Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(xernesta @ 2013 01 07, 20:43)
4u.gif  Sakykite ar apsimoka pirkti del saves lempa ir reikalingas tam priemones. Tarkim harmony gelish firmos. Kur is lt puslapiu butu pigiausia nuspirkti visko ko reikia ir viena spalva  lotuliukas.gif Nes man ta priklausomybe eiti kas 2 sav  doh.gif

kiek kainuoja tavo vienas apsilankymas? 30lt. ar 50lt.? tada paskaiciuoji islaidas, paziuri kada atsiperka, per kiek laiko...dar gal kokia drauge....ir viskas.
taciau tas malonumas kai tavo rankomis gali kazkas pasirupinti...o tu tiesiog apie nieka negalvoti tiesiog dziaugtis....na manau cia paciai spresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte2+2 @ 2013 01 07, 21:51)

45 lt 4u.gif oi ne niekam nelakuociau. Nes uzsiimu kuo kitu tai pat susijusiu su groziu. Mane tai nervina vaziuoji laika gaisti doh.gif , o cia bet kada vakare pasidaryciau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2013 01 07, 20:58)
45 lt  4u.gif oi ne niekam nelakuociau. Nes uzsiimu kuo kitu tai pat susijusiu su groziu. Mane tai nervina vaziuoji laika gaisti  doh.gif , o cia bet kada vakare pasidaryciau.  ax.gif

tai va, belieka tik paskaiciuoti....ir viskas
lempa
blokelis, dildes
nuriebalintojas
nerugstis (jei reik rugstinis)
baze
spalva
topas
ir tas pats nuriebalintojas
ir viskas, ai dar aliejukas (kokio tik nori...)
ir viskas
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte2+2 @ 2013 01 07, 22:01)

drinks_cheers.gif gal koki puslapi zinote kur kainu pasidairyti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2013 01 07, 21:12)
drinks_cheers.gif  gal koki puslapi zinote kur kainu pasidairyti? bigsmile.gif

nagavita
nailshop.lt
ebay
arba tiesiog per google
arba skelbiu
kaip jums patogiau
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2013 01 07, 22:12)
drinks_cheers.gif  gal koki puslapi zinote kur kainu pasidairyti? bigsmile.gif

na as manau verta, o ypac jei nemegsti kokias 3 savaites su tuo paciu laku vaiksciot:) o ir jei koks nagas atsisake nereikia begt i salona, o pati sau vakare gali persidaryt:)
spalvu aisku noresis vis daugiau, bet visada galima gelini bespalvi laka sumaisyti su paprastu laku:) laiko apie savaite, pusantros:)
bet jei pati nelabai megsti lakuoti, tada eiki i salona:)
Atsakyti
QUOTE(mamyte2+2 @ 2013 01 07, 20:01)
lempa 84  lt
blokelis, dildes 4+3 lt
nuriebalintojas 20 lt
nerugstis (jei reik rugstinis)
baze , topas ir bondas 125 lt
spalva nuo 25 iki 44 lt
ir tas pats nuriebalintojas
ir viskas, ai dar aliejukas (kokio tik nori...) 15 lt
ir viskas
thumbup.gif

galiu primesti kiek man mazdaug viskas kainavo, pirkau daug ka is interneto, skelbimu, spalvos pirktos visaip ir naujos, ir is nagavitos, ir nauduotos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 01 07, 23:38)
galiu primesti kiek man mazdaug viskas kainavo, pirkau daug ka is interneto, skelbimu, spalvos pirktos visaip ir naujos, ir is nagavitos, ir nauduotos 4u.gif

thumbup.gif Lepma pigiai pirkote. Jauciu is ebay verysad.gif o as neturiu kreditines, tad galiu pirkti tik is lt puslapiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte2+2 @ 2013 01 07, 19:15)
be rugstinio visai blogai su galiukais...greit pradeda luptis
na zinot pradzia...mane informavo taip kaip pirkau visa lonija...ir dar net instrukcija dave...joje ir parasyta, nerugstiniu...tada rugstiniu galiukus ir krastelius...taip ir darau  4u.gif

kiekviena firma savaip.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2013 01 07, 20:43)
4u.gif  Sakykite ar apsimoka pirkti del saves lempa ir reikalingas tam priemones. Tarkim harmony gelish firmos. Kur is lt puslapiu butu pigiausia nuspirkti visko ko reikia ir viena spalva  lotuliukas.gif Nes man ta priklausomybe eiti kas 2 sav  doh.gif

as sakau kad apsimoka, pati pirkau del saves is pradziu tik prancuziska, bet greitai ir daug spalvu atsirado biggrin.gif bet pritariu nuomonei, kad kartais labai smagu atsiduot kazkam i rankas ir tiesiog atsipalaidavus pasedet, nes pati uztruksi ilgiau nei tau kas nors atliks tai toks cia ir laiko taupymas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 01 07, 22:59)
as sakau kad apsimoka, pati pirkau del saves is pradziu tik prancuziska, bet greitai ir daug spalvu atsirado biggrin.gif bet pritariu nuomonei, kad kartais labai smagu atsiduot kazkam i rankas ir tiesiog atsipalaidavus pasedet, nes pati uztruksi ilgiau nei tau kas nors atliks tai toks cia ir laiko taupymas wink.gif

Pritariu 100 % , pati sau darausi irgi del laiko tapymo. Ir sugaistu dar daugiau laiko, nei nuvykti i salona, nes sau ilgiau uzima, po viena ranka darant. O kur dar pastoviai visokie reikalai, vaikai kates ir sunys aplink zujantys, vis susigadini ka nors, ar plaukas koks isivelia i laka. Vis atidedi tuos savo nagucius. O jau kai uzsirasai i salona, tai visi reikalai palaukia, kol grazinies ir malonumas koks, ypac, kai profai dirba ir idealiai lakuoja. O pastovisi norisi naujos spalvos, blizgucio kokio, stampuko ir t.t, viskas kainuoja, slamstas namie kaupiasi, o kiek nervu, jei spalva traukiasi, suduzta, lempos perdega ir t.t
smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2013 01 07, 20:58)
Mane tai nervina vaziuoji laika gaisti  doh.gif , o cia bet kada vakare pasidaryciau.  ax.gif

Taip tik atrodo, nieks ne greičiau, dar daugiau laiko sugaišti, nes ranka nėr įgudus kaip tos, kuri per dieną padaro kaip minimum 3-4 gelinius lakavimus....O dar kai reiks su kaire ranka užsilakuot deųinę, tai ne tik laiko užgaišit, bet dar ir rezultatu nebūsit 100proc patenkinta biggrin.gif
Aš irgi pirkau su potekste, ksd labiau sau darysiu, bet nė velnio nedarau schmoll.gif Vis nerandu laiko ramiai prisėst ir visą nuo pradžių iki galo vienu prisėdimu pasidaryt, nes būna: užsidedi topą-suskambal telefonas, nusilakuoji laku-reik vaikui kelnes uzmaut, nusilakuoji dar-jau žiū vakarienę reik kūliais bėgt taisyt, o tai du alkani krokodilai aplink zuja ir fyga tu ramiai pasilakuosi doh.gif O ryte kai pamatai koks rezultatas - apalpt galima lotuliukas.gif
Man nėr geriau kaip salone ir TIK TEN wub.gif Paskiri tam laiką, atsidedi ir susitvarkai nepalyginamai greičiau nei namie ir darbas dailesnis (bent jau ant dešinės rankos tai tikrai lotuliukas.gif ), o namie dėl savęs nesusipirksi juk 10-15 spalvų, o įsigyt 2-5 spalvas irgi nesąmonė, nuolat brūžint su tom pačiom... doh.gif
Aš manau vien dėl savęs neapsimoka schmoll.gif Nebent turit norą krapštinėtis, turit tam laiko namie ir galimybių, tada gal ir taip, bet jei ne - tada net nesvarstant bėkit kirpyklon ir parelaksuokit dėl savęs tą valandėlę drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 07 sausio 2013 - 23:32