pabande, jam tinka ir dbr atkalbek, kad mandras. Nu uzsispyrimas nezmoniskas. Ismesiu ir viskas.
as tai pasidariau isvada, kad storai vyriskai odai siek tiek kitoki reikalavimai - MB kuo puikiausiai tepasi veida 40% riebumo mano ranku/kuno kremu su biciu vasku ir jam geriausiai tinka, net poru nekemsa nors oda itin jautri.
o ta prasta rafinuota kokosu alieju pakeisk nieko nesakius geru nerafinuotu, gal nepastebes
Pabandysiu!
QUOTE(Gutka @ 2012 12 10, 19:24)
Labai idomu butu kad Alioniukas pakomentuotu dar karteli kas ten ir kaip nes plaukam labai super, idomu kas ten nesiderina
Man taip pat įdomu , pasidariau šį šampūną , man taip pat labai patiko.
Alioniuk, kaip ten yra, gal galima emulsikli pakeisti, aš šiaip dariau BTMS+kondicionuojantis emulsiklis.
QUOTE(nodo @ 2012 12 11, 07:16)
Man taip pat įdomu , pasidariau šį šampūną , man taip pat labai patiko.
Alioniuk, kaip ten yra, gal galima emulsikli pakeisti, aš šiaip dariau BTMS+kondicionuojantis emulsiklis.
Merginos, jei tik tinka, reikia naudoti ir nesukti sau galvos . SCS gali nesiderinti su BTMS arba kondicionuojanciu emulsikliu del kruviu skirtumo, bet tai labiau technine kliutis gaminant skysta sampuna su SCS, tada gaminys pavirsta grudeliais, bet gaminant pasta arba kieta sampuna, tokiu sunkumu neiskyla. Tad jei tinka, reikia naudotis . Nors as labiau megstu atskirai sampuna ir atskirai kondicionieriu naudoti, bet gal tik todel, kad dar neatradau ju derinko
QUOTE(g_u_c_c_i @ 2012 12 10, 15:28)
Ismesiu ir viskas.
Nemesk. Rafinuota gali kepimui sunaudot
labas merginos labai noriu pagaminti savo kremuka, atsiprasau, neturiu laiko tiek temeliu perskaityt tai noriu paklaust, ko ir po kiek procentu ar laseliu det, tarkym ant 100 ml kremo? noreciau jautriai odai, veidui ir sausai rankom kiek vasko,sviesto,vandens,alieju,vit e, greipfruto s. eks., hidrolato, buciau labai dekinga tik paprastu receptuku
aisku pirmas puslapis nereikalingas ir A/R receptas pats paprasčiausias neidomus
nereikia visu temu skaityti uztenka pradziai pirma puslapi tik paskaitineti
Papildyta:
nereikia visu temu skaityti uztenka pradziai pirma puslapi tik paskaitineti
Papildyta:
QUOTE(goccia @ 2012 12 12, 06:57)
Nemesk. Rafinuota gali kepimui sunaudot
jau nuo snd galima isigyti knyga http://aromata.lt/kv...ymas-ir-prekyba
kaip tik vakare turiu reikaliuku netoli butinai uzsuksiu
kaip tik vakare turiu reikaliuku netoli butinai uzsuksiu
As irgi sios knygos labai laukiu , tai ryt leksiu pirkt. Tikiuos per siandien neispirksit visu
O as manau, kad ir mazai turint laiko verta bent kelias temas perskaityt. Aisku visu pirmiausia pirmas puslapis ir pasinagrineti nuorodas. Po to jau galima bandyt kazka gamint ir po truputi senas temas skaitinet. Ten marios informacijos ir atsakymai i dazniausiai iskylancius klausimus. As kai atradau sia tema, po truputi visas senas temas perskaiciau ir tikrai nemanau, kad sugaisau laika veltui
O as manau, kad ir mazai turint laiko verta bent kelias temas perskaityt. Aisku visu pirmiausia pirmas puslapis ir pasinagrineti nuorodas. Po to jau galima bandyt kazka gamint ir po truputi senas temas skaitinet. Ten marios informacijos ir atsakymai i dazniausiai iskylancius klausimus. As kai atradau sia tema, po truputi visas senas temas perskaiciau ir tikrai nemanau, kad sugaisau laika veltui