Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 157 tema

QUOTE(racke @ 2012 12 03, 19:07)
Sveikos, merginos  4u.gif  Nors jau gan nemazai papirkom, bet atsirado dar pabudusiu ir labai labai norinciu Bio Lederb balzamo. Jau turim surinke 14 vnt. Labai noretusi surinkti 40. Zadu uzsakyti is cia http://www.ebay.de/i...=item1c2442e93f
Vienetukas bus 9 Lt. Jei reikes persiusiu (sumokejus uz siuntima  mirksiukas.gif )
Pati esu Garliavoje. Galiu perduoti Aleksote prie Maxima bazes arba Vilijampoleje netoli Vet. Akademijos  smile.gif
Norincios rasykit: nikas, vardas pavarde, vienetuku kiekis ir ar reikes persiusti.
Rasykit el pastu gyvenimeli@gmail.com
Uzsakinesiu rytoj apie 21 val. Veliau visoms parasysiu laiskucius  mirksiukas.gif

Labai geras jis?
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2012 12 03, 22:53)
Kiek as suprantu, tai jie kalba apie billing adresa, jei jus ji pakeisit, t.y. irasysit toki pati kaip shipping (t.y. UK adresa), tada jie gales priimti mokejima kortele ir praso kuo skubiau informuoti jei norite pakeisti billing adresa i UK. O jei norite palikti billing adresa LT, tuomet reikalauja pavedimo per banka 4u.gif

bet man su uk billing adresu ir lietuviska kortele net neleido apmoketi 4u.gif Aisku galima bandyti -bet kiek zmogui pinigu issaldys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2012 12 03, 21:53)

Na va aš irgi taip supratau. Bet pas juos perkant parašyta, kad biling adresas turi sutapti su kortos adresu, kitaip nepriima užsakymo.

Papildyta:
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2012 12 03, 21:59)
bet man su uk billing adresu ir  lietuviska kortele net neleido apmoketi  4u.gif Aisku galima bandyti -bet kiek zmogui pinigu issaldys  ax.gif

Antro bandymo tikrai nedarysiu. Šis užsakymas gavos ~700lt

Parašiau jiems laišką, pažiūrėsim ką atsakys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 03 gruodžio 2012 - 22:11
QUOTE(motinele6 @ 2012 12 03, 20:04)
sveikos, merginos, noriu paklausti, kaip man patikrinti tinydeal.com siuntini, kur jis randasi? turiu kazkoki koduka. uzsakiau eglutei lemputes, ir bijau. kad negausim...  verysad.gif

kada užsakinėjot? aš pirkau spalio 17d ir tik šiandien gavau ax.gif labai ilgai keliavo.
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 03, 15:27)
aš irgi šito klausimo jau klausiau 3 psl.
Man atrodo toks siaurintas aulas gal, ar ne?  g.gif Kaina tai labai man patinka, nes dar turiu -10 svaru koduką nuo 40 svaru sumos, tai gaunasi dar apie 25 proc. nuolaida nuo šios 9,5 svaro  thumbup.gif
Bet kažkaip prisibijau pirkt, nes turėjom mes kitokio modelio crocs botus, kai jau dydis buvo ant ribos, tai labai jau sunkiai nusimaudavo  doh.gif
Ir aišku, kojytė papraikaituodavo juose  g.gif bet kažkaip aš nesitikiu, kad botuose koja neprakaituotų

o iš kur jūs 10 svarų koduką gavot?
Atsakyti
Noriu uzsisakyti siuos dzinsiuku, tik niekaip nerandu kaipmparinkti dydi. Atsiprasau uz nevietoje parasyta kreipimasi, bet kitur tokios temos nerradau, o rubeliai toookie fainus
http://www.aliexpres.../680687706.html
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 12 03, 19:07)
Sveikos, merginos  4u.gif  Nors jau gan nemazai papirkom, bet atsirado dar pabudusiu ir labai labai norinciu Bio Lederb balzamo. Jau turim surinke 14 vnt. Labai noretusi surinkti 40. Zadu uzsakyti is cia http://www.ebay.de/i...=item1c2442e93f
Vienetukas bus 9 Lt. Jei reikes persiusiu (sumokejus uz siuntima  mirksiukas.gif )
Pati esu Garliavoje. Galiu perduoti Aleksote prie Maxima bazes arba Vilijampoleje netoli Vet. Akademijos  smile.gif
Norincios rasykit: nikas, vardas pavarde, vienetuku kiekis ir ar reikes persiusti.
Uzsakinesiu rytoj apie 21 val. Veliau visoms parasysiu laiskucius  mirksiukas.gif

Gal Vilniuje kas renka uzsakyma g.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 12 03, 20:07)

gal kas is Vilniaus uzsakinetu, prisijungciau ir as smile.gif
Atsakyti
Gal turite kuri feelunique nuolaidos koduka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 12 03, 21:35)
Jei as gavau i el pasta patvirtinima apie uzsakyma ir ju psl matau savo uzsakyma, jie jau jo nebeatsauks?
Skaitosi kad jau praejo?

praejo, nes mums neleido apmoketi. gal ka patvarke biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 12 04, 01:05)
Gal turite kuri feelunique nuolaidos koduka? 4u.gif

dar galioja smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murashke: 04 gruodžio 2012 - 00:07
thumbup.gif Uojai kaip dekoju, labai labai pagelbejote- perku kaledinukes dovanas, na vis šiek tiek susitaupys. AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pahrmashopdiscount renka? Yra neblogu akciju pvz. Biodermos vandenukui?
Atsakyti