Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 157 tema

QUOTE(Babaa @ 2012 12 04, 14:30)
www.lindex.lt nemokamas siuntimas iki gruodžio 9 d. ir per facebooka nusiuntus draugui sveikinimo atviruko iš lindeksinio fc puslapio,  duoda 25 proc. nuolaidą vienai prekei. O jei dar ta prekė su tos dienos online akcija - tai iš vis gera kaina gaunasi:))
Ačiū pasidalinusiai kolegei:)

'
Gal galima nuoroda gauti, kur to lindexinio atviruko ieksot. nes lietuviskame facebook puslapyje jo nerandu blush2.gif
Atsakyti
as irgi noriu is natureshop prisijungt, vilnius, turiu 35 eur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucccike @ 2012 12 04, 14:08)
'
Gal galima nuoroda gauti, kur to lindexinio atviruko ieksot. nes lietuviskame facebook puslapyje jo nerandu blush2.gif

va toki radau
http://www.lindex.co...christmas-card/ blush2.gif
Atsakyti
Lindex atvirukas mirksiukas.gif

http://www.lindex.co...christmas-card/
Atsakyti
drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaa: 04 gruodžio 2012 - 14:15
Mergaitės, kolkas STOP, jau lyg turiu kompaniją emukams.
Tik dabar galiojančio koduko reik, Dorados jau panaudojot? g.gif Jei taip, tai dalinkitės savuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 04, 15:15)
Tik dabar galiojančio koduko reik, Dorados jau panaudojot?  g.gif Jei taip, tai dalinkitės savuoju  biggrin.gif

galite ir mano panaudot biggrin.gif NAT-1143913
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2012 12 04, 15:13)

aciu 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, EMUKAI UŽSAKYTI, bebesiųskit ir sorry, kam neatrašysiu 4u.gif
Mano kodukas:
NAT-1191886
Atsakyti
Emukai uzsakyti, prasom mano kodukas: NAT-1191938
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 04, 15:15)
Tik dabar galiojančio koduko reik, Dorados jau panaudojot?  g.gif Jei taip, tai dalinkitės savuoju  biggrin.gif

Mano gali naudoti kas dar nepirko iki 20 dienos NAT-1191822 jis skirtas ne vienam naujam pirkejui:) o visiems, kas perka pirma karta:)
Galioja dar ir Oliukes, ir Azalijos, ir kitu merginu, cia pagal akis tsakant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dorada @ 2012 12 04, 15:29)
Mano gali naudoti kas dar nepirko iki 20 dienos NAT-1191822 jis skirtas ne vienam naujam pirkejui:) o visiems, kas perka pirma karta:)
Galioja dar ir Oliukes, ir Azalijos, ir kitu merginu, cia pagal akis tsakant lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti