Gal kuri nori jungtis prie užsakymo iš mango.com?
Prašau parašykite až
QUOTE(loreta311 @ 2012 12 05, 22:05)
Skaiciau ir netrivojau juoku. Siandienines morkos (as net nesupratau kas ten) maniskius irgi nuvyle, tik istrauke, paziurejo ir man atidave As renku ir dedu i puodeli, galvoju gal ten gale rasiu ir tuos ale kambarius kilimus, o tada bus galima duoti ir vaikams pazaisti
ten jo sonas graziai atsidaro ir rasi kambarius ir lipdukus, nepazeisdama tu plesymo dureliu be tu lipduku tai ir baldai ne baldai mes tai nuo 24 pradejom atidarinet, taip sakant skaiciuojam kiek liko iki Kaledu, tai ir morku dar negavom
Gal kas Kaune SD renkat?
as ir noreciau i kompanija
http://www.natureshop.com/eu/
http://www.natureshop.com/eu/
Visgi gal pasiimsiu vaikui batus, ryt darysiu natureshop Pinigai i prieki, nes neturesiu uzdet
vilnius, galiu persiust. rasykit i murcikas@gmail.com
vilnius, galiu persiust. rasykit i murcikas@gmail.com
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 05, 23:59)
Visgi gal pasiimsiu vaikui batus, ryt darysiu natureshop
kokius imsi?
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 06, 00:08)
galvoju tuos winstonus pajamt
rytoj nauju akciju turetu ismesti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 06, 00:08)
ahaaaa..neuderzalasia
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 12 05, 23:09)
rytoj nauju akciju turetu ismesti
tai dar geriau, palauksiu ir nauju, tik kad senos nesibaigtu
QUOTE(Azalija-777 @ 2012 12 05, 22:40)
Siuvomes
Ziurejau is UK bet man nieko nepatiko
LT pardese brangu po 170-200lt lininis kostiumukas.Aisku jis ten ranku darbo.Bet anyta siuveja tai ji ir pasiuvo
Ziurejau is UK bet man nieko nepatiko
LT pardese brangu po 170-200lt lininis kostiumukas.Aisku jis ten ranku darbo.Bet anyta siuveja tai ji ir pasiuvo
aisku. krikstynos bus sausio men., berniukas 6 men.dydzio tai, manau, kad geriau kazkoki megzta kostiumeli pirkti. a ne?
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 05, 23:08)
a dar liko?
Papildyta:
QUOTE(ra2ga @ 2012 12 05, 23:27)
aisku. krikstynos bus sausio men., berniukas 6 men.dydzio tai, manau, kad geriau kazkoki megzta kostiumeli pirkti. a ne?
Taip, ir gražiai atrodo, ir šilta vaikiukui bus