QUOTE(mamyte2+2 @ 2013 01 07, 16:39)
na matai kai pirkau man rekomendavo pameginti vis tik buteliukas 72 lt. tipo du viename...pas mane ir tie rugstiniai ir visa serija flawless, tik vakar dar spalvu harmony isigynau, pameginau lyg ir nieko...bus matyti kaip laikys...o siandiena drauge prase su tais galiukais kazka padaryti....tai manau protingiausiai butu viska suvalyti nudildziuoti ir per nauja, padaryti...tik sakau vargas su tais galiukais...net keista. gal tepant geli ir spalva reikia ta teptuka daugiau ,,uzriesti,, kad tas galas normaliai pasidengtu....bet juk megini viska padaryti kaip reikiant...o gaunasi.....
Na su šita firma nedirbu ir nieko negaliu pasakyti, aš renkuosi visada profesionalias ir patikimas firmas, ne spati dirbu ne kirpykloje o grožio salone, tai klientės supranta kur "š..." priemonė ir kur "normali". Ir ką galiu pasakyti niekada neapgaubinėju jokių nagų galiukų.... koks tikslas juos apgaubti, kai teigia jog juos poto gali klientė dildytis ir kirpti jei kažkas atsitiko ar ilgis trukdo? Kam? apgaubinėti? niekada to nedariau ir visom super laikosi.