Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 12 04, 16:42)
bigsmile.gif labai grazi spalva, murze kaip as vadinu wub.gif

thumbup.gif ir as jas taip pat vadinu biggrin.gif
va dar imetu su ta pacia spalva kelis eksperimentus, bet cia jau ant savo "kanopu".. 4u.gif mirksiukas.gif

http://s006.radikal....d3a612c565f.jpg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2012 12 04, 15:52)
thumbup.gif  ir as jas taip pat vadinu  biggrin.gif
va dar imetu su ta pacia spalva kelis eksperimentus, bet cia jau ant savo "kanopu".. 4u.gif  mirksiukas.gif

[url=http:/url]

blink.gif blink.gif Cia tavo naturalus?Jei rimtai tai zinok rezciau ilgi per pus tai tikrai, nes negrazu schmoll.gif ir forma pasitvarkyciau, nes man jau cia lopetaites blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 12 04, 16:58)
blink.gif  blink.gif  Cia tavo  naturalus?Jei rimtai tai zinok rezciau ilgi per pus tai tikrai, nes negrazu schmoll.gif ir forma pasitvarkyciau, nes man jau cia lopetaites blush2.gif

aga, naturalus.. 4u.gif tik cia jau siek tiek tas lakavimas atauges, mat per velai sugalvojau nufotografuoti.. ax.gif
ooo taip.. biggrin.gif uztai ir sakau, kad jau "kanopos".. biggrin.gif doh.gif
kaip batsiuvys be batu, nu ner kada savo nagu susitvarkyti.. blush2.gif bet pries sventes butinai susitvarkysiu ir pasirodysiu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune* @ 2012 12 03, 17:01)
Va toks teptukas
normalus,patogus smile.gif
Siaip irgi noreciau prisijungti,jei uzsakinesit.Tik reikia su jais aiskiai ir tiksliai viska aptarti,kad nebutu staigmenu.Dar is ju pirkau gel cleaneri,tikrai superinis 1l kaina 22,90zl,geli juodoj bonkutej,na ir kitu priemoniu ir nenusiviliau smile.gif  .Tokia maza,jauki parduotuve  smile.gif

Na ir aš pasijungčiau, o gal planuojat kad važiuoti? O gal yra kur arčiau jų parduotuvių? Eisiu pastudijuot jų psl.
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2012 12 04, 16:52)
thumbup.gif  ir as jas taip pat vadinu  biggrin.gif
va dar imetu su ta pacia spalva kelis eksperimentus, bet cia jau ant savo "kanopu".. 4u.gif  mirksiukas.gif

oho, naturalus... mylekit ir tausokit nagucius, negailekit laiko... man tokio ilgio net priauginti nesilaikydavo biggrin.gif kaip sakant baltas pavydas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2012 12 04, 16:16)
Na ir aš pasijungčiau, o gal planuojat kad važiuoti? O gal yra kur arčiau jų parduotuvių? Eisiu pastudijuot jų psl.

Kol kas ne planuoju,jei ka,cia pranesiu.Net nezinau,ar yra daugiau ju parduotuviu smile.gif
Atsakyti
Estonia, būtu gal ir nieko jūsų daile, bet del nagu ilgio cia jau viskas nebelabai estetiskai atrodo.
Jūsų nagai turėtu būti jūsų vizitine kortele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2012 12 04, 21:34)
oho, naturalus... mylekit ir tausokit nagucius, negailekit laiko... man tokio ilgio net priauginti nesilaikydavo biggrin.gif kaip sakant baltas pavydas smile.gif

Aciu.. 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2012 12 05, 02:15)
Estonia, būtu gal ir nieko jūsų daile, bet del nagu ilgio cia jau viskas nebelabai estetiskai atrodo.
Jūsų nagai turėtu būti jūsų vizitine kortele  ax.gif

Oij zinokit labai megstu ilgus nagucius.. 4u.gif bet sutinku, kad sie jau nekaip atrodo.. biggrin.gif pazadu pasitaisyti.. ax.gif
Cia matot idejau nuotrauka be jokio manikiuro, tiesiog su ta HG spalva eksperimentus dariau.. 4u.gif
Atsakyti
Sakyk, is kurio pardavejo siunciates Gelish foundationa ir lakus, tarkim ebay puslapy? o gal kokia nuoroda galetumet imest patikimo pardavejo?ar kur is kitur perkate?
Tiesa pati bandau ziurinetis, ir nieko nesupranti kokia kamstuko spalva turi buti originalaus HG pagrindo g.gif vienur pilki, kitut balti..kaip nenusipirkt padielkos g.gif patarkit labai prasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffane: 05 gruodžio 2012 - 12:31
Ziurekit, radau klipuka, kuriame rodo kaip lakuoti su zaliuoju VITAGEL bigsmile.gif nelabai man su angklu kalba gerai, bet kaip suprantu, negi du sluoksnius reik deti Vitagelio pries laka? paporinkit kas suprantat ka ten sneka ir daro bigsmile.gif
http://www.youtube.c...h?v=FbyEAq0h2jc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffane: 05 gruodžio 2012 - 14:16
QUOTE(Tiffane @ 2012 12 05, 15:15)
Ziurekit, radau klipuka, kuriame rodo kaip lakuoti su zaliuoju VITAGEL bigsmile.gif  nelabai man su angklu kalba gerai, bet kaip suprantu, negi du sluoksnius reik deti Vitagelio pries laka? paporinkit kas suprantat ka ten sneka ir daro bigsmile.gif

Na as kaip supratau tai taip, reikia dvieju sluoksniu vitagel
Atsakyti
QUOTE(Tiffane @ 2012 12 05, 15:15)
Ziurekit, radau klipuka, kuriame rodo kaip lakuoti su zaliuoju VITAGEL bigsmile.gif  nelabai man su angklu kalba gerai, bet kaip suprantu, negi du sluoksnius reik deti Vitagelio pries laka? paporinkit kas suprantat ka ten sneka ir daro bigsmile.gif

Aš turiu geltonąjį, tai du sluoksnius dedu - ir dėl tvirtumo, ir dėl to, kad džiūdamas lempoje (būtent), stipriai nuo galų traukiasi doh.gif Tai tik antru sluoksniu normaliai galiukas apsigaubia ax.gif
Atsakyti