QUOTE(xernesta @ 2013 01 07, 20:58)
Mane tai nervina vaziuoji laika gaisti
, o cia bet kada vakare pasidaryciau.
Taip tik atrodo, nieks ne greičiau, dar daugiau laiko sugaišti, nes ranka nėr įgudus kaip tos, kuri per dieną padaro kaip minimum 3-4 gelinius lakavimus....O dar kai reiks su kaire ranka užsilakuot deųinę, tai ne tik laiko užgaišit, bet dar ir rezultatu nebūsit 100proc patenkinta
Aš irgi pirkau su potekste, ksd labiau sau darysiu, bet nė velnio nedarau
Vis nerandu laiko ramiai prisėst ir visą nuo pradžių iki galo vienu prisėdimu pasidaryt, nes būna: užsidedi topą-suskambal telefonas, nusilakuoji laku-reik vaikui kelnes uzmaut, nusilakuoji dar-jau žiū vakarienę reik kūliais bėgt taisyt, o tai du alkani krokodilai aplink zuja ir fyga tu ramiai pasilakuosi
O ryte kai pamatai koks rezultatas - apalpt galima
Man nėr geriau kaip salone ir TIK TEN
Paskiri tam laiką, atsidedi ir susitvarkai nepalyginamai greičiau nei namie ir darbas dailesnis (bent jau ant dešinės rankos tai tikrai
), o namie dėl savęs nesusipirksi juk 10-15 spalvų, o įsigyt 2-5 spalvas irgi nesąmonė, nuolat brūžint su tom pačiom...
Aš manau vien dėl savęs neapsimoka
Nebent turit norą krapštinėtis, turit tam laiko namie ir galimybių, tada gal ir taip, bet jei ne - tada net nesvarstant bėkit kirpyklon ir parelaksuokit dėl savęs tą valandėlę