o sitie su kailiu?
QUOTE(Darmin @ 2012 12 04, 16:01)
Kaune niekas neuzsakinesit is natureshop?
arba galeciau ir as,kad shipuka pasidalinti
arba galeciau ir as,kad shipuka pasidalinti
nuo 50 Eur free shippas
QUOTE(Mere @ 2012 12 04, 16:15)
o kiek siuntimas is www.natureshop.com/eu ?
iki 50 eur 3.95
o kai suvedu ta koduka, kada minusuoja tuos 10 proc, nes as iki pirkimo priejau, bet nemaciau, kad isminusuotu
Ooo, geras, aš net nežinojau, kad ir koduko savininkui nuolaidos kažkokios
Ten procentais kažkokia nuolaida ar suma savininkui?
Tai naudokim vienos mergaitės koduką, ji nuolaidų prikaups ir tada per ją visos pirksim
Ten procentais kažkokia nuolaida ar suma savininkui?
Tai naudokim vienos mergaitės koduką, ji nuolaidų prikaups ir tada per ją visos pirksim
QUOTE(armeda @ 2012 12 03, 21:54)
As pati praeita karta renkant uzsisakiau pirma karta. Na man labai patiko Svarbiausiai, kad jo kvapas visai nepanasus i batu tepalo. Man jis net kvepia O sumasciau vel rinkti uzsakyma, nes savo jau kaip ir isdalinau, nei paciai neliko, nei dovanoms
Merginos, jau turim surinke 28 balzamiukus Renku toliau. Kaip ir sakiau uzsakinesiu apie 21 val. Tikiuosi atsiras daugiau norinciu merginu. Bet kad ir kaip bebutu uzsakysiu 40 vnt. ir tikrai bus po 9 Lt.
Norincioms persiusiu registruotu siuntinuku
Kažkoks totalus bankrotas, bet gal kas nors Pharmashopdiscount Kaune renkat?
Pati nenoriu rinkt, nes vyras tikrai su visais mano ir ne mano siuntiniais iš namų išvarys
Pati nenoriu rinkt, nes vyras tikrai su visais mano ir ne mano siuntiniais iš namų išvarys
QUOTE(racke @ 2012 12 04, 16:20)
As pati praeita karta renkant uzsisakiau pirma karta. Na man labai patiko Svarbiausiai, kad jo kvapas visai nepanasus i batu tepalo. Man jis net kvepia O sumasciau vel rinkti uzsakyma, nes savo jau kaip ir isdalinau, nei paciai neliko, nei dovanoms
Merginos, jau turim surinke 28 balzamiukus Renku toliau. Kaip ir sakiau uzsakinesiu apie 21 val. Tikiuosi atsiras daugiau norinciu merginu. Bet kad ir kaip bebutu uzsakysiu 40 vnt. ir tikrai bus po 9 Lt.
Cia batams balzama gal uzsakinejat? ta zalia bio?
Laba diena!
Esu zalia zalia, nesu niekad pirkusi nieko is interneto
Dabar uzmaciau nerealiai grazias striukytes old navy.com, gal jus galetumet paasikinti ar as is ten galiu uzsakyti pati ir gauti prekes i lt?
Dekui!
Dabar uzmaciau nerealiai grazias striukytes old navy.com, gal jus galetumet paasikinti ar as is ten galiu uzsakyti pati ir gauti prekes i lt?
Dekui!
http://www.naturesho...ia/Walkerville-
o sitie po kambari skirti vaikscioti ar ziema vezimuke sedet? as ieskau siltu tapkyciu po kambari, bet jie ne prie tampkiu, o prie batu...
o sitie po kambari skirti vaikscioti ar ziema vezimuke sedet? as ieskau siltu tapkyciu po kambari, bet jie ne prie tampkiu, o prie batu...
QUOTE(tofee @ 2012 12 04, 15:25)
Laba diena!
Dekui!
Dekui!
Kokias suknytes
http://www.naturesho...a/Heighton-High
gal kas pirkote? su kailiuku ar be? ir kokia blauzdos apimtis?
gal kas pirkote? su kailiuku ar be? ir kokia blauzdos apimtis?