Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 12, 18:28)
Jokiu minusu firmoje Harmony neturiu, apart balta spalva prancuzui ir kelias matines is nauju kolekciju kurias peikia uz traukimasi ir gerbiniavima, o visa kita tik pliusai ir laiko gerai ir lakuojas smagiai, ir teptukai geri ..ir t.t

man ir nepatinka BALTA spalva prancuziskui, kaip sprendziat ta problemele, ka po ko tepat? ar naudojat ta tokia ruzava spalva kur ir prancuziskui skirta? bet ji permatoma jokio ruzavumo nesimato.
baze
ruzavas
baltas
topas, ar kaip? nes tas baltas lb liejasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte2+2 @ 2013 01 12, 17:34)
man ir nepatinka BALTA spalva prancuziskui, kaip sprendziat ta problemele, ka po ko tepat? ar naudojat ta tokia ruzava spalva kur ir prancuziskui skirta? bet ji permatoma jokio ruzavumo nesimato.
baze
ruzavas
baltas
topas, ar kaip? nes tas baltas lb liejasi  g.gif

As naudoju balta spalva is Orly firmos "White tips" vadinasi, tepu baze,spalva (cia priklausomai kam kokia patinka, permatoma, pienishka, rozine ar blizgi..cia jau skonio reikalas)poto baltos juostele ir topas.Jei kazkam nepatinka ryshki balta galiuku spalva,dar karta kartoju pagrindo spalvyte,o tada topas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 12 sausio 2013 - 17:40
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 12, 18:39)
As naudoju balta spalva is Orly firmos "White tips" vadinasi, tepu baze,spalva (cia priklausomai kam kokia patinka, permatoma, pienishka, rozine ar blizgi..cia jau skonio reikalas)poto baltos juostele ir topas.Jei kazkam nepatinka ryshki balta galiuku spalva,dar karta kartoju pagrindo spalvyte,o tada topas.

ka daryti su ta issiliejanciua HARMONY balta prancuzui?
turiu dar kelis lakus gelinius kuriais esu nepatenkinta...kazin kur jas panaudoti, ar kaip jas pataisyti....viena splava kazkodel lb greitai nuo galiuku nusibruzina...taip ,,atitrupa,,
Atsakyti
QUOTE(mamyte2+2 @ 2013 01 12, 17:43)
ka daryti su ta issiliejanciua HARMONY balta prancuzui?
turiu dar kelis lakus gelinius kuriais esu nepatenkinta...kazin kur jas panaudoti, ar kaip jas pataisyti....viena splava kazkodel lb greitai nuo galiuku nusibruzina...taip ,,atitrupa,,

Bandykit uzfiksuot po lempa po viena naguti, nedarykit visu iskarto, gal nespes subegti tuomet.Baltas spalvas galit bandyti maisyti su kita spalva pvz ir isgausit nauja spalvyte kokia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 12 sausio 2013 - 17:45
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 12, 18:45)
Bandykit uzfiksuot po lempa po viena naguti, nedarykit visu iskarto, gal nespes subegti tuomet.Baltas spalvas galit bandyti maisyti su kita spalva pvz ir isgausit nauja spalvyte kokia ax.gif

aciu,
siandiena kai vaikai uzmigs isbandysiu ant savo nagu ,,prancuziska,,
o del kitu spalvu tai gaila truputi maisyti, kad dar blogiau nesigautu...vis tik kainuoja...nu nezinau db.....
gal zinot kur isigyti harmony lakui magneta? ir kokia kaina jus mokat harmony 15ml.? nes as mokejau po 48lt. paskutini kart...dabar zadu siustis is ebay, tai sake nuo kiekio priklauso kaina, gal butu norinciu kooperuotis?
Atsakyti
QUOTE(mamyte2+2 @ 2013 01 12, 17:50)
aciu,
siandiena kai vaikai uzmigs isbandysiu ant savo nagu ,,prancuziska,,
o del kitu spalvu tai gaila truputi maisyti, kad dar blogiau nesigautu...vis tik kainuoja...nu nezinau db.....
gal zinot kur isigyti harmony lakui magneta? ir kokia kaina jus mokat harmony 15ml.? nes as mokejau po 48lt. paskutini kart...dabar zadu siustis is ebay, tai sake nuo kiekio priklauso kaina, gal butu norinciu kooperuotis?

As magnetuka esu pirkus nagavitoje, mokejau 12 lt uz 3 galimu rashtu magneta.O kainu ivairiu yra, as irgi dazniausia perku ebejuje, jei labai tingiu laukti tai pas mus firmose, arba per skelbimus.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 12, 18:53)
As magnetuka esu pirkus nagavitoje, mokejau 12 lt uz 3 galimu rashtu magneta.O kainu ivairiu yra, as irgi dazniausia perku ebejuje, jei labai tingiu laukti tai pas mus firmose, arba per skelbimus.

per dvi savaites ateina? pigiau ebay? girdejau kad po 35lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte2+2 @ 2013 01 12, 18:04)
per dvi savaites ateina? pigiau ebay? girdejau kad po 35lt.  g.gif

Ziurint kokios firmos lakas, kaip koks pardavejas parduoda, reikia iehskoti, O ateina mazdaug per dvi savaites jeigu is USA, jei is UK buna ir per savaite, jei is kinieciu-tai ir per menesi tik.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 01 12, 19:06)
Ziurint kokios firmos lakas, kaip koks pardavejas parduoda, reikia iehskoti, O ateina mazdaug per dvi savaites jeigu is USA, jei is UK buna ir per savaite, jei is kinieciu-tai ir per menesi tik.

pirkus tik is UK, tai visaip budavo su tais siuntimais....o db planuoju is USA, tai parasiau elektronini laiska, atsake kad kaina negalutine, ziurint kiek perki.
Atsakyti
QUOTE(mamyte2+2 @ 2013 01 12, 19:10)
pirkus tik is UK, tai visaip budavo su tais siuntimais....o db planuoju is USA, tai parasiau elektronini laiska, atsake kad kaina negalutine, ziurint kiek perki.

Man is USA atejo per beveik men. Bet cia buvo kaledinis vajus. As koperuociausi su siuntimu. Rodykit koks pardavejas, paziuresiu ka jis ten turi. Kazkaip man nagus niesti IBD isbandyt ax.gif
O del baltos, man irgi lieja, bet keistai, kartais lieja kartais ne. Kita kart bandysiu baze lempoj 4 min palaikyti, nes gal del to ax.gif

Ir dar... nuo kokios sumos iki muita? Tada reik tartis su pardaveju, kad suma kita rasytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaryte: 12 sausio 2013 - 19:13
QUOTE(vasaryte @ 2013 01 12, 20:12)
Man is USA atejo per beveik men. Bet cia buvo kaledinis vajus. As koperuociausi su siuntimu. Rodykit koks pardavejas, paziuresiu ka jis ten turi. Kazkaip man nagus niesti IBD isbandyt ax.gif
O del baltos, man irgi lieja, bet keistai, kartais lieja kartais ne. Kita kart bandysiu baze lempoj 4 min palaikyti, nes gal del to ax.gif

Ir dar... nuo kokios sumos iki muita? Tada reik tartis su pardaveju, kad suma kita rasytu.

Kuo ilgiau laikysit baze lempoje, tuo sunkiau seksis ja nugramdyti nuo nagu ax.gif jei balta galiuka tepate tiesiai ant bazes, pabandykite pries tai nubraukti bazes pertekliu sausu sepetuku ar servetele ir fiksuoti balta sypsena po viena pirsta ax.gif

Muitai mokami nuo mazdaug 75 lt ( iskaitant ir siuntimo kaina ). Jei prasysit pardavejo zymeti kaip dovana ar nurodyti mazesne verte - busit labai priklausomi nuo jo malones - pamirs padet kokia varnele ir jusu lakas pasidarys auksines kainos doh.gif

Jei pacioms nesigauna pirkti, pameginkit per tarpininkes, cia SM ju tikrai nemazai 4u.gif
Papildyta:

QUOTE(juleta @ 2013 01 12, 13:43)
man lygiai tas pat doh.gif

Reikia susideti krepseli ir tada paprasyti pardavejo " total request" tada pardavejas ranka taiso antros ir kitu sekanciu prekiu siuntimo kaina 4u.gif
Atsakyti
Perziurejau Jolkuces foliniu naguciu nuotraukytes facebooke ir nuoroda, kaip daryt, super thumbup.gif ( kas supranta rusiskai)
Nuo 6 min moteriske rodo folini Golden Rose laka nagu dailei, as ji pirkau Droge ar eurokose nepamenu, bet su juo super gerai darosi Konad stampukai, siuo metu kaip tik esu pasidariusi ant HG Night reflection. Tai dabar zinosiu, kad jie ne su blizguciais, o skaitosi su folija biggrin.gif
http://www.youtube.c...wLKbebWXlHhcEvA

Gariunuose siandien paemiau zvyneliu visokiu po 2 lt ir pilnut pilnuteles bonkutes, net per krastus lipa, ne taip, kaip Nagavitoj, tik dugna padengia po 5 lt :-)
Nu tik aisku vaziuot reikia ryte ir salta, nepatogu del sudniekiu varyt doh.gif
Atsakyti