Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 157 tema

QUOTE(ggrass @ 2012 12 03, 14:58)

ir dar tie termometrai, kur per atstuma ismatuoja temp arba ausyje. kokios firmos patikimos? ir kur siunciates ar lt perkat?
aciu atsakiusioms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as LT pirkau microlife, su mazylio kortele apie 115 lt gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2012 12 03, 15:05)
Sveikutės smile.gif
Kažkaip nestebėjau crocs per didžiuosius išpardavimus, todėl dabar prireikė jūsų patarimo ax.gif
Ar verta šituos pirkti už 9,5 svaro, ar galima didenes nuolaidas pagauti? Pas mus jie 94 lt kainuoja. bet galvoju gal iš crocs puslapio būna dar pigiau...
user posted image
Gal kas turit, ar geras modelis?

o kur jūs radot už tokią kainytę g.gif man ir įdomu ar patogus modeliukas g.gif
Atsakyti
nežinau, ar toysru priima LT kortas, bet užmačiau, kad ten šiandien nemokamas siuntimas uk ribose. gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2012 12 03, 14:13)
nežinau, ar toysru priima LT kortas, bet užmačiau, kad ten šiandien nemokamas siuntimas uk ribose. gal kam pravers 4u.gif

nepriima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 12 03, 14:10)
as LT pirkau microlife, su mazylio kortele apie 115 lt gavosi  rolleyes.gif

nezinau ar yra akcija, vyras 5ni pirko nvaistineje uz 110lt. visai sakyciau tikslai matuoja, vyras iskart pasake,ko tokie durni nenusipirkome anksciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2012 12 03, 11:48)
Šis nenuplaunamas labai geras turiu ji naudoju ir ilgai užtenka pakanka 3 purskimu i saują is perbraukiu per galiukus iškart suminkština, nepatariu dažnai naudoti nes sudetyje yra negeru dalykų (čia liečia kas naudoja natūralias priemones) jis labaiu skirtas galiukams. Pirkau iš savo kirpėjos mokėjau 50Lt  doh.gif

Aš irgi jį parsisiunčiau. Neblogas, pamaitina plauką tikrai, bet atsargiai su juo, nes gali pariebint plauką jei padaugini. Be to, turi tokį stiproką kvapą, man tai vyriško odekolono biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vyras įėjęs į vonią klausė ko čia prisipurškiau biggrin.gif Ir jis taip lengvai neišsigaruoja schmoll.gif Kur nors einant gali pagalvot, kad pasikvepinusi nevykusiu kvapu doh.gif
Atsakyti
prisijungciau, bet galiu tik vakare kokia 9 h atsiusti savo uzsakymuka, ten kelios prekes, ar nebus per velu?

QUOTE(norala @ 2012 12 03, 10:09)
Šaindien vakare pirksiu SD Vilniuje 4u.gif
Siūsiu tiesiai į LT

Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2012 12 03, 15:05)
Sveikutės smile.gif
Kažkaip nestebėjau crocs per didžiuosius išpardavimus, todėl dabar prireikė jūsų patarimo ax.gif
Ar verta šituos pirkti už 9,5 svaro, ar galima didenes nuolaidas pagauti? Pas mus jie 94 lt kainuoja. bet galvoju gal iš crocs puslapio būna dar pigiau...
user posted image
Gal kas turit, ar geras modelis?

aš irgi šito klausimo jau klausiau 3 psl.
Man atrodo toks siaurintas aulas gal, ar ne? g.gif Kaina tai labai man patinka, nes dar turiu -10 svaru koduką nuo 40 svaru sumos, tai gaunasi dar apie 25 proc. nuolaida nuo šios 9,5 svaro thumbup.gif
Bet kažkaip prisibijau pirkt, nes turėjom mes kitokio modelio crocs botus, kai jau dydis buvo ant ribos, tai labai jau sunkiai nusimaudavo doh.gif
Ir aišku, kojytė papraikaituodavo juose g.gif bet kažkaip aš nesitikiu, kad botuose koja neprakaituotų
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 03, 14:27)
Man atrodo toks siaurintas aulas gal, ar ne?  g.gif Kaina tai labai man patinka, nes dar turiu -10 svaru koduką nuo 40 svaru sumos, tai gaunasi dar apie 25 proc. nuolaida nuo šios 9,5 svaro  thumbup.gif
Bet kažkaip prisibijau pirkt, nes turėjom mes kitokio modelio crocs botus, kai jau dydis buvo ant ribos, tai labai jau sunkiai nusimaudavo  doh.gif
Ir aišku, kojytė papraikaituodavo juose  g.gif bet kažkaip aš nesitikiu, kad botuose koja neprakaituotų

Oi pamiršau, aš gi irgi turiu 10 svarų nuolaidą. Gal kas norėtumėte susijungti? Reikia pirkti ne mažiau nei už 40 svarų ir minusuosis 10 svarų. Jei kas imtų ir kitokią spalvą, tai užtektų gal 4 porų. http://www.amazon.co...no_cart_title_2
Arba šitie dar kaina nebloga http://www.amazon.co...no_cart_title_1 rožiniai 8,75 svaro.
Galėčiau ir parinkti. Į UK siuntimas nemokamas. LT per Tukį.
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 03, 15:27)
Man atrodo toks siaurintas aulas gal, ar ne?  g.gif Kaina tai labai man patinka, nes dar turiu -10 svaru koduką nuo 40 svaru sumos, tai gaunasi dar apie 25 proc. nuolaida nuo šios 9,5 svaro  thumbup.gif
Bet kažkaip prisibijau pirkt, nes turėjom mes kitokio modelio crocs botus, kai jau dydis buvo ant ribos, tai labai jau sunkiai nusimaudavo  doh.gif
Ir aišku, kojytė papraikaituodavo juose  g.gif bet kažkaip aš nesitikiu, kad botuose koja neprakaituotų

Kur jūs tuos guminius radot? laugh.gif
mes turim senesnio modelio, tai sunku komentuot šį modeliuką ax.gif būtų smalsu išbandyt už tokią kainą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 03, 14:40)
Kur jūs tuos guminius radot? laugh.gif
mes turim senesnio modelio, tai sunku komentuot šį modeliuką  ax.gif  būtų smalsu išbandyt už tokią kainą  ax.gif

Mano žinutėj virš jūsų nuorodos įdėtos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2012 12 03, 15:39)
Oi pamiršau, aš gi irgi turiu 10 svarų nuolaidą. Gal kas norėtumėte susijungti? Reikia pirkti ne mažiau nei už 40 svarų ir minusuosis 10 svarų. Jei kas imtų ir kitokią spalvą, tai užtektų gal 4 porų. http://www.amazon.co...no_cart_title_2
Arba šitie dar kaina nebloga http://www.amazon.co...no_cart_title_1  rožiniai 8,75 svaro.
Galėčiau ir parinkti. Į UK siuntimas nemokamas.  LT per Tukį.

o tik rožiniams nuolaida? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 03, 14:43)
o tik rožiniams nuolaida?  rolleyes.gif

Ten kainos pagal spalvas ir dydžius skiriasi. O nuolaida tai visiems šitiems turėtų būti Šiaip reikia dėti į krepšį ir tikrinti. Aš tai bubblegum spalvos norėčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 03 gruodžio 2012 - 14:46