Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 157 tema

QUOTE(Jolė*** @ 2012 12 06, 01:16)
Nu labas, merginos, negaliu ramiai atostogaut

o kur atostogos? smile.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2012 12 06, 01:18)
Jei neklystu, tai tokių katiniukų mačiau Saldžiuosiuose Majuose arba Vynotekoje Kauno Akropolyje...

Ačiukas, reiks nulėkt pažiūrėt jei mirksiukas.gif

QUOTE(Tasty @ 2012 12 06, 01:21)
Geras daiktas, bet čia labai brangus. Iš žinomesnių, yra Tupperware, o šiaip yra kiekvienoje IKI (gal ir kituose pc)- ten po 6 vnt  4u.gif  IKI kaina labai nedidelė kiek pamenu  biggrin.gif

bet ar jie geri, tie pigūs? kaip paskui atlimpa tie ledai? g.gif Man nepatinka tas būdas kai kiši po karštu vandeniu schmoll.gif Mane jau nervindavo kai ledukus reikdavo iš kitos pusės karštu vandeniu apliet, o paskui su kokiu peiliu traukydavau doh.gif Dabar turiu silikoninį ledukam, tai vargas pasibaigė thumbup.gif
Norėtųsi ir tokio normalaus daikto. Čia šitam ZOKU, tai kažkaip suki suki ir tas ledas viduj pat atšoka nuo kraštų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2012 12 06, 00:29)
o kur atostogos? smile.gif  ax.gif  4u.gif

Meilės mieste, bet ne meilės ieškau, o vyno ir sūrio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 06, 00:34)
bet ar jie geri, tie pigūs? kaip paskui atlimpa tie ledai?  g.gif Man nepatinka tas būdas kai kiši po karštu vandeniu  schmoll.gif Mane jau nervindavo kai ledukus reikdavo iš kitos pusės karštu vandeniu apliet, o paskui su kokiu peiliu traukydavau  doh.gif Dabar turiu silikoninį ledukam, tai vargas pasibaigė  thumbup.gif
Norėtųsi ir tokio normalaus daikto. Čia šitam ZOKU, tai kažkaip suki suki ir tas ledas viduj pat atšoka nuo kraštų  unsure.gif

Nežinau, bet man esminis minusas, kad tik 2 vnt, nes labai mažai, realiai net 1 vaiką turint visai šeimai jau nesigauna biggrin.gif
Aš pati svarstau apie ledų aparatą , gal nesezono metu pigiau bus g.gif
Atsakyti
O iš kur jūs žinot kada natureshop išmes naujas nuolaidas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rulezas @ 2012 12 05, 10:00)

QUOTE(B'ena @ 2012 12 05, 10:59)
Aciu uz nuorodas  4u.gif  Tik gal pasufleruotumete kur galima paziureti ar cia atsiskaitoma per PayPal? CiaCia lyg pigiausiai iseina imant 200 vnt  g.gif

Tikrai idomu ar galima atsiskaityti per PayPala. Gal kokiu stebuklingu kodu ar salygu yra pirmam apsipirkimuj is www.aliexpress.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo griegzde: 06 gruodžio 2012 - 01:32
QUOTE(Jolė*** @ 2012 12 06, 01:16)
Nu labas, merginos, negaliu ramiai atostogaut, kai apie advento kalendorius diskutojant. Noriu tokio ir a§, kad vienam langely būtų lūpdažis, kitam koks blakstienų tušas, trečiam ir čipendeilo berniukas būtų neblogai... Bet kur gerą nykštuką rasti?

Aha, o ketvirtam automobilio rakteliai, penktam - kelionė į Australiją... O visuose kituose - po javario nuolaidos kodą... mirksiukas.gif Eik, Jole, toliau atostogaut...

Aš apakus, kokių grožių mamos prigamina. Maniau, kad Arnytė-uogytė iš kokio katalogo nuotrauką įdėjo bigsmile.gif
Atsakyti
Javaris, kaip supratu viskam duoda 20% su koduku smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

mergaitės, kurios pirkot kalbantį katiną, sakykit ar jis po 30s išsijungia? ar mes kažko nemokam, gal kažką padaryt reikia, kad ilgiau veiktu? blush2.gif
Atsakyti
sveikos,
iš kur jūs perkat žuvų taukus? man reikia vaikiškų ir suaugusių. Čia gal iš vokiškos vaistinės? o gal dar yra kokių puslapiukų?
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2012 12 06, 00:40)
O kas jums ten neaisku?  g.gif
Pirkau PA adresu, mokejau PayPal'u. lyg ir viskas ok  g.gif

Gal Paypalu kaip nors kitaip ten viskas vyksta, nzn, niekad neatsiskaitinejau tokiu budu, bet man kai suvedu korteles duomenis ismeta iskart toki uzrasa Transaction declined. You may wish to try another card, or contact the merchant
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 12 06, 07:32)
Labas rytas,

mergaitės, kurios pirkot kalbantį katiną, sakykit ar jis po 30s išsijungia? ar mes kažko nemokam, gal kažką padaryt reikia, kad ilgiau veiktu?  blush2.gif

issijungia jis tikrai, jau rase merginospaie tai, bet maniskei ta netrugde, paspausdavo vel rank ai r kalbedavo.
Atsakyti