Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(NORIKA @ 2013 01 08, 14:15)
labai paprastai, imi ryškiai raudoną laką su blizgučiais, pasilakuoji pati ir dar kaip minimum su raudonais nagais išvaikštau savaitę, o nuaugimų nė žymės net nesimato  schmoll.gif 
Aišku geriausias variantas kas 2sav tvarkytis, tada ir manikiūrą pasidarai ir spalvą tvarkingai užlakuoji, čia tas tepimas ant viršaus su maskuojančiu laku tuo atveju, kai nėr galimybės ryt-poryt susitvarkyt nagų  biggrin.gif

Aš irgi taip darydavau, jei neturėdavau laiko nueiti susitvarkyti, viskas normaliai ir paprastas lakas ant to gelio labai gerai laikosi ax.gif Nes šiaip mano nagai labai greitai auga, odeles privalau kas savaitę tvarkytis, nes nedailiai atrodo, kas savaitę man pas manikiūrininkę lakstyti neleistų piniginė, o ir kantrybė įtariu greitai baigtųsi ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Rekomenduokite koki gelini nagu laka is Gelish firmos prancuziskam lakavimui... Pasidariau gelini papildyma su baltu galiuku su geliu, bet ant virsaus noreciau nusilakuot dar su geliniu laku (tuo tokiu rausvu, ar kokiu "pienisku")... gali buti truputi blizgus smile.gif

Aciu mergaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2013 01 08, 16:29)
Kaune is vieno berniuko pirkau po 50lt... Perku dazniausiai po du vienetus, tai po 100lt susimoku smile.gif Jis skelbimuose yra kazkur, skelbiu gal.

aciu uz atsakyma aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaaa @ 2013 01 09, 16:24)
Sveikos merginos smile.gif

Rekomenduokite koki gelini nagu laka is Gelish firmos prancuziskam lakavimui...  Pasidariau gelini papildyma su baltu galiuku su geliu, bet ant virsaus noreciau nusilakuot dar su geliniu laku (tuo tokiu rausvu, ar kokiu "pienisku")... gali buti truputi blizgus smile.gif

Aciu mergaites smile.gif

Labai rožinis yra 01408
Pieniškas yra 01422
O ružavas su žėručiu yra 01327

Pas mane populiariausias yra su pienišku 01422
Atsakyti
Gal galit kas zvilgtereti? reik topo ir bazes, ar cia originalai? lyg ir taip nu bet kodel tokia maza kaina ? ar jau cia normalu tokios kainos? nes pamenu kai pries pusantru metu pirkau tai oho kaina kokia buvo blink.gif nu bet as tada nagavitoj pirkau g.gif

http://www.ebay.com/...=item416fa2c1f3
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 01 10, 04:51)

manau orginalas smile.gif
Atsakyti
Gal zinot koki video ar aprasyma kaip atliekamas papildymas / korekcija geliniams nagams?? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pageriux @ 2013 01 08, 15:11)
SVEIKUTES ax.gif  Mano drauge naudoja syster gelinius lakus. siuncias is e-bay kaina apie13lt. sako laiko gerai nes naudoja HG baze ir topa. g.gif  gal kas dirbat su jais? daugiau info noreciau gauti apie juos 4u.gif

ar nieks tokio nenadojot ir nebandet? itariu kad s.... jis g.gif
Atsakyti
Gal galit kas zvilgtereti? reik topo ir bazes, ar cia originalai? lyg ir taip nu bet kodel tokia maza kaina ? ar jau cia normalu tokios kainos? nes pamenu kai pries pusantru metu pirkau tai oho kaina kokia buvo  blink.gif  nu bet as tada nagavitoj pirkau  g.gif

Treciau ant dienu gauti toki rinkinuka, isbandysiu ir parasysiu kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
panos,
parasykite is IBD einamiausias spalvytes kokia 5 sviesiais ir 5 ryskensnes.
gelish zinau su juo dirbau ir dirbsiu,o dabar po motinystes atostogu ruosiuosi gristi darban.
reikia jusu pagalbos 4u.gif
aciu
Atsakyti
Gal galit kas zvilgtereti? reik topo ir bazes, ar cia originalai? lyg ir taip nu bet kodel tokia maza kaina ? ar jau cia normalu tokios kainos? nes pamenu kai pries pusantru metu pirkau tai oho kaina kokia buvo  blink.gif  nu bet as tada nagavitoj pirkau  g.gif

man ir atrodo orginalas ir kaina nei didele nei maza, nes dar + siuntimas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites , as naujoke , tyliai skaitinejau jusu forumuka ir stai prireike patarimo:
mano nuomone labai pigiai radau harmony buteliuku , bet noriu orginaliu. ar sie gali buti orginalas ? vienas buteliukas 5,50 $ +siuntimas 4,49 $

http://www.ebay.com/...=item3ccb74c8c8

Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti