Gal dar kas renkate crocsiukus is amazon Kaune?
QUOTE(*slibiniene* @ 2012 12 03, 19:35)
uzsakinesiu crocs is amazon.co.uk tiesiai i LT gal kas nori jungtis?
Bet prisides dar ir pvm? Nes kaip ten yra UK vaikiskiems netaikomas ten, o siunciantis priskaiciuoja (pvz., Javari).
O amazon.co uk renkantis crocs rinktis pagal UK dydi batuku, ten nebus suplakta su crocs dydziais, galvoju apie vienus dukrytei ir bijau nepataikyt.
Is pradziu nesupratau, kas pasidare su SM, o pasirodo visoms taip.
QUOTE(ra2ga @ 2012 12 03, 19:40)
kas cia vyksta. pamaniau, kad su akim negerai ar ne ten pakliuvau
as manau kad kalediniam fonui ruosiais - tai ir pakeitimai netyciniai - susitvarkys ir grys i lietuviska
QUOTE(dajolu @ 2012 12 03, 20:42)
Bet prisides dar ir pvm? Nes kaip ten yra UK vaikiskiems netaikomas ten, o siunciantis priskaiciuoja (pvz., Javari).
a vot kame reikalas aš ir galvoju, kodėl man pasirinkus savo adresą suma kažkaip netikėtai pasikeičia
laura777 prasitrinkit az arba emeila duokit
Renku Kaune Everything5pounds.
Prekes kainos nera, nes siuntima dalinu is prekiu skaiciaus, tad kuo daugiau, tuo pigiau
Prekes kainos nera, nes siuntima dalinu is prekiu skaiciaus, tad kuo daugiau, tuo pigiau
QUOTE(Asstule @ 2012 12 03, 19:42)
Gal dar kas renkate crocsiukus is amazon Kaune?
Galiu parinkt
Jei kas paprotins, kokie tai dydziai :
4-5 child UK
4-5 UK toddler
http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE
Tik per UK siusciau
sveikos, merginos, noriu paklausti, kaip man patikrinti tinydeal.com siuntini, kur jis randasi? turiu kazkoki koduka. uzsakiau eglutei lemputes, ir bijau. kad negausim...
QUOTE(motinele6 @ 2012 12 03, 21:04)
sveikos, merginos, noriu paklausti, kaip man patikrinti tinydeal.com siuntini, kur jis randasi? turiu kazkoki koduka. uzsakiau eglutei lemputes, ir bijau. kad negausim...
o jus paziurekite tinydeal puslapyje ar siuntinukas isiustas. Kur darytas uzsakymas turetu buti parasytas shipped. Jeigu taip, tai laukite. Mes tik snd gavome, o uzsakyma dariau lapkricio 13 d. Tai beveik 4 savaites
QUOTE(deltadu @ 2012 12 03, 19:24)
Ne į temą. Ar čia man vienai Sumermamos savo forumą angliškai ''apipavidalino"? Ar pas jus niekas nepasikeitė?
Ir pas mane
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 03, 19:39)
aš jau buvau linkųsi savo vaiką apkaltint,kad kažką numaigė
aš irgi jau ant namiškių norėjau bartis
Nesąmonė kažkokia
QUOTE(bagyraas @ 2012 12 03, 21:26)
o jus paziurekite tinydeal puslapyje ar siuntinukas isiustas. Kur darytas uzsakymas turetu buti parasytas shipped. Jeigu taip, tai laukite. Mes tik snd gavome, o uzsakyma dariau lapkricio 13 d. Tai beveik 4 savaites
Hm, niu jei lapkričio 13d darytas užsakymas, tai beveik 3 savaitės, be vienos dienelės
QUOTE(lina0612 @ 2012 12 03, 11:34)
Jei kas norit, junkites
http://www.disneysto.../...3&N=1306502
Tik as siusciau per UK, taip pigiau iseitu
Reikia surinkti 50 sv (jau su nuolaida)
Tada siuntimas UK nemokamas
Kai kam nepraejo korteles, taigi butu pabandymas, priims manaja ar ne
Jei yra norinciu, i el pasta lina0612@gmail.com
http://www.disneysto.../...3&N=1306502
Tik as siusciau per UK, taip pigiau iseitu
Reikia surinkti 50 sv (jau su nuolaida)
Tada siuntimas UK nemokamas
Kai kam nepraejo korteles, taigi butu pabandymas, priims manaja ar ne
Jei yra norinciu, i el pasta lina0612@gmail.com
Gal galetu pasidalinti patirtimi bandziusios is Disney uzsakineti?
Jei as gavau i el pasta patvirtinima apie uzsakyma ir ju psl matau savo uzsakyma, jie jau jo nebeatsauks?
Skaitosi kad jau praejo?