Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 15, 15:27)
bigsmile.gif ka papirkai pasakok?

atrodo tiek visko daug, o realiai naudos is to visko nelabai.. biggrin.gif labai norejau akriliniu dazu, gaila nuolaidos nebuvo, ale vistiek papirkau.. blush2.gif dar visokiu pincikliusku: folijos, blizguciai, teptukai, akutes...t.t. ir prisipazinsiu neturejau ne vieno PerfectNails gelinio lako, kazkaip bijau as ju kaip karo, ale uz tokia kaina zinoma susigundziau.. biggrin.gif lotuliukas.gif nedaug tik pora spalvu (nors paletej tikrai yra graziu spalveliu), isbandysiu ant saves (nors ant manes viskas laikosi ax.gif ), bet jei ka, gal dailei sunaudosiu.. blush2.gif biggrin.gif ir prigriebiau banke valiklio, nes gera kaina iseina.. vat atrodo nieko daug, ale kazkaip pinigine suplonejo... biggrin.gif lotuliukas.gif (ale kaip mano diedas juokiasi, sako gal metalais atsiskaitei, uztai ir paplonejo.. thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 01 15, 15:04)
atrodo tiek visko daug, o realiai naudos is to visko nelabai.. biggrin.gif labai norejau akriliniu dazu, gaila nuolaidos nebuvo, ale vistiek papirkau.. blush2.gif dar visokiu pincikliusku: folijos, blizguciai, teptukai, akutes...t.t. ir prisipazinsiu neturejau ne vieno PerfectNails gelinio lako, kazkaip bijau as ju kaip karo, ale uz tokia kaina zinoma susigundziau.. biggrin.gif lotuliukas.gif nedaug tik pora spalvu (nors paletej tikrai yra graziu spalveliu), isbandysiu ant saves (nors ant manes viskas laikosi  ax.gif ), bet jei ka, gal dailei sunaudosiu.. blush2.gif  biggrin.gif ir prigriebiau banke valiklio, nes gera kaina iseina.. vat atrodo nieko daug, ale kazkaip pinigine suplonejo... biggrin.gif  lotuliukas.gif  (ale kaip mano diedas juokiasi, sako gal metalais atsiskaitei, uztai ir paplonejo.. thumbup.gif  )

bigsmile.gif bigsmile.gif geri pirkinukai.Nebebijok drasiai to PN lako, sensacija ivyko ir jie tikrai pasitaise, ir laikosi kartais net geriau uz HG ar IBD thumbup.gif Tik gal tirstoki kazkiek labiau susikaupus as juos lakuoju nei kitu firmu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 15, 16:06)
bigsmile.gif  bigsmile.gif geri pirkinukai.Nebebijok drasiai to PN lako, sensacija ivyko ir jie tikrai pasitaise, ir laikosi kartais net geriau uz HG ar IBD thumbup.gif Tik gal tirstoki kazkiek labiau susikaupus as juos lakuoju nei kitu firmu. smile.gif

ania??? 4u.gif jetus, dabar pradejo grauzti kirminas kodel daugiau spalvyciu nepagriebiau.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif (kol piniginej pinigu yra - nemoku sustoti doh.gif lotuliukas.gif ) na nieko, bus dar tu akciju..gal.. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 01 15, 15:11)
ania??? 4u.gif jetus, dabar pradejo grauzti kirminas kodel daugiau spalvyciu nepagriebiau..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (kol piniginej pinigu yra - nemoku sustoti doh.gif  lotuliukas.gif  ) na nieko, bus dar tu akciju..gal.. bigsmile.gif  biggrin.gif

Tikrai tep biggrin.gif Net dabar man parupo tamstos nuomone apie juos, va pameginsi ,pasakysi kaip tau pirmas ispudis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 15, 16:28)
Tikrai tep biggrin.gif Net dabar man parupo tamstos nuomone apie juos, va pameginsi ,pasakysi kaip tau pirmas ispudis wink.gif

Dar sian vakare ismeginsiu, nes kaip tik maniskiai jau nuauge.. ax.gif biggrin.gif (ale taip gudriai nusilakuoju, kad ataugimas nesimatytu, kad isvaikstau belenkiek laiko, net nebepamenu kada lakavau.. lotuliukas.gif thumbup.gif TINGINE.. lotuliukas.gif )
ir butinai pasidalinsiu savo ispudziais.. rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif

Dar klausimas blush2.gif

Gal kuri badėte šitus lakus? Girdėjau ji gerai laiko g.gif
Ačiū 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sarmine @ 2013 01 15, 18:23)
Ačiū už atsakymus  4u.gif

Dar klausimas  blush2.gif 

Gal kuri badėte šitus lakus? Girdėjau ji gerai laiko  g.gif
Ačiū  4u.gif

user posted image

pirkau is sio pardavejo cheeka firmos laka pabandymui. labai jau tirstas ir kvepia ojojoj kaip, baisu net atsukt:) bandziau ant vieno nago, vos nugremziau po to, netirpo, speju keliaus i siuksledeze:)
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 01 15, 16:04)
ir prisipazinsiu neturejau ne vieno PerfectNails gelinio lako, kazkaip bijau as ju kaip karo, ale uz tokia kaina zinoma susigundziau.. biggrin.gif

Blyn aš ir šiand. ten buvau, varčiau varčiau ir padėjau į šalį, aš ir neivieno neturiu....
QUOTE(Estoniax @ 2013 01 15, 16:11)
ania??? 4u.gif jetus, dabar pradejo grauzti kirminas kodel daugiau spalvyciu nepagriebiau..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (kol piniginej pinigu yra - nemoku sustoti doh.gif  lotuliukas.gif  ) na nieko, bus dar tu akciju..gal.. bigsmile.gif  biggrin.gif

Sakė kažkaip kiekvieno mėn. kažkokią d. būna tos akcijos, sakė sms atsiūs....

QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 15, 16:28)

Nu indomu ir man pasidarė kokia ta nuomonė apie juos bus...
Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 01 15, 17:28)
pirkau is sio pardavejo cheeka firmos laka pabandymui. labai jau tirstas ir kvepia ojojoj kaip, baisu net atsukt:) bandziau ant vieno nago, vos nugremziau po to, netirpo, speju keliaus i siuksledeze:)

oho unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 01 15, 16:28)

drinks_cheers.gif pritariu, nepirkit pigiuku, tikrai plius kinietishku, nuo ju kaikam ir oda nudegina, alergijas sukelia..
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 01 15, 16:29)
Blyn aš ir šiand. ten buvau, varčiau varčiau ir padėjau į šalį, aš ir neivieno neturiu....

Sakė kažkaip kiekvieno mėn. kažkokią d. būna tos akcijos, sakė sms atsiūs....
Nu indomu ir man pasidarė kokia ta nuomonė apie juos bus...

Nu tai ko te vziavai? ka nepapirkai? biggrin.gif:D va i tavo nuomone man butu labai idomi buvusi ax.gif Ka tu spejai pagriebt su akcija? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 15, 17:35)
drinks_cheers.gif  pritariu, nepirkit pigiuku, tikrai plius kinietishku, nuo ju kaikam ir oda nudegina, alergijas sukelia..

Nu šakės blink.gif ačiū, kad parašėte 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmine @ 2013 01 15, 16:37)
Nu šakės  blink.gif  ačiū, kad parašėte  4u.gif  4u.gif

Nesigazdingit taip, juk ne visiem, bet yra buve atveju..Situos lakus nebent ant priauginimo lakuot -padenginet tarkim kaip ir spalvotu geliu,bet ant naturaliu tai tikrai nelakuociau schmoll.gif
Atsakyti