Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 157 tema

QUOTE(Sense @ 2012 12 05, 17:06)
Gaila, bet kitiem metam jau žinosit. Geriau parankdarbiauti ir po saldainiuką įdėt į kišenėles  biggrin.gif

turiu eglute adventine su kisenemis, reiks traukt ir det saldainius, o ta rinkini duot visa ispakuot ir bus ramu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 05, 17:05)
dieve kokia nesamone tie kalendoriai advento, kiek asaru, kosmaras  doh.gif  kur peliuku zhu zhu, atidarai, o ten trys plastmasines puses nago dydzio morkos, ziuri tas vaikas ir verkia, ka su jom daryt  doh.gif  nes gi uzvakar buvo ceilas peliukas, o dabar. dar tos morkos turi isstatyti i toki padekliuka, kuris aisku kitame langelyje, zodziu nusivilimas  lotuliukas.gif

o as siandien tik atsiemiau tuos zhu zhu kalendorius. Tai gales uz kelias dienas atidaryt is karto biggrin.gif lotuliukas.gif bet kas veliau bus g.gif

Pernai Haribo turėjom labai smagų kalendorių su guminukų maišiukais ir keliais žaisliukais, šiemet neradau normaliom kainom schmoll.gif
Atsakyti
Kokio amžiaus vaikams tuos kalendorius perkat? Nes maniškei 3 metų, tai sakiau dar ir kitais metais nepirksiu nieko panašaus, nes šiemet su šokoladukais nupirkau, per pirmas dvi dienas neliko nei vieno blink.gif Nu nemoka ji dar išlaukti, o nupirkti ir drausti, galų gale slėpti ir kažkaip nesinori. Nors kantriai aiškinau, kad po vieną langelį per dieną, iki tol, kol sulauksim Kalėdų doh.gif
Papildyta:
Patarkit ką daryt.
Negaunu vienos prekės iš Buyincoins g.gif
Užsakymas 10.24, parašiau jiems laišką, kaip visada prašo palaukt, bet skaičiuoju dienas, kad jau nebėra kur laukt, tuoj 45 dienos sukapsės doh.gif
Tikriausiai verta jau kelt bylą paypale, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astukasas: 05 gruodžio 2012 - 17:41
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 05, 17:26)
Kokio amžiaus vaikams tuos kalendorius perkat? Nes maniškei 3 metų, tai sakiau dar ir kitais metais nepirksiu nieko panašaus, nes šiemet su šokoladukais nupirkau, per pirmas dvi dienas neliko nei vieno  blink.gif Nu nemoka ji dar išlaukti, o nupirkti ir drausti, galų gale slėpti ir kažkaip nesinori. Nors kantriai aiškinau, kad po vieną langelį per dieną, iki tol, kol sulauksim Kalėdų  doh.gif
Papildyta:

Mano panele 3m., tai as pasiuvau kalendoriu su 24 kisenelem, ir jai papasakojau, kad jai kas ryta Kaledu senelio draugas Nykstukas atnes dovanele(jei bus gera), o jei negera-tai akmenuka arba visai nieko. Tai as kiekviena diena i kisenele idedu kokia smulkmenele: saldaini, sausaini, piestuka, plaukams gumyte ir pan. Tai panele labai patenkinta, tik man svarbiausia kas ryta nepamirsti ideti po dovanele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2012 12 05, 18:41)
Mano panele 3m., tai as  pasiuvau kalendoriu su 24 kisenelem, ir jai papasakojau, kad jai kas ryta Kaledu senelio draugas Nykstukas atnes dovanele(jei bus gera), o jei negera-tai akmenuka arba visai nieko. Tai as kiekviena diena i kisenele idedu kokia smulkmenele: saldaini, sausaini, piestuka, plaukams gumyte ir pan. Tai panele labai patenkinta, tik man svarbiausia kas ryta nepamirsti ideti po dovanele smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
va čia tai fainiai . Reiks man kitiem metam kažką tokio padaryt, gal galit parodyt kokį pasiuvot bigsmile.gif su darbščiųjų rankų būreliu pas mane sunkiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 05, 17:08)
turiu eglute adventine su kisenemis, reiks traukt ir det saldainius, o ta rinkini duot visa ispakuot ir bus ramu  doh.gif  lotuliukas.gif

Ačiū, Murčik, už idėją su akmenukais išdykusiems vaikams. Tai maniškis gavęs trejetą akmenukų iš nykštukų buvo pilnas laimės. Džiaugėsi ir laukia dar trijų doh.gif doh.gif doh.gif

Kokio amžiaus vaikams tuos kalendorius perkat? Nes maniškei 3 metų, tai sakiau dar ir kitais metais nepirksiu nieko panašaus, nes šiemet su šokoladukais nupirkau, per pirmas dvi dienas neliko nei vieno  blink.gif Nu nemoka ji dar išlaukti, o nupirkti ir drausti, galų gale slėpti ir kažkaip nesinori. Nors kantriai aiškinau, kad po vieną langelį per dieną, iki tol, kol sulauksim Kalėdų  doh.gif

Maniškiui 5,5m, bet tų šokoladinių kalendorių neperku. Beviltiška doh.gif Padariau dėžutes ir kasdien atskirai dedu, kitaip ...
Papildyta:
Negaunu vienos prekės iš Buyincoins  g.gif
Užsakymas 10.24, parašiau jiems laišką, kaip visada prašo palaukt, bet skaičiuoju dienas, kad jau nebėra kur laukt, tuoj 45 dienos sukapsės  doh.gif

Parašykit laišką su įspėjimu ir terminu, kad kelsit bylą.Paprastai suveikia mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif Gavau šiandien natureshopo emukus, labai faini, bet gal truputeli padidinti, emiau 38 kojai, nes toki ir nesioju g.gif , bet su plonyte kojine klapsi man jie, o norejau , kad būtų tokie kaip tik ar net truputi mažoki- juk vistiek prasitampys. Atejo per savaitele kažkur, šiaip labai faini, thumbup.gif rašo, kad nepraleidžiantys vandens, na tai teks išmeginti per pliurzas. Kailiukas tankus, bet galetų būti ir tankesnis ax.gif . Lauksime kitų merginu atsiliepimų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 05, 16:08)
Ir man įdomu, kuo jos ypatingos g.gif

Isvalo demes, kurios sunkiai nusivalo. Pvz. isima tusinuka, flomasterius, nuvalo riebalus nuo gartraukio. Nuvaliau pageltusias palanges (nuo vazonu demes).
Atsakyti
Papildyta:
Patarkit ką daryt.
Negaunu vienos prekės iš Buyincoins  g.gif
Užsakymas 10.24, parašiau jiems laišką, kaip visada prašo palaukt, bet skaičiuoju dienas, kad jau nebėra kur laukt, tuoj 45 dienos sukapsės  doh.gif

aš kelčiau bylą 44 dieną, pernai taip ir buvo, kai pastrigo rugsėjo mėn siuntinys doh.gif

Mano vyresnis (4,5), bet su kalendorium būtų tas pats doh.gif Darau paprastai- pernai padariau vamzdelius ir prilipinau ant sienos, šįmet ištempiau virvę ir prisegiau šventinius vokus- ir taip bando pašokti ir nuimti- o gal JAU yra kas nors doh.gif lotuliukas.gif Dedu nykštukų laiškus su užduotėlėmis , bet tik iš vakaro, kitaip schmoll.gif Jei kokią smulkmę, tai palieku kur nors kitur, jei saldainį, tai ir į voką įtalpinsiu. O nykštukų laiškai irgi koreguojasi pagal elgesį, pvz ryt nykštukas neateis visai cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 05, 17:43)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif
va čia tai fainiai . Reiks man kitiem metam kažką tokio padaryt, gal galit parodyt kokį pasiuvot  bigsmile.gif su darbščiųjų rankų būreliu pas mane sunkiai  biggrin.gif

Pasistengsiu truputi veliau imesti foto, o su siuvimu pas mane taip pat prastai, bet ko nepadarysi del vaiku smile.gif O dar turejau 2 pasiuti:viena savo dukrytei, o kita kriksto dukrytei, ir kadangi siuvimo masinos neturiu, tai viska teko siuti rankytemis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2012 12 5, 16:47)
o man neleidžia nei vienu kodu pasinaudoti , rašo kad blogai įvestas kodas  biggrin.gif
Papildyta:

oooo gėris šitie purškalai  drinks_cheers.gif

NAT-1187388 galit manaji meginti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Persikute*: 05 gruodžio 2012 - 18:02
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 12 05, 18:56)
smile.gif Gavau šiandien natureshopo emukus, labai faini, bet gal truputeli padidinti, emiau 38 kojai...

O kuriuos būtent ėmei?
Atsakyti