Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 157 tema

QUOTE(Murčikas @ 2012 12 06, 00:49)
tai vat tie raisteliai, ale paimsiu ant isaugimo, gal  blush2.gif  kol kas mana gales risti  biggrin.gif

man irgi tokie grazus tie batukai wub.gif bet va ir galvoju kas raistelius ris doh.gif
i darzeli nepriims su raisteliais biggrin.gif

jie kaip suprantu nesiltinti, rudeniniai g.gif

http://www.amazon.co...r/dp/B0041OT1UG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mere: 06 gruodžio 2012 - 08:52
Merginos, gal žinot iš kur labiausiai apsimoka ir pigiausia lego duplo parsisiųst?
Atsakyti
Labas rytas,

pamėginsiu lengviausiu keliu hihihi.gif

gal kas užmatę kur pigiausiai Kerastase plaukų priemonės? pigiau nei feelunique rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2012 12 06, 10:10)
Labas rytas,

pamėginsiu lengviausiu keliu hihihi.gif

gal kas užmatę kur pigiausiai Kerastase plaukų priemonės? pigiau nei feelunique  rolleyes.gif
user posted image

Lookfantastic.com dabar yra nuolaidos Kerastasei mirksiukas.gif Ir dar perkant du produktus, mini sampunas dovanu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo someday...: 06 gruodžio 2012 - 09:36
user posted image
Priimsiu prie GAP.eu užsakymuko. Nuo 50 svariuku siuntimas nemokamas.
Papildoma -15% nuolaida.
Laukiu el.paštu- saldus.pirkiniai@gmail.com- laiško pavadinime- sm nikas ir parduotuvės pavadinimas
VILNIUS
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 06 gruodžio 2012 - 09:42
QUOTE(ingapoc @ 2012 12 06, 07:50)
Gal Paypalu kaip nors kitaip ten viskas vyksta, nzn, niekad neatsiskaitinejau tokiu budu, bet man kai suvedu korteles duomenis ismeta iskart toki uzrasa Transaction declined. You may wish to try another card, or contact the merchant

Na man yra kitur buve, kad atvirksciai neleido PayPal'u atsiskaitinet, o kortele leido.
Tai jus gal pabandykit uzregistruot kortele PayPal'e. As irgi ligai tam nesiryzau, bet tikrai nieko sudetingo. O kreditine atsiskaitant gal tikrina adresus, nesutampa ir nepraleidzia...

Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2012 12 06, 10:38)
user posted image
Priimsiu prie GAP.eu užsakymuko. Nuo 50 svariuku siuntimas nemokamas.

Užsakyta ax.gif
Atsakyti
sakykit, o kaip tesco drabuziu kokybe, domina treningines vaikiskos kelnes? ir gal kas zadat uzsakinet is ten?
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 12 06, 07:32)
Labas rytas,

mergaitės, kurios pirkot kalbantį katiną, sakykit ar jis po 30s išsijungia? ar mes kažko nemokam, gal kažką padaryt reikia, kad ilgiau veiktu?  blush2.gif

Kažkas rašė, kad jis ten veikia demo režimu (kad parduotuvėje baterijas saugotų, kaip ir dauguma žaislų) ir reikia perjungi į normalų, bet kaip realiai nežinau, dar nepakavom g.gif

QUOTE(Mere @ 2012 12 06, 08:50)
man irgi tokie grazus tie batukai  wub.gif bet va ir galvoju kas raistelius ris  doh.gif
i darzeli nepriims su raisteliais  biggrin.gif

jie kaip suprantu nesiltinti, rudeniniai g.gif

http://www.amazon.co...r/dp/B0041OT1UG

Aš irgi vis žiūriu, nesuprantu kokio jie šiltumo g.gif
Atsakyti
Vaikisku kostiumu gal kam reik 4u.gif
http://masinis.lt/vi...ventems-2/3050/
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 12 06, 10:44)
Kažkas rašė, kad jis ten veikia demo režimu (kad parduotuvėje baterijas saugotų, kaip ir dauguma žaislų) ir reikia perjungi į normalų, bet kaip realiai nežinau, dar nepakavom  g.gif
Aš irgi vis žiūriu, nesuprantu kokio jie šiltumo  g.gif

manau jokio siltumo, tik kazkaip ant kulno biski kailiuko yra, tai bus pavasariniai.
Atsakyti
tie batai, kaip suprantu tinkami pavasariui ir rudeniui, kailiukas tik uzkulnei paminkstint, o kitur jo nera 4u.gif
Atsakyti