Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 157 tema

QUOTE(Oliuke_ @ 2012 12 03, 08:54)
bus apie 35 lt rolleyes.gif

Nesigaus tiek. Nes pridėjo VAT ir siuntimą uk paskaičiavo.
Atsakyti
Merginos, help. Ar pasikeitė kas su muitais mūsų muitinėj. Perku daug ir dažnai, paskutinį kart muitą mokėjau š.m. sausį, siunta buvo virš 75Lt. Šiandien gavau lapelį su muitu ir aiškinuos kodėl , prekių suma apie 60 Lt su siuntimo iyšlaidom, klausiu deklarantų kodėl apmuitimo - sako, kodėl, kad iš pateiktų dokumentų matos kad pirkimas. Hmm... Ar pasikeitė kas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2012 12 03, 16:21)
lauksiu iki 22 val tada g.gif

SD Vilniuje  4u.gif

bet ar dangiuks irgi ne siandien vakare uzsako vilniuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2012 12 03, 17:23)
klausiu deklarantų kodėl apmuitimo - sako, kodėl, kad iš pateiktų dokumentų matos kad pirkimas. Hmm... Ar pasikeitė kas? 4u.gif

Nesupratau g.gif Kaip čia jie taip... Tegul pateikia įstatymą, kuriuo vadovaujasi. O iš kokios šalies pirkote?
Atsakyti
uzsakinesiu savo vaikams is MYTOYS.de zaislu, turejau -10 eur koduka, bet kazkodel jis nebeveikia verysad.gif , nors as jo nepanaudojau.. schmoll.gif Ryte dar darbe buvau suvedusi i krepseli ir jis veike.. , bet dabar kazkodel rodo,kad jis panaudotas, nors as uzsakymo neuzbaigiau.. verysad.gif
Gal kam nereikia tokio koduko ir galetu man ji i az atsiusti?
Busiu labai dekinga.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 03 gruodžio 2012 - 17:40
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 03, 18:32)
bet ar dangiuks irgi ne siandien vakare uzsako vilniuje  g.gif

Teip, aš irgi jamsiu šįvakar, kai vaikiukus užmigdysiu biggrin.gif Ir tik dabar pamačiau, kad ne aš viena smile.gif Niu aš Vilnius-Kaunas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 12 03, 17:40)
uzsakinesiu savo vaikams is MYTOYS.de zaislu, turejau -10 eur koduka, bet kazkodel jis nebeveikia  verysad.gif , nors as jo nepanaudojau.. schmoll.gif  Ryte dar darbe buvau suvedusi i krepseli ir jis veike.. , bet dabar kazkodel rodo,kad jis panaudotas, nors as uzsakymo neuzbaigiau.. verysad.gif
Busiu labai dekinga.. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai gal pamėginkite naują account'ą susikurti ir vėl tą patį koduką panaudoti? rolleyes.gif Nes jei pirmam psl. jis duotas, tai su tuo pačiu visoms turi praeiti, jeigu dar iš to account'o nieko nepirkote 4u.gif
Atsakyti
Tie One purskalai su VAT gaunas 8.10sv be siuntimo į LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 12 03, 17:40)
uzsakinesiu savo vaikams is MYTOYS.de zaislu, turejau -10 eur koduka, bet kazkodel jis nebeveikia  verysad.gif , nors as jo nepanaudojau.. schmoll.gif  Ryte dar darbe buvau suvedusi i krepseli ir jis veike.. , bet dabar kazkodel rodo,kad jis panaudotas, nors as uzsakymo neuzbaigiau.. verysad.gif

O jūs geriau pasižiūrėkit ar tikrai galutinė suma neasikeitus.
Man vakar taip su Tesco rūbais buvo, rašė, kad kodas panaudotas - nu galvoju šakės, gi nepirkau aš su juo tikrai, paskui žemiau puslapy pasigilinau, pasirodo išlikęs tas kodas nuo senesnio įvedimo ir viską jau su nuolaida rodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 03, 16:00)
Kol susiruosiau natureshop, pasidare 10 off nebegaliojantys  verysad.gif Gal dar kas turit? Dekui 4u.gif

Pabandykite NAT-1181205, gal dar veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2012 12 03, 16:21)
lauksiu iki 22 val tada g.gif

SD Vilniuje  4u.gif

O tai labiau neapsimoka jungtis Dangiuks'o? g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2012 12 03, 16:59)
Laba diena. Pirkau sokiu batelius vasara sioje el.parduotuveje  www.rippledance.co.uk. Atsiunte man batelius ir mums netiko dydis, per mazi. As jiems parasiau laiska, gal galetumete priimti atgal arba pakeisti, jie man atrase laiska, kad atsiuskite batelius mes jums pakeisime ir parasiau prasyme, kad pakeistu arba grazintu pinigus, ir issiunciau batelius registruotu laisku. Iki siol is ju jokiu ziniu.Kiek rasiau jiems laisku jie man nieko neatraso, bandziau skambinti, isijungia autoatsakovas. Kaip dabar bendrauti ir ka daryti su jais? Visgi 350 Lt. Man ju labai gaila  doh.gif

sunkus atvejis. nezinau ka daryt....

QUOTE(happy @ 2012 12 03, 18:40)

man irgi taip buvo. kita diena, matyt, sistema suprato, kad nebuvo pirkimo ir vel tada suveike kodas.
Atsakyti