Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 157 tema

aš su ekstra prašymu biggrin.gif gal užmatėt kalėdinio tipo pižamas moteriškas ir vyriškas? blush2.gif Labai reiktų gauti iki ketvirtadienio doh.gif įsivaizduoju tik,kad GAP siunčia raketos greičiu siuntinius ..ar kas nors dar taip greit siųstų, kad spėčiau gaut? g.gif arba teks lįst į parduotuves mieste g.gif o jau atpratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 03, 13:54)
aš su ekstra prašymu biggrin.gif gal užmatėt kalėdinio tipo pižamas moteriškas ir vyriškas?  blush2.gif  Labai reiktų gauti iki ketvirtadienio  doh.gif  įsivaizduoju tik,kad GAP siunčia raketos greičiu siuntinius ..ar kas nors dar taip greit siųstų, kad spėčiau gaut?  g.gif  arba teks lįst į parduotuves mieste  g.gif  o jau atpratau biggrin.gif

nu dar koks nextas gal atsiustu rolleyes.gif
Atsakyti
Crocs vel paleido nuolaidas ar cia dar tos pacios tesiasi?
http://www.crocs.eu/...e,en_ES,pg.html
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 12 03, 13:59)
nu dar koks nextas gal atsiustu  rolleyes.gif

bet tai NEXT pati neužsisakysiu g.gif

QUOTE(Delija @ 2012 12 03, 14:05)
Crocs vel paleido nuolaidas ar cia dar tos pacios tesiasi?
http://www.crocs.eu/...e,en_ES,pg.html

kaip supratau, tai jie paleido ,kad bus po akciją kas dieną vis naują ax.gif o outlete kartais papildo kokiu modeliuku, kitu ax.gif aš labai gaudžiau work shoes Amareto, bet vis pakibę tie batai buvo ir nedavė rinktis...o dabar duoda rinktis, bet dydžiu nėr doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 03, 13:08)
bet tai NEXT pati neužsisakysiu  g.gif
kaip supratau, tai jie paleido ,kad bus po akciją kas dieną vis naują  ax.gif  o outlete kartais papildo kokiu modeliuku, kitu  ax.gif  aš labai gaudžiau work shoes Amareto, bet vis pakibę tie batai buvo ir nedavė rinktis...o dabar duoda rinktis, bet dydžiu nėr  doh.gif  biggrin.gif

nextdirecta galit pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 03, 14:12)
nextdirecta galit pati  4u.gif

dėkui bigsmile.gif einu landžiot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilvuziukas @ 2012 12 03, 12:18)
Sveikos,
Nuo lapkricio 13d. negaunu emuku is natureshop.com, ar jau sunerimti kaip manot?

As 11.17 irgi dar laukiu. Kazkaip ilgokai siuncia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 03, 14:12)
nextdirecta galit pati  4u.gif

drinks_cheers.gif ir free shippas ten
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 12 03, 13:37)
Parasykit, kokia korteles pagrindine valiuta
Ar tik ne si kelis kartus perkonvertuoja mirksiukas.gif
Tai paskui kursas gaunasi  wub.gif

Drauge mano jau apsipirko Lenkijoje, tai grizus, kai pamate kokiu kursu nuskaiciavo doh.gif
Sako, geriau jau grynus buciau vezusi

Valiuta LTL, konvertuoja per USD (nes amerikiečių kompanija..) ....

jei perkama GBP: AMEX valiuta LTL LTL-USD-GBP
jei perkama EUR : AMEX valiuta LTL LTL-USD-EUR
jei perkama PLN: AMEX valiuta LTL LTL-USD-PLN

ir t.t. .....

Atsakyti
sveikos, retokai apsilankau, bet tikiuosi atsakys kas nors...
vaikas pradejo labai sirgt. zinau, kad kazkoki tepaliuka siunciates nuo slogos is vokietijos. kur jo ieskot? ir kuom ypatingas? smile.gif
ir dar tie termometrai, kur per atstuma ismatuoja temp arba ausyje. kokios firmos patikimos? ir kur siunciates ar lt perkat?
aciu atsakiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Kažkaip nestebėjau crocs per didžiuosius išpardavimus, todėl dabar prireikė jūsų patarimo ax.gif
Ar verta šituos pirkti už 9,5 svaro, ar galima didenes nuolaidas pagauti? Pas mus jie 94 lt kainuoja. bet galvoju gal iš crocs puslapio būna dar pigiau...
user posted image
Gal kas turit, ar geras modelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 03 gruodžio 2012 - 14:10
ar esat kas pirke is sios parduotuves?
http://www.getthelab...om/pws/Home.ice
Atsakyti