Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 157 tema

QUOTE(rulezas @ 2012 12 04, 12:57)
hmmm, o tai ziemai juos perkat? tik kulnas pasildytas  g.gif

Renku mytoys.de, kad pasidalinti 4 eur siuntima, tik vilnius. Kelias mamytes priimsiu,rasyti tik i moncce@gmail.com

Dar renku batu tepala, iki 60vnt, irgi tik vilnius,nebent imsite kokius 20 -tada galiu persiusti;)
http://www.ebay.de/i...=item1c2442db7d
rasyti tik i moncce@gmail.com

jei vilnius nedatrauks iki 60vnt, o kazkam is kito miesto reiktu bent kokiu 3-4, galesiu persiusti keliems zmonems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2012 12 04, 22:16)
Gal is vilnieciu kas emukus renkat prisijungciau su 2 porom  ax.gif,

kad ir is kito miesto gal kas priglaus uz siuntima apsimokeciau aisku pati iki Vilniaus  4u.gif

galvoju uzsakineti neuzilgo 4u.gif mirksiukas.gif fabijoniskes
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 04, 21:51)
jei vilnius nedatrauks iki 60vnt, o kazkam is kito miesto reiktu bent kokiu 3-4, galesiu persiusti keliems zmonems  4u.gif

man labai reiketų 5 vnt, bet a sne iš VLn. blush2.gif
Atsakyti
Bandau gudrauti.. rolleyes.gif Noriu, kad taikytų nuolaidą, kaip pirmam pirkėjui, tai reikia užsiregistruoti nauju vardu ir pavarde ir nauju el.paštu?Taip ir padariau, bet kai suvedinėju Paypalą, tai jis kitu el.paštu užregistruotas. Ir man error meta. Ką reikia daryti?

Sorry, there was a problem processing your payment. Please try again.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 04 gruodžio 2012 - 22:06
QUOTE(dorada @ 2012 12 04, 17:46)

Lindexe apsiforminta pioneer.gif  sokiai.gif  aciuks.gif

ką jamei?
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 12 04, 22:47)
biggrin.gif Viskas su jais gerai, ateina siuntinukas tiesiai i namus 7-10 dienu laikotarpyje, tik kartais sumaiso dydzius, spalvas, arba daugiau ko nors ideda (arba nedadeda- man su jais viskas tvarkoje buvo). smile.gif

Dėkui, nuraminote 4u.gif Bet jei ne tuos dydžius atsiųs, tai kaip užsakovams paaiškinti... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 12 04, 22:01)
Bandau gudrauti.. rolleyes.gif  Noriu, kad taikytų nuolaidą, kaip pirmam pirkėjui, tai reikia užsiregistruoti nauju vardu ir pavarde ir nauju el.paštu?Taip ir padariau, bet kai suvedinėju Paypalą, tai jis kitu el.paštu užregistruotas. Ir man error meta. Ką reikia daryti?

Sorry, there was a problem processing your payment. Please try again.

mokekit kortele tada.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 04, 23:07)
mokekit kortele tada.

Bet tai jums praeina toks bajeris - gudravimas su Paypal? Bijau kortele, nes, kaip suprantu, paskui galiu ir prekių negauti...Nesaugu su kortele, ar ne? Jei kas , tai niekur nieko neįrodysi.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 04 gruodžio 2012 - 22:12
QUOTE(deltadu @ 2012 12 04, 23:10)
Bet tai jums praeina toks bajeris - gudravimas su Paypal? Bijau kortele, nes, kaip suprantu, paskui galiu ir prekių negauti...Nesaugu su kortele, ar ne? Jei kas , tai niekur nieko neįrodysi.. verysad.gif

bet tai cia nera gudravimas su Paypalu, nebutina juo visada naudotis, atsiskaitai tiesiog kortele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2012 12 04, 23:13)
bet tai cia nera gudravimas su Paypalu, nebutina juo visada naudotis, atsiskaitai tiesiog kortele  4u.gif

Na, ne gudravimas su Paypal, o su SD. Noriu nuolaidą 10 eur gauti, nors jau esu pirkusi.O su kortele patikima?
Kažkaip per klaidą su kortele apmokėjau mytoys, tai dabar nervinuoie, nes jau 5 dienos jokios žinios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 04 gruodžio 2012 - 22:19
QUOTE(Mere @ 2012 12 04, 22:51)
galvoju uzsakineti neuzilgo  4u.gif  mirksiukas.gif fabijoniskes

As taip pat prisijungciau prie uzsakymo 4u.gif
Atsakyti
As kortele pirkau...Kodel nepatikima?Kas per naujienos?
Idomu visos perka,koki koda naudojat biggrin.gif Nieko negaunu lotuliukas.gif
Atsakyti