QUOTE(vasaryte @ 2013 01 12, 20:12)
Man is USA atejo per beveik men. Bet cia buvo kaledinis vajus. As koperuociausi su siuntimu. Rodykit koks pardavejas, paziuresiu ka jis ten turi. Kazkaip man nagus niesti IBD isbandyt
O del baltos, man irgi lieja, bet keistai, kartais lieja kartais ne. Kita kart bandysiu baze lempoj 4 min palaikyti, nes gal del to
Ir dar... nuo kokios sumos iki muita? Tada reik tartis su pardaveju, kad suma kita rasytu.
Kuo ilgiau laikysit baze lempoje, tuo sunkiau seksis ja nugramdyti nuo nagu
jei balta galiuka tepate tiesiai ant bazes, pabandykite pries tai nubraukti bazes pertekliu sausu sepetuku ar servetele ir fiksuoti balta sypsena po viena pirsta
Muitai mokami nuo mazdaug 75 lt ( iskaitant ir siuntimo kaina ). Jei prasysit pardavejo zymeti kaip dovana ar nurodyti mazesne verte - busit labai priklausomi nuo jo malones - pamirs padet kokia varnele ir jusu lakas pasidarys auksines kainos
Jei pacioms nesigauna pirkti, pameginkit per tarpininkes, cia SM ju tikrai nemazai
Papildyta:
QUOTE(juleta @ 2013 01 12, 13:43)
man lygiai tas pat
Reikia susideti krepseli ir tada paprasyti pardavejo " total request" tada pardavejas ranka taiso antros ir kitu sekanciu prekiu siuntimo kaina