Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(vasaryte @ 2013 01 13, 17:51)
Ir man lieka vatelej lako spalvos truputis. Nes toks vaizdas, kad topas nusivalo.
O del atsilupusiu nagu, tai labai priklauso kaip su jais elgiasi, jei nuo sienu tinka gramdo, tai nelaikys niekas lotuliukas.gif .

man jau zinai baisu darosi, va vienai treciadieni dariau, ir snd skambino kad du nagai nuejo...bet tipo sako gal todel kad pas ja lb sloksniuojasi....bet vis tik manau kad jei gerai paradai O TAIP IR STENGIESI tada turi normaliai laikyti.

gal blogai pasiausiu mazai
gal nereikia naudoti kurio nors ir primeriu (gal uztenka tik rugstinio ar tik nerugstinio, nes as du tepu...)
?
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2013 01 13, 15:30)
B
Kad sunkiai pasisalina lakas yra daug niuansu - gal per ilgai kepat baze lempoje? Taip pat priklauso ir nuo spalvos, ir nuo klientes nagu, lako firmos, siausiat ar ne, tepat bonda ar ne, gal naudojat koki orly primer'i?

Sakykit, kaip lakuojat? blush2.gif

as baze patepusi, po lempa laikau su taimeriu kol issijungia, na parasyta 120min, blush2.gif tada spalva du sluoksnius, tada topas. ph bonda turiu bet nebetepu. zinoma pries baze pasiausiu, na darau viska kas pirmam puslapi. o gal mano baze prasta g.gif
Atsakyti
Merginos, butu saunu, jei klausdamos apie problemas, tuo paciu parasytumete su kokiomis priemonemis dirbat, nes kitaip sunku ka nors pakomentuoti:-)

Del spalvos ant vatytes - gali butu, kad topu kruopsciai nepadengiat krasteliu ir nago galiuko, todel atvira spalva siek tiek tepa:-) jei valytusi topas, nematytumete, nes jis juk skaidrus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2013 01 13, 19:10)
Merginos, butu saunu, jei klausdamos apie problemas, tuo paciu parasytumete su kokiomis priemonemis dirbat, nes kitaip sunku ka nors pakomentuoti:-)

Del spalvos ant vatytes - gali butu, kad topu kruopsciai nepadengiat krasteliu ir nago galiuko, todel atvira spalva siek tiek tepa:-) jei valytusi topas, nematytumete, nes jis juk skaidrus biggrin.gif

Pas mane baze nemeluojant kinieciu pigiukas verysad.gif zinau jog barsit mane del to
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2013 01 13, 21:20)
Pas mane baze nemeluojant kinieciu pigiukas  verysad.gif  zinau jog  barsit mane del to

Barti nera del ko biggrin.gif bet baze ir topas yra tie dalykai, nuo kuriu 90 proc priklauso ir laikymas, ir nuemimas. Spalva gali buti bet kokia, kad ir kinieciu ax.gif

Tad galiu teigti, kad baze sunkiai nusiima butent del jos nekokybiskumo blush2.gif susigadinsit nagus nuolat taip "drozdama" likucius. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2013 01 13, 21:55)
Barti nera del ko biggrin.gif  bet baze ir topas yra tie dalykai, nuo kuriu 90 proc priklauso ir laikymas, ir nuemimas. Spalva gali buti bet kokia, kad ir kinieciu ax.gif

Tad galiu teigti, kad baze sunkiai nusiima butent del jos nekokybiskumo blush2.gif susigadinsit nagus nuolat taip "drozdama" likucius.  doh.gif

tikriausiai senai sukates ,,nagu,, pasaulyje, gal galima butu jums daugiau klausimu uzduoti, arba net telefonu pakalbeti....nes pradinukem dar ne kaip sekasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte2+2 @ 2013 01 13, 22:26)
tikriausiai senai sukates ,,nagu,, pasaulyje, gal galima butu jums daugiau klausimu uzduoti, arba net telefonu pakalbeti....nes pradinukem dar ne kaip sekasi  rolleyes.gif

Patirtis ateina bedirbant ax.gif o neklysta tik tas, kuris nieko nedaro bigsmile.gif brukstelkit rupimus klausimus i AZ, kiek galesiu - patarsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2013 01 13, 20:55)
Barti nera del ko biggrin.gif  bet baze ir topas yra tie dalykai, nuo kuriu 90 proc priklauso ir laikymas, ir nuemimas. Spalva gali buti bet kokia, kad ir kinieciu ax.gif

Tad galiu teigti, kad baze sunkiai nusiima butent del jos nekokybiskumo blush2.gif susigadinsit nagus nuolat taip "drozdama" likucius.  doh.gif

tuomet meginsiu, ieskoti naujos bazes ir topo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2013 01 14, 06:53)
tuomet meginsiu, ieskoti naujos bazes ir topo  blush2.gif

o kazin verta mastyt tarp harmonio ir ibd? turbut ju kaina panasi? g.gif kad harmony isliaupsintas zinau, bet gal yra kitokiu ale nezinomu bet geru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Persikute*: 14 sausio 2013 - 07:40
QUOTE(*Persikute* @ 2013 01 14, 07:40)
o kazin verta mastyt tarp harmonio ir ibd? turbut ju kaina panasi?  g.gif kad harmony isliaupsintas zinau, bet gal yra kitokiu ale nezinomu bet geru

ir is kur perkat kad butu patikimiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gali kur bandėte, kokie atsiliepimai, būsiu dėkinga už ats 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sarmine @ 2013 01 14, 09:34)
Sveikos merginos, gali kur bandėte, kokie atsiliepimai, būsiu dėkinga už ats  4u.gif

[i

Pirmasis juodas buteliukas tai isvis ne prie ilgalaikio lakavimo sistemos schmoll.gif
O antrasis nagu stipriklis, neesu jo bandziusi, bet atsiliepimai ivairus, tik gaila , kad ju dar mazai, nes kaipo siti gydomieji geliai viena is naujienu ax.gif
Atsakyti