Hmmm....gal ir įdomus variantas su tikrais žaislais, bet kiek esu dariusi su visokiais saldainiais, tai vaikai pešasi kuriam koks papuošimas bus, nes jie noriai juos valgo
Pas mus LT tokio gerio tikriausiai nėra
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 05, 20:38)
Hmmm....gal ir įdomus variantas su tikrais žaislais, bet kiek esu dariusi su visokiais saldainiais, tai vaikai pešasi kuriam koks papuošimas bus, nes jie noriai juos valgo
maximoje besmegeniu ir kaledu seneliu, kempiniuku esu macius, gal yra ir tu katyciu
tai aisku jie pesas, bet.. tarp katyciu gelyciu visad galima ir valgomu idet, be to kam reikalinga ta chemija ir manau del zaisliuku nemaziau pesis
Sveikos, ar dar perkate kasnors iš http://www.natureshop.com/eu/ ? norėčiau jungtis
QUOTE(vikosiuks @ 2012 12 05, 20:51)
mergaites, gal kas tokius grazuoliukus pirkot, ar bendram siuntinuke matet - sie batukai su pasiltinimu, nesuprantu kur aprasymo ieskot, jie odiniai ar ne
isore - oda, viduje raso, kad medziaga. matosi, kad aulas odinis, tai nebent zemiau yra medziagos arba vidpadis medziaginis nemanau, kad tai zieminiai batai, nes ispanu firma
trumpu vidu galite paziureti: http://www.amazon.co...0/dp/B0093TDF5G
angliskai dar:
Upper/Ankle: Leather Lining: Leather/textile Insole: Leather Detachable sole: No Outer sole: Rubber Construction: Sewed
Laba vakara,
merginos gal man kas netinges paaiskint kaip uzpildyt Accounta clinique.co.uk kad leistu atsiskaityt LT kortele..atmeta ir viskas
Turiu mergina, kuri sutinka priimt mano siuntinuka UK, suvedziau jos duomenys, noriu sumoket - neduoda..ka daryt, kame ten gudrybe?
Nes tokiu pat budu siunciausi is yves.rocher ,jokiu problemu su atsiskaitymu nebuvo
Merginos labai labai reik pagalbos, ka kazin neteisingai darau??
merginos gal man kas netinges paaiskint kaip uzpildyt Accounta clinique.co.uk kad leistu atsiskaityt LT kortele..atmeta ir viskas
Turiu mergina, kuri sutinka priimt mano siuntinuka UK, suvedziau jos duomenys, noriu sumoket - neduoda..ka daryt, kame ten gudrybe?
Nes tokiu pat budu siunciausi is yves.rocher ,jokiu problemu su atsiskaitymu nebuvo
Merginos labai labai reik pagalbos, ka kazin neteisingai darau??
pataisyta. sumaišiau kiekius
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2012 12 05, 19:41)
Siemet pasiuvau kojines
auksaranke
QUOTE(herrute @ 2012 12 05, 13:14)
Užsakiau pharmashopdiscount visoms, kurios iki dabar atsiuntė užsakymus. Kai išsiųs prekes, atsiųsiu paskaičiavimus.
QUOTE(Viotinola @ 2012 12 05, 17:48)
Ačiū, Murčik, už idėją su akmenukais išdykusiems vaikams. Tai maniškis gavęs trejetą akmenukų iš nykštukų buvo pilnas laimės. Džiaugėsi ir laukia dar trijų
Kazkur skaiciau, kas mamyte, negeriems vaikams per Kaledas po plyta ipakavo... papasakojau vaikams, kaip pavyzdi, ka atnesa kaledu senelis negeriems vaikams, tai dabar kasdien dukra zyzia, kad nori, jog kaledu senis ir jai plyta atnestu
Papildyta:
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 05, 17:05)
dieve kokia nesamone tie kalendoriai advento, kiek asaru, kosmaras kur peliuku zhu zhu, atidarai, o ten trys plastmasines puses nago dydzio morkos, ziuri tas vaikas ir verkia, ka su jom daryt nes gi uzvakar buvo ceilas peliukas, o dabar. dar tos morkos turi isstatyti i toki padekliuka, kuris aisku kitame langelyje, zodziu nusivilimas
As siemet pirma karta itaisiau vaikams po playmobil advento kalendoriu, salia savo pagaminto Tai kol kas labai pasiteisino- laukia, kada miegot gales eit, praso anksciau ryte pakelti, kad tik galetu issilupt, kas priklauso Net ir smulkmenytes dziugina, nes gi vis arteja i tiksla- gauti visa rinkini
Sakykit merginos, gal kas isuntėsi, iš kur geriausia siųstis Columbios kombius? Kur pigiau būna?
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 05, 21:38)
Esu macius ivairiausiu Saldziuosiuose Majuose, tik nepamenu ar tokiu buvo
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 05, 18:05)
dieve kokia nesamone tie kalendoriai advento, kiek asaru, kosmaras kur peliuku zhu zhu, atidarai, o ten trys plastmasines puses nago dydzio morkos, ziuri tas vaikas ir verkia, ka su jom daryt nes gi uzvakar buvo ceilas peliukas, o dabar. dar tos morkos turi isstatyti i toki padekliuka, kuris aisku kitame langelyje, zodziu nusivilimas
cia turbut nuo vaiku priklauso. Siemet maniske turi 2 kalendorius: sokoladini ir LEGO, tai abu atidaro tvarkingai po viena langeli ir laukia kitos dienos Kai buvo 3 m turejo polly pocket kalendoriu, ten irgi kasdien buvo nauji rubeliai, bet irgi viska tvarkingai atidarinejo, nei asaru buvo, nei lupo iskart viska. Aisku nzn kas butu jei gautu 3 mazas morkas